تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۱ اسد ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۱۷
کد مطلب : 21300
کنفرانس علمی روزنامه نگاری آنلاین در دانشگاه هرات برگزارشد
با راه اندازی این فن آوری و تشکیل گروه وبلاگ نویسان دانشگاه هرات، اعضای این گروه قادرند، تمامی فعالیت ها، کارهای عملی و اندیشه های شان را در زمینه روزنامه نگاری و اطلاع رسانی، برروی صفحه های آنلاین خویش قرار دهند.
برای نخستین بار در افغانستان، کنفرانس علمی روزنامه نگاری آنلاین در دانشگاه هرات برگزارشد.
در کنفرانس علمی "روزنامه نگاری آنلاین تحولی شگرف در ارتباطات" دانشجویان ژورنالیزم به روزنامه نگاری آنلاین خوش آمدید گفتند و تاکید کردند که کاربرد فن آوری در ارتباطات و ژورنالیزم، یکی از نیازمندی های ارتباطات جهانی شده است.
رییسان نهاد های اجتماعی، مقامات و استادان دانشگاه هرات، ، خبرنگاران داخلی وخارجی و دانشجویان دانشگاه، اشتراک کننده گان این کنفرانس علمی بودند.

فیصل کریمی استاد دیپارتمنت ژورنالیزم دانشگاه هرات مصروف آموزش دهی روزنامه نگاری آنلاین است.
او و دانشجویانش با ایجاد صفحه های آنلاین دریچه ی نو را در راستای فن آوری و ارتباطات درمحیط دانشگاهی گشودند.

این گروه روزنامه نگاران آنلاین شامل دانشجویان سال سوم روزنامه نگاری دانشگاه هرات اند، وهریک شان یک صفحه را بصورت آنلاین مدیریت می کنند، و رهبری این مجموعه را آقای کریمی برعهده دارد.

با راه اندازی این فن آوری و تشکیل گروه وبلاگ نویسان دانشگاه هرات، اعضای این گروه قادرند، تمامی فعالیت ها، کارهای عملی و اندیشه های شان را در زمینه روزنامه نگاری و اطلاع رسانی، برروی صفحه های آنلاین خویش قرار دهند.

دستاورد تازه علمی

روزنامه نگاری آنلاین هرچند مراحل رشد خود را درجهان می پیماید، اما باکمترین فرصت توانسته جایگاه خویش را درعرصه ارتباطات درجهان بازکند، چرابه این زودی؟
زیرا اطلاعات با این رشته از روزنامه نگاری با زودترین فرصت وهزینه اندک میتواند قاره ها را بپیماید و ازخانه یک آسیایی به خانه یک افریقایی به کمترازثانیه برسد.

پوهنمل میرغلام عثمان بارز حسینی رییس دانشگاه هرات، یکی از سخنران این کنفرانس علمی بود. اوبا تاکید بر برجسته بودن فن آوری درهمه عرصه ها در جهان ، راه اندازی این شبکه روزنامه نگاری آنلاین وبلاگ نویسی وتجربه عملی آن را در دانشگاه هرات ، یک دستاورد مثبت برای دانشگاه هرات خواند.

او تلاش ها و دستاورد های دیپارتمنت ژورنالیزم را ستود و از پیشرفت های این دیپارتمنت درآینده نزدیک خبرداد.

فیصل کریمی استاد روزنامه نگاری آنلاین دانشگاه هرات که مسئوولیت برگزاری این کنفرانس علمی را برعهده داشت؛ درباره نقش برجسته فن آوری در اطلاع رسانی درجهان امروزی صحبت کرد و تاکید نمود که آینده ژورنالیزم، از آن روزنامه نگاری آنلاین است.

او می گوید استفاده تکنولوژی در زمینه ارتباطات، یکی از نیازمندی های امروزی خبرنگاران است و خبرنگاران با به خدمت گرفتن اینترنت در هر زمان و در هرمکان با مخاطبان جهانی ارتباط برقرار کنند.
کریمی، وب سایت ها، رسانه های جدید و شبکه های اجتماعی را نسل تازه ژورنالیزم می داند و می گوید که این رسانه های قدرتمند و تاثیرگذار، مسیر اطلاع رسانی جهان را بدست گرفته اند.

به گفته او، همزمان با تدریس روزنامه نگاری آنلاین، وبلاگWWW.ONLINEREPORTERS.TK برای برقراری ارتباطات و مناقشات آنلاین استاد و دانشجویان و شفاف سازی روند آموزش و ارزشیابی دانشجویان راه اندازی شد.

تقدیر از وبلاگ نویسان

عبدالوهاب اویس رییس دانشکده ادبیات و علوم بشری، سهیلا عرفانی آمر دیپارتمنت ژورنالیزم و عادله کبیری استاد دیپارتمنت ژورنالیزم هریک از سخنرانان این کنفرانس علمی بودند؛ آنها ایجاد چنین خلاقیت ها درعرصه فن آوری و ارتباطات را در شعبه خبرنگاری هرات ستوده وافزودند اگر مسئوولان از آنان حمایت کنند، مطمئنا در دراین زمینه دستاورد هایی بیشتری خواهند داشت.

بانو عادله کبیری با ارائه مقاله یی، درباره نقش روزنامه نگاری آنلاین در جهان امروزی صحبت کرد و ویژه گی های این فن آوری مدرن را ازجمله برجستگی های این فن آوری در جهان امروزی دانست.

درپایان این کنفرانس علمی، شش وبلاگ نویس برتر صنف سوم ژورنالیزم دانشگاه هرات مورد تقدیر قرار گرفتند و هریک شان وبلاگ ها و فعالیت های آنلاینی خود را معرفی و تشریح کردند.
با پیشرفت های فن آوری، نوع تازه روزنامه نگاری به نام روزنامه نگاری آنلاین در جهان به میان آمده و روند اطلاع رسانی را درجهان متحول ساخته است.
روزنامه نگاری آنلاین برای اولین بار در افغانستان بصورت اکادمیک و حرفه یی تنها در دانشگاه هرات تدریس می شود و بنابر گفته مسوولان این دانشگاه، در سال های آینده، این روند بصورت گسترده تر ادامه خواهد یافت.

منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا)- هرات
https://avapress.com/vdcfxmd0.w6dyxagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما