تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۸ حمل ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۰۷
کد مطلب : 124636
از نهمین سالگرد شهادت اجمل نقشبندی تجلیل شد

خشم خانواده ی رسانه ها تهداب متزلزل حکومت را نابود خواهد کرد

خشم خانواده ی رسانه ها تهداب متزلزل حکومت را نابود خواهد کرد
خاموشی حکومت نسبت به جرایم علیه رسانه ها سبب خشم خانواده رسانه ها خواهد شد و خشم رسانه ها در حقیقت تهداب متزلزل حکومت را نابود خواهد کرد.
به گزارش آوا، خبرنگاران بلخ و نهادهای مدنی از نهمین سالگرد شهادت اجمل نقشبندی با گذاشتن گل مقابل عکس او، تجلیل کردند.
خبرنگاران و نهادهای مدنی همزمان با تجلیل از نهمین سالگرد شهادت اجمل نقشبندی، شعارهایی با مضمون "قتل خبرنگار خاموش ساختن ملت است"، "حمله به رسانه ها حمله به ارزش های ماست" سر دادند.
شرکت کننده های این برنامه نسبت به قتل خبرنگاران، دولت را متهم به ناتوانی کردند و گفتند: دولت تا به حال، هیچ مجرمی را به جرم قتل یک خبرنگار، به دادگاه نکشیده و حتی عاملین این قتل ها را شناسایی نکرده است.
به گفته ی نجیب پیکان، مسئول مرکز ساحوی خبرنگاران شمال افغانستان "آغاز جنایت در خانواده رسانه ها از شهید شدن اجمل نقشبندی شروع، هنوز ادامه دارد و ادامه خواهد داشت".
پیکان گفت: خاموشی ما در برابر جنایت در مقابل خانواده رسانه به معنای فراموشی ما نیست و ما خواستیم که بعد از ۹ سال به حکومت یادآور شویم که هنوز خون اجمل را به کسی نبخشیدیم.
او گفت: خاموشی حکومت سبب ایجاد خشم خانواده رسانه ها خواهد شد و خشم خانواده ی رسانه ها در حقیقت تهداب متزلزل حکومت را نابود خواهد کرد.
عبدالشکور نجفی زاده عضو هیئت رهبری نهادهای مدنی بلخ می گوید: با شهادت رساندن تعدادی از خبرنگاران، مخالفین به این فکر نباشند که ترس و وحشت در دل خبرنگاران ایجاد کرده ، و می توانند آنها را از گفتن حقیقت باز دارند، نه! هرگز اینگونه که آنها می خواهند نخواهد شد.
نجفی زاده هم چنان گفت: متاسفانه دولت و سران حکومت وحدت ملی آن چنان که تعهد داده بودند که حمایت کننده رسانه ها خواهند بود، نیستند.
عارف موسوی خبرنگار در ولایت بلخ نیز گفت: من به عنوان یک خبرنگار، از حکومت می خواهم که اگر همراه ما همکاری نمی کند، لااقل افرادی که دوستان و همکاران رسانه ای ما را به شکل ظالمانه به قتل رسانیده، شناسایی و به دادگاه بکشاند و تنها این کار درد دل ما خبرنگاران را تسکین خواهد داد.
این خبرنگاران و فعالین جامعه ی مدنی با گذاشتن گل در مقابل عکس اجمل از او یادبود به عمل آوردند.
اجمل ۱۸ حمل سال ۱۳۸۶ با یک خبرنگار ایتالیایی در ولایت هلمند، توسط گروه طالبان گروگان گرفته شد.
دولت افغانستان در آزادی خبرنگار ایتالیایی ۵ تن از اعضای بلند پایه طالبان از جمله لطیف الله حکیمی سخنگوی ارشد این گروه را رها کرد اما برای آزادی آقای نقشبندی کاری نکرد و او به دست طالبان به شهادت رسید.
آقای نقشبندی اولین خبرنگاری نیست که به دست مخالفین دولت به شهادت رسیده، بل بعد از سقوط رژیم طالبان و با روی کارآمدن حکومت موقت حامد کرزی، از اول جدی سال ۱۳۸۰، تا به امروز به شمول نقشبندی ۵۸ خبرنگار شهید شده و بر اساس گزارش مرکز خبرنگاران افغانستان ۱۹۱ مورد خشونت علیه خبرنگاران به ثبت رسیده است.
https://avapress.com/vdcjtxevmuqe8mz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما