تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۰۲
کد مطلب : 118206
امیدوارم با حرکت مثبت شما تعامل میان شخصیتها و جریان های به خصوص همسو بیشتر گردد
متاسفانه نه تنها دید بزرگ و سعه صدر در سطح برخی رهبران و شخصیت ها دیده نمی شود بلکه نگاه های تنگ گروهی و حزبی چون زمان جهاد، حالا نیز وجود داشته و همچنان عرصه را برای بیرون رفت ازبحران نه تنها فقط تنگ ساخته بلکه راه فروپاشی کشور را فراهم می کند
خوش آمد می گویم حضور شما را در دفتر خودتان( نمایندگی حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در کابل) و امیدوارم با حرکت مثبت شما تعامل میان شخصیتها و جریان های به خصوص همسو بیشتر گردد و بدینترتیب با کمک و همکاری همدیگر، افغانستان ازشرایط خطر و بحران به سلامتی عبور کند. این مطلب توسط حجت الاسلام والمسلمین سیدعیسی حسینی مزاری در دیداربا استاد شفق بهسودی عنوان گردید. 

نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در افغانستان با اشاره به عوامل وضعیت موجود کشور گفت: در صورتی که جریان های سیاسی و دینی بزرگ و کوچک در کنار هم و دست در دست همدیگر، تلاش های هماهنگ برای مبارزه با مشکلات و معضلات کشور داشته باشند قطعا شرایط بهبود پیدا می کند و من در گذشته خیلی امیدوار بودم تا یک چنین روندی به ویژه از سوی شخصیتها و جریان های بزرگ روی دست گرفته شود اما متاسفانه نه تنها دید بزرگ و سعه صدر در سطح برخی رهبران و شخصیت ها دیده نمی شود بلکه نگاه های تنگ گروهی و حزبی چون زمان جهاد، حالا نیز وجود داشته و همچنان عرصه را برای بیرون رفت ازبحران نه تنها فقط تنگ ساخته بلکه راه فروپاشی کشور را فراهم می کند. 

او گفت: حتی در مسایل فرهنگی و دینی نیز یک چنین شرایطی وجود دارد و در عرصه رسانه های حزبی نیز شرایط نا بهنجار تر است. کار رسانه ای به گونه ای بایستی باشد که منطقه و نژاد و قوم و زبان نشناسد و به طور عام وظیفه اطلاع رسانی شفاف خود را ادامه بدهد اما هم اکنون هستند رسانه هایی ازبرخی از احزاب وقتی در محفلی شرکت هم می کنند به طور گزینشی و نا مطلوب عمل کرده و بسیار پیش آمده است که مثلا روی فرد خاص نقطه قرمز گذاشته شده از دو طرف آن فیلم و عکس می گیرند اما از همان فرد نشانی شده هیچ فیلم و عکس و گزارشی انعکاس نمی دهند. 

رئیس عمومی مرکزفعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در ادامه افزود: وجود این وضعیت در سطح رسانه های احزاب سیاسی، خود نمایانگر وجود همان دیدگاه های کور، تنگ و دگماتیسمی حزبی است که جامعه را به سمت و سویی پیش می برد که برای کشور و مردم ما نا مطلوب است. اختلافات را دامن می زند و شخصیت ها و احزاب را کوچک و کوچکتر کرده و از چشم مردم و توده ها می اندازد و طبیعی است که یک چنین احزاب و سازمان هایی توانمندی هدایت افکار عامه و منسجم کردن و به خط نمودن شان را نه تنها ندارند که خود در میدانهای تنگ و تاریک محصور می گردند. 

حسینی مزاری ابراز امیدواری کرد که با حضور استاد شفق که از شخصیتهای خوشنام دوران جهاد و از افراد برجسته و پیشتاز عرصه های مبارزه است، زمینه دید و بازدید ها با عناصر و جریان های مختلف بیشتر گردیده و شرایط همسو سازی و هماهنگ کردن جریان های کوچک و بزرگ فراهم گردد و در این سیاست نقاط مشترک حد اقلی مورد نظر قرارداده شده و با استفاده ازین نقاط راه های مقتدر کردن حد اقل جامعه شیعی بیش از پیش فراهم گردد. 

رئیس خبرگزاری صدایافغان(آوا) در پایان خطاب به استاد شفق گفت: یکی از اشخاصی که می تواند در این عرصه مفید و مؤثر واقع شود حضرتعالی هستید پس مطمئنا حضور دوامدارشما در کشور به منفعت مردم خواهد بود و اینکه همواره تاکید بر ماندن شما داریم علاقمندی مردم ماست و انشالله که حضرتعالی هم بر این عزم جزم تر خواهید شد.

حسینی مزاری از آمادگی تشکیلات بزرگ مرکزفعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان که سابقه بیش از ۲۵ سال در عرصه مبارزه دارد و تا کنون توانسته خدمات شایسته ای را در عرصه های مختلف برای مردم آماده کند، و در ولایات مختلف حضوری پررنگ و فعال دارد، جهت همگام سازی و ایجاد حرکت بزرگ، یاد کرده و اعلام کرد که نماینده گی حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی نیز ازهرگونه همکاری با شخصیتها و جریانهای دینی، استقبال می کند. 

وی از حضور هیئت همراه استاد شفق به ویژه حاج رمضان حسین زاده نیز ابراز مسرت کرده گفت: با نام و آوازه حاجی صاحب از دور آشنا بودیم و حضور ایشان را در دفتر حضرت آیت الله به فال نیک گرفته امیدواریم این شخصیت فعال و پرتلاش نیز بیش از گذشته فعال باشد و مردم این ناحیه از وجود کارهای خیر و پرمنفعت ایشان بیش از پیش مستفید گردند. 

در ادامه، استاد عزیز الله شفق ضمن ابراز نگرانی از اوضاع موجود گفت: همه می دانند که بیش ازسایر عزیزان در سنگر و جبهه بودم و سال چند بار بایستی چند ولایت را جهت سازماندهی امور جبهات و حتی جلوگیری از جنگهای داخلی و صلح و مصالحه میان گروه های متخاصم، زیر پا می گذاشتم و تا زمان پیروزی و آنگاه مطمئن شدم که دیگر انشالله مشکل خاصی پیش نخواهد آمد و مدتی راه مهاجرت را درپیش گرفتم و در سالهای اخیر ضمن اینکه شاهد وخامت اوضاع بودم، جناب حاج رمضان حسین زاده بارها دعوتم کرد و در نهایت امسال تصمیم گرفتم در کشور حضور یافته و ببینیم که در کنار سایر دوستان چه کارهایی می توان کرد. 

آقای شفق گفت: متاسفانه اکثر شخصیتهای در راس جریان ها به گونه ای تاکنون عمل کرده اند که نه تنها در جهت توسعه و گسترش فعالیت ها و در پیش گرفتن نگاه های باز و کلان کار خاصی نکرده اند که مشغول تلاش برای رسیدن به برخی مسؤلیت های دولتی شدند و مسلما اگر این روند ادامه یابد و همه دست به دست هم داده راه پرپیچ و خم کنونی را با اقتدار و همگرایی نپیمایند، خطر جدی همگان را بیش از پیش تهدید خواهد کرد.
این شخصیت برجسته سیاسی اضافه کرد: کشور و مردم ما اکنون نیاز به طرح و برنامه جامعی دارند که برای آنها در عرصه های مختلف راهگشا باشد و تهدید ها را ازمیان بردارد به ویژه برای شیعیان که از هرجهت نیاز به انسجام و اقتداردارند و اگر ما اول توانستیم این اقتداررا در میان خود ایجاد کردیم، می توانیم در سطح کلان بیش از گذشته ظهور و بروز مناسب پیدا کنیم. 

وی با اظهارتاسف گفت: از ابتدا قدرت گرفتن مجدد القاعده و طالبان قابل پیش بینی نبود و حالا که در وضعیت بحرانی به سر می بریم بهترین راه بیرون رفت، هماهنگی و همکاری همه در یک نگاه کلان خواهد بود و در این پروسه، شخصیتهای مختلف، جریان های گوناگون، دفاتر آیات عظام، حوزات علمیه و دانشگاهیان می توانند به طور مؤثر عمل کنند و مردم را ازین وضعیت نجات بدهند. 

آقای بهسودی در اخیر گفت: من هم فعلا در کشور حضور دارم و تلاش خود را می کنم و با طرف های مختلف رایزنی و صحبت خواهم داشت تا ببینیم که چه کار می توانیم بکنیم.
 
گفتنی است که امروز استاد عزیزالله شفق و هیئت همراه با حضور در دفتر نمایندگی حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در کابل، با حجت الاسلام والمسلمین سید عیسی حسینی مزاری، نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

استاد عزیزالله شفق از پیشتازان تاسیس سازمان نصر و از پیشگامان ایجاد حزب وحدت اسلامی افغانستان است و چند سالی است که در کشور استرالیا زندگی می کند و قبل از ایام محرم الحرام به کشور بازگشته است.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - کابل
https://avapress.com/vdcfxcdyvw6dy0a.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما