تاریخ انتشار :سه شنبه ۹ جوزا ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۲
کد مطلب : 143856
افتتاح بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در تهران؛

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران: زبان انتقال مفاهیم قرآنی در جامعه تغییر کرده است

انس با قرآن و به کارگیری مفاهیم قرآنی، سبب جاری شدن اخلاق در جامعه می گردد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران: زبان انتقال مفاهیم قرآنی در جامعه تغییر کرده است

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم شام روز گذشته با شعار "قرآن، زندگی و اخلاق" در تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، در مراسم افتتاح این نمایشگاه که با حضور مقام های برجسته دولتی جمهوری اسلامی ایران از جمله معاون رییس جمهوری ایران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان انرژی و هسته ای و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، برگزاری نمایشگاه بین المللی امسال قرآن کریم را در سه بخش محتوایی، پشتیبانی و فروش اعلام کرد و گفت که شعار نمایشگاه امسال، "قرآن کریم، اخلاق و زندگی" است.

حجت الاسلام حشمتی، با بیان شعار نمایشگاه امسال قرآن، تأکید کرد که زبان انتقال مفاهیم قرآن به جامعه باید تغییر پیدا کند و متحول شود. او بهترین راه برای انتقال مفاهیم قرآنی را در شرایط کنونی، از طریق هنر خواند و ابراز امیدواری کرد که نمایشگاه بین المللی قرآن، بهانه ای برای خلاقیت های بیشتر هنرمندان در بخش قرآن، اخلاق و زندگی شود و مفاهیم قرآن از طریق زبان هنر انتقال پیدا کند.

معاونت قرآت و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، با توجه به شعار امسال نمایشگاه بین المللی قرآن، خاطرنشان کرد که با توجه به شعار نمایشگاه امسال، ارائه کارهای هنری چون تئاتر، فیلم، نقاشی و خوشنویسی، در محور فعالیت های نمایشگاه قرار دارد.

در ادامه مراسم افتتاح نمایشگاه بین المللی قرآن در تهران، دکتر رضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران نیز در سخنانی، قرآن کریم را آیینه تمام نمای فضایل و اخلاق عملی خواند و تأکید کرد که انس با قرآن و به کارگیری مفاهیم قرآنی، سبب جاری شدن اخلاق در جامعه می گردد.

وی اخلاق را ضروری ترین نیاز جوامع امروز خواند و گفت که جوامع بدون اخلاق راه به جایی نخواهد برد. دکتر صالحی امیری خاطرنشان کرد که برای داشتن یک جامعه امن و باثبات، باید اخلاق را در جامعه ترویج دهیم. از سوی دیگر، با گسترش مفاهیم قرآنی و اخلاق می توانیم به کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه برسیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران نیز با بیان این که "امروز زبان انتقال مفاهیم در جامعه تغییر کرده"، افزود که زبان انتقال مفاهیم قرآنی به خصوص در زندگی نیز باید تغییر کند. وی ادامه داد: "امروزه زبان انتقال مفاهیم، فلیم، تئاتر، انیمیش، موسیقی، نقاشی و هنر دستی است و یک انمیشین می تواند مفاهیم قرآنی را به خانواده ها ببرد، یا یک تائتر و فیلم سینمایی می تواند انسان ساز باشد".

در این محور، در مراسم افتتاح بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، سه اثر هنری در بخش انتقال آموزه های قرآن رونمایی شد که شامل یک مجموعه فیلم انیمیشن برای کودکان، یک آلبوم موسیقایی در بخش قرآن و معارف اسلامی به نام نورباران و یک فیلم مستند از زندگی یک فیلسوف و اسلام شناس نامدار جاپانی بود.

این در حالی است که به گفته رییس برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در تهران، نزدیک به ۲۰ وزارت خانه، سازمان و نهاد دولتی در ایران در برگزاری این نمایشگاه کمک کرده اند. این نمایشگاه به مدت ۲۰ روز(از ۳ الی ۲۱ ماه مبارک رمضان) و از ساعت ۵ بعد از ظهر الی ۱۲ شب در مصلی بزرگ امام خمنی(ره) فعالیت خواهد داشت. از سوی دیگر، نمایشگاه بین المللی قرآن در یک مجموعه سرپوشیده بیش از ۵۰ هزار متر مربع مساحت و با ۶۰۰ سالن و غرفه برگزار شده و ۱۵۰۰ نفر آن را اداره می کنند.
قرار است در نیمه ماه رمضان، مهمانان خارجی متشکل از رسانه ها، هنرمندان و پژوهشگران نیز در نمایشگاه بین المللی قرآن شرکت کرده و آثارشان نمایش داده شود.

https://avapress.com/vdcenx8zpjh8evi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما