تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۷ قوس ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۱۸
کد مطلب : 120049
خدمات سازمان ملل برای بیماران افغانستانی در ایران قطع شد
معاون امور بین الملل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی تهران و نماینده سازمان ملل گفتند که از زمان شروع طرح بیمه سلامت برای مهاجرین، خدمات سازمان ملل برای بیماران افغانستانی قطع شده است.

به گزارش خبرگزاری آوا، اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی تهران و کمیساریای عالی سازمان ملل جلسه ای را به منظور ارائه ی توضیحات و همفکری با نمایندگان اقشار مختلف مهاجرین در محل اداره اتباع تهران تشکیل داد و از آنها خواست برای استقبال بهتر از طرح بیمه سلامت، کمیساریا را در این امر کمک کنند و با دلسوزی اطلاع رسانی دقیقی نمایند.

در این جلسه خانم قدیمی معاون امور بین الملل اداره اتباع و مهاجرین خارجی تهران توضیحاتی را در خصوص بیمه سلامت، شرایط، نحوه ثبت نام و شامل شدن چه کسانی در این طرح را توضیح داد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیمه اتباع خارجی تنها بیمه سلامت است گفت: اتباع خارجی باید بیمه البرز و آسیا را فراموش کنند چرا که یکسری اشتباهات در اجرای آن وجود داشت که نتوانست نتیجه مطلوب ارائه کند و در حال حاضر وظیفه ما تنها بیمه سلامت است بدون توجه به بیمه البرز و آسیا.

خانم قدیمی افزود:هرچند این طرح وظیفه ای از دوش ما بر نمیدارد چرا که این افراد در درجه اول پناهنده ما و در درجه دوم این طرح یک حرکت ملی برای افغانستان در داخل ایران است.

قدیمی با اشاره به اینکه هر چند از زمان شروع بیمه سلامت خدمات سازمان ملل برای بیماران قطع شده است گفت: این طرح یک پروژه است که آغاز شده و بسته خواهد شد اما کمک شما پناهندگان باعث می شود این طرح دوباره از حمل/ فروردین ماه آغاز و برای سالهای آینده تمدید گردد.

قدیمی عنوان کرد: طرح بیمه سلامت یک طرح ازمایشی نیست و نتیجه آن می تواند برای آینده مؤثر باشد.

در ادامه این جلسه آقای بهازی از کمیساریای عالی سازمان ملل در حضور اقشار مختلفی از مهاجرین با اشاره به تعریف پناهندگی و مهاجرت گفت: ۶ سال پیش بیمه پناهندگان برای ما مانند بیمه دولتی یک رؤیا بود هر چند بیمه فعلی هم بی عیب و نقص نیست اما با کمک خود پناهندگان امیدواریم مشکلات را مرتفع سازیم.

بهازی با بیان اینکه بحث بیمه در کشورهای پیشرفته یک موضوع مهم و اساسی است گفت: خوشبختانه جامعه پناهنده ما یک جامعه آگاه و تحصیل کرده می باشد که اجرای طرح بیمه سلامت به عنوان یکی از شاخصه های مهم توسعه می تواند مهم و قابل توجه باشد و ادامه این طرح بسته به جامعه و شما پناهندگان دارد.

بهازی افزود: در طرح بیمه سلامت در حال حاضر بیمه بیکاری امکان پذیر نمی باشد و ما هیچ تبلیغی برای بیمه نداریم چرا که هدف ما خدمت رسانی و استمرار این طرح برای پناهندگان افغانستانی می باشد.

وی ادامه داد: تمام بیمارستانها و مراکز درمانی از اجرای این طرح آگاه هستند هر چند در حال حاضر شرایط برای بیمه سر تخت پناهندگان میسر نمی باشد اما امیدواریم بتوانیم روزی بیمه اتباع خارجی را به صورت بیمه اجباری در آوریم تا خود مردم برای بیمه و حفظ سلامت خود ثبت نام کنند.
بهازی اظهار داشت: ثبت نام برای بیمه سلامت در دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر بیمه سلامت صورت می گیرد و متقاضیان برای ثبت نام مراقب سوء استفاده کنندگان باشند.

نکاتی در مورد بیمه سلامت پناهندگان افغانستانی در ایران
ـ در مرحله اول این طرح ۶ ماهه است یعنی ابتدا از ۹ میزان/مهر ۱۳۹۴ تا ۹ حمل/فروردین ۱۳۹۵ معتبر خواهد بود.

ـ هر یک از اعضا خانواده پناهندگان که دارای کارت آمایش معتبر و یا کارت هویت معتبر باشد، می تواند در بیمه سلامت ثبت نام کند.

ـ پیشنهاد می شود تمامی اعضاء خانواده خود را حداکقل تا ۲۵جدی/دی ماه ۱۳۹۴ ثبت نام کنید.

ـ بیمه سلامت هزینه کمی دارد ولی هزینه های درمانی زیادی را کاهش می دهد.

ـ با ارائه کارت بیمه سلامت، پزشکان و پرسنل بیمارستان های دولتی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمادگی دارند تا خدماتی مشابه با ایرانیان را ولی با قیمتی کمتر برای پناهندگان در بیمارستان های محل سکونت و یا محل تردد ارائه دهند.

ـ هزینه های درمان در بیمارستان های خصوصی پوشش داده نخواهد شد.

بیمه سلامت چیست؟
با بیمه سلامت، زمانی که در بیمارستان هستید دیگر مجبور نیستید کل هزینه های پزشکی را پرداخت کنید. شما هزینه ای جزئی بابت حق بیمه را پرداخت می کنید و بعد با کارت بیمه سلامت، زمانی که به بیمارستان مراجعه می کنید، درصد کمی از هزینه را پرداخت می کنید.

چقدر پرداخت می کنم؟
۱. پناهندگان آسیب پذیر
ـ ۲۴ هزار و ۳۰۰ تومان بابت حق بیمه ۶ ماهه
ـ ۱۰% مخارج بستری در بیمارستان به عهده بیمار است و ۹۰% به عهده بیمه
ـ ۳۰% برای بستری موقت در بیمارستان به عهده بیمار است و ۷۰% به عهده بیمه

۲. گروه پناهندگان با بیماری های خاص
حق بیمه ۶ ماهه و یا هزینه برای درمان های مربوط به بیماری های خاص پرداخت نمی کنند. سایر مراجعات طبق تعرفه های مربوطه محاسبه می شود.

۳. سایر پناهندگان
ـ ۹۷ هزار و ۲۰۰ تومان بابت حق بیمه ۶ ماهه
ـ ۱۰% مخارج بستری در بیمارستان به عهده بیمار است و ۹۰% به عهده بیمه
ـ ۳۰% برای بستری موق در بیمارستان به عده بیمار است و ۷۰% به عهده بیمه

من جزو کدام یک از گروه های بالا هستم؟
اگر نمی دانید جز کدام گروه هستید به دفتر بیمه سلامت منطقه خود مراجعه کنید.
اگر می بایست گروهتان را تغییر دهید به اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی منطقه خود مراجعه نمایید.

مدارک لازم برای ثبت نام در بیمه سلامت:

ـ کارت آمایش یا هویت معتبر و یا برگ تردد
ـ رسید بانکی پرداخت حق بیمه ۶ ماهه به حساب: ۶۰۰۰۰۲ بانک رفاه
ـ هزار تومان هزینه صدور کارت یا دفترچه به حساب: ۶۰۰۰۱۹ بانک رفاه
ـ وجه نقد پذیرفته نمی شود.
ـ یک قطه عکس ۳ در ۴

پناهندگان با بیماری های خاص بایستی گواهی از یک پزشک معرفی شده توسط بیمه سلامت ارائه کنند.

صرف نظر از زمان ثبت نام باید حق بیمه ۶ ماه را پرداخت کنید اگر از ۹ میزان/مهر ماه تا تاریخ ثبت نام هزینه های خدمات بستری و بستری موقت دارید بازپرداخت می شود.

اگر ثبت نام نکنم چه می شود؟
هیچ راه دیگری برای پوشش هزینه های درمانی شما وجود ندارد. کمک های پزشکی کمیساریا نیز از این پس قطع می شود و کل هزینه های خود و خانواده تان را بایستی خودتان پرداخت کنید.

کجا ثبت نام کنم؟
فهرست مراکز ثبت نام در کلیه دفاتر ادارات امور اتباع و مهاجرین خارجی، بیمه سلامت و کمیساریا و وب سایت های مربوطه موجود است.

به کدام بیمارستان بروم؟
فهرست بیمارستان ها در کلیه دفاتر ادارات امور اتباع و مهاجرین خارجی، بیمه سلامت و کمیساریا و وب سایت های مربوطه موجود است.

تماس با اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی و کمیسیاریا:
www. Bafia.moi.ir
www.unhcr.org.ir/fa/news/۷۰/salamat-insurance
https://avapress.com/vdcdoz0fnyt0xz6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

با سلام خدمت شما خوبان بیمه سلامت خیلی برای ما خوب بوده و است ممنون که به فکر ما بودین دهستان بازهم تشکر از لطف شما