تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ جدی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۳۴
کد مطلب : 156237

حجت الاسلام والمسلمین سیدعیسی حسینی مزاری و هیئت همراه، پس از حادثه تروریستی علیه دفاتر مرکز تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا) در کابل، با حضور در منازل شهدا، با بازماندگان آنها دیدار و از آنان دلجویی به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، در حادثه تروریستی ۷ جدی بیش از ۱۴۰ نفر به شمول مسؤلین، پرسنل دفاتر، کادرها، اعضای فعال تشکیلات مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان و خبرنگاران خبرگزاری صدای افغان(آوا)، خبرنگاران شمشاد، خبرنگار جمهور و دو نفر کارشناس نشست علمی پژوهشی شهید یا زخمی شدند.

حسینی مزاری در حاشیه دیدار با خانواده و بازماندگان شهدا در کابل گفت: شهدای نشست علمی پژوهشی ۷ جدی از سوی دفاتر مرکزی مرکز تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا) در کابل، در راه بیان حقایق، تبیین راه خدا، پیامبران الهی و امامان معصوم(ع) و مبارزه با طاغوت، جانهای خود را از دست دادند.

وی افزود: عمده مشکلات جامعه ناشی از ضعف آگاهی و پایین بودن فرهنگ عمومی است و مسؤلان و دست اندرکاران مرکز تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا) در کنار سایر جریانهای فکری فرهنگی در راستای رشد آگاهی و ارتقای فرهنگ عمومی فعالیت می کردند، اما عاملان مزدور ضد آگاهی و بیداری و تلاشگران به تاریکی کشاندن جامعه، مبارزات فکری فرهنگی و رسانه ای مرکز تبیان را تحمل نتوانسته، در نتیجه با یک عمل بزدلانه نشست پژوهشی و علمی ی را مورد حمله قراردادند که در راستای حادثه تاریخی تجاوز ارتش سرخ به افغانستان برنامه روشنگری را روی دست داشتند.

رئیس عمومی مرکز فعالیتهای فرهنگی تبیان باذکر جزییاتی از وضعیت نابهنجار کشور عنوان داشت: در خصوص تامین امنیت نشست، ارگانهای امنیتی صد درصد مقصرهستند و اینکه سخنگویانی ازین نهادها به فرافگنی رو آورده، مسؤلان برگزاری نشست را مقصر جلوه میدهند، به نوعی شانه خالی کردن از انجام وظایف ذاتی آنهاست.

وی گفت: اولا مسؤلان دفترمرکزی مرکز تبیان بعد از حادثه تروریستی علیه مسجد امام زمان(عج) نواحی امنیتی را طی ارسال مکاتیب رسمی در جریان گذاشته و با مسؤلین اعزامی آنها در نشست، تاکید شده بود که این نشست هر پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۰ و نیم برگزار است که بعد از سه یا چهار پنجشنبه، دیگر اثری از نیروهای امنیتی در نشست نبود و ثانیا برفرض که خبری از نشست داخل دفتر به اطلاع نیروهای امنیتی نرسیده بود، اما مسؤلیت تامین امنیت کوچه مقابل دفتر را که با مین گزاری در دو طرف آن و انفجارات متوالی مواجه گردید، چه نهادی به عهده دارد؟ و ثالثا اگر مراسم و نشستهایی به خصوص در پایتخت به اطلاع نهادهای امنیتی نرسد، باید اینگونه مورد حمله قرار گرفته و ده ها تن از بهترین نیروهای نخبه یک کشور به خاک و خون بیفتند؟!

این درحالی است که نشست های دفاتر مرکزی مرکز تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا) در کابل و نمایندگی های ولایات، هر کدام چند روز قبل از طریق حد اقل دو رسانه خبرگزاری صدای افغان(آوا) و شبکه های اجتماعی ی چون فیسبوک و تلگرام، به اطلاع عموم می رسید و این روند جلو هرگونه بهانه جویی نهادهای امنیتی را می گیرد و نمی توانند با فرافگنی مسؤلیت را از دوش خود رفع کنند.

حسینی مزاری افزود: ارگانهای امنیتی به خصوص پولیس و امنیت ملی پاسخگوی این کوتاهی خود بوده و حد اقل برای پیدا کردن سرنخ عاملان داخلی و خارجی این حمله، دستگیری و سپردن شان به پنجه قانون به شدت تلاش کرده، به وظایف ذاتی خود عمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه حکومت افغانستان است که هر چه زود تر به وضعیت خانواده های شهدا رسیدگی نموده، با تشکیل پرونده، بازماندگان و افراد تحت تکفل شهدا را رسما تحت پوشش وزارت شهدا و معلولین قرار دهد و این کمترین کاری برای کسانی است که علاوه بر ازدست دادن عزیزترین عزیزان خود، بعضا نان آوران خانه خود را از دست داده اند.

رئیس خبرگزاری صدای افغان(آوا) گفت: در گذشته با بیش از ۱۴۲ نفر که اینک شهید یا زخمی گردیدند ارتباط همکاری و همسنگری داشتیم، ولی اینک اگر نگوییم با صدها خانواده انقلابی و مجاهد، حد اقل با بیش از ۱۴۲ خانواده مرتبط شده ایم که طبیعتا نمایانگر سنگینی بار مسؤلیت مسؤلین مرکز تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا) را نشان می دهد و به ویژه در کنار خانواده ها و فرزندان شهدا تا آخر خواهیم بود و از هیچگونه خدمت به آنها کوتاهی نخواهیم کرد و در راه انجام این وظیفه از خدای متعال توفیق میخواهیم و با توسل به ائمه معصومین(علیهم السلام) و تقاضای بذل توجه امام زمان(عج) در جهت تقویت و حمایت ما در این عرصه، از همه همکاران و نیز مؤمنان جامعه میخواهم که مارا همراهی بفرمایند.

https://avapress.com/vdcbf0b8zrhbs5p.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما