تاریخ انتشار :شنبه ۹ ثور ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۴
کد مطلب : 141867
کارگاه یک روزه آشنایی با مهارت های قبل و بعد از ازدواج در مشهد مقدس برگزار شد

جوانان قبل از اقدام برای ازدواج می بایست نسبت به نقاط ضعف و قدرت خود، خواسته ها و توقعات، خصوصیات اخلاقی و... آگاه باشند.

به گزارش خبرگزاری آوا ، روز گذشته هشتم ثور/اردیبهشت، کارگاه یک روزه آشنایی با مهارت های قبل و بعد از ازدواج، در دفتر مشهد مقدس مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان برگزار شد.

در این کارگاه طاهره علیپور ؛کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: با توجه به عوامل مهم تاثیر گذار بر زندگی و فرآیند ازدواج و آسیب ها و خلا هایی که متوجه افراد جامعه به خصوص قشرجوان می باشد لزوم یادگیری و آشنایی با مهارت های ازدواج بیش از بیش ضروری است.

وی متذکر شد: جاده زندگی پیچ و خم هایی دارد که یادگیری مهارت حل مساله و تصمیم گیری به نحو موثری در مسائل مهم زندگی همچون ازدواج کمک می کند.

خانم علیپور تصریح کرد: تداوم رابطه یک زوج در زندگی با تقویت ارتباط موثر بین فردی حاصل می شود و تداوم و پیشرفت در زندگی اجتماعی با ارتقاء ارتباطات اجتماعی به وجود خواهد آمد.

این کارشناس ارشد روانشناسی بالینی اظهار داشت: مهارت های کلامی و غیر کلامی و مناسب با فرهنگ جامعه و موقعیت باعث می شود که فرد به نحو احسنت نیازها و هیحانات خود را ابراز کند و به هنگام نیاز بتواند از دیگران درخواست کمک و راهنمایی کند.

وی ابراز داشت: اعتماد اساس یک رابطه است و زمانی که اعتماد در یک رابطه خدشه دار می شود رابطه مخربی به وجود خواهد آمدکه هم به خود فرد آسیب می رساند و هم دیگران.

خانم علیپور خاطر نشان کرد: یکی از موقعیت هایی که اعتماد در رابطه شکل می گیرد موقعیت همدلی است. زمانی که زوجین بتوانند به طور کامل در مواقع بروز مشکل، خود را به جای همسرش بگذارد و از زاویه نگرش او به مشکل بنگرد و با او همراهی کند اعتماد آنها نسبت به یکدیگر بیشتر شده در نتیجه رابطه محکم تری خواهند داشت.

 این روانشناس تصریح کرد: یکنواختی در ارتباطات زناشویی زنگ خطر و هشداری است که زوجین باید به آنها توجه کنند چرا که یکنواختی در ارتباطات باعث سردی عاطفی و دور شدن آنها از یکدیگر می شود. برای داشتن ارتباطات عاطفی گرم و اثربخش، یادگیری مهارت تفکر خلاقانه و نقادانه ضروری است، خلاقیت باعث می شود که افراد همیشه به این بیندیشند که چکار می توانند انجام دهند تا هر روز با هم صمیمی تر شوند.

خانم علی پور گفت: افراد می بایست یاد بگیرند که چگونه یکدیگر را نقد کنند بدون اینکه نسبت به همدیگر توهین کنند. فضای ایجاد شده توسط انتقاد باعث می شود افراد به نقاط ضعف و قوت خود در عملکردشان پی ببرند و شناختشان نسبت به هم بیشتر شوند.

وی در پایان گفت: آنچه که مسلم است این است که برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست و مطلوب آن است که آدمی ز گهواره تا گور دانش بجوید چرا که در سایه یادگیری روزافزون انسان ها کمتر خطا می کنند و در نهایت به کمال می رسند.

یادگیری این مهارت ها چه قبل از ازدواج و چه بعد از آن باعث پیشرفت و ترقی رشد فردی می شود و جامعه سالم به وجود نخواهد آمد، مگر در سایه داشتن خانواده ها و ازدواج های سالم.

https://avapress.com/vdcepz8zfjh8evi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما