تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۵ اسد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۶
کد مطلب : 148342
حکومت مرکزی با کشمکش های سیاسی و بی تفاوتی مناطق شمال را ناامن کرده است

عباس ابراهیم زاده ؛ عضو مجلس نمایندگان امروز در یک کنفرانس خبری گفت : هموطنان ما در فکر هستند که چطور خود و خانواده خود را حفظ نمایند اما رهبران فقط به فکر گرفتن چوکی قدرت می باشند .

به گزارش خبرگزاری صدای افغان (آوا)، عباس ابراهیم زاده ؛ عضو مجلس نمایندگان در کنفرانس خبری امروز، گفت: برای تامین امنیت در ولایت بلخ به حد کافی نیرو وجود ندارد و نیروهای موجود برای تامین امنیت این ولایت کافی نمی باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه در ولسوالی چمتال و چهاربولک بدون اینکه جنگ و درگیری صورت بگیرد، پوسته های نیروهای امنیتی خود به خود به دست طالبان قرار می افتد، گفت: رهایی این پوسته ها تمام مردم بلخ را نگران ساخته زیرا بلخ از جمله ولایت های استراتیژیک در کشور است که اگر این ولایت نا امن شود، دامنه نا امنی آن، تمام کشور را خواهد گرفت.

ابراهیم زاده در ادامه دلیل سقوط پوسته ها را کشمکش های سیاسی میان رهبران کشورعنوان کرده، گفت: موضوعات سیاسی و کشمکش ها برای به دست آوردن قدرت و رقابت های سران بر سر چوکی، سبب شده است که سمت شمال نا امن گردد و دولت نیز در قبال حفظ جان این مردم، بی تفاوتی را اختیار نموده است.
وی در ادامه گفت: "هموطنان ما در فکر هستند که چطور خود و خانواده خود را حفظ نمایند اما رهبران فقط در فکر گرفتن چوکی قدرت می باشند".

نامبرده با بیان اینکه همیشه باید قبل از واقعه جلو واقعه گرفته شود ، گفت: ما نیروی کافی در قسمت تامین امنیت نداریم و دولت هم فقط شکل دفاعی را به خود گرفته است. نیروهای امنیتی و بخش استخبارات باید قبل از وقوع یک حادثه، آسیب شناسی نمایند و قبل از اینکه دشمن حمله نماید، باید نیروهای امنیتی دشمن را در جا سرکوب نمایند.

این عضو مجلس نمایندگان در ادامه گفت: متاسفانه نیروهای امنیتی در بخش دفاع از خاک کشور ضعیف هستند و زمانی که یک واقعه رخ داد؛ نیروهای امنیتی برای جمع آوری جنازه ها و به مراسم به خاک سپاری اش اشتراک می نمایند.

وی با بیان اینکه در پوسته های امنیتی نیروی بیشتر ضرورت می باشد ، تاکید کرد: امنیت ولایت بلخ با ۲۰ یا ۴۰ سرباز و خیزش های مردمی تامین نمی شود بلکه برای تامین امنیت این ولایت ما به ۱۰ هزار نیرو نیازمند هستیم و باید تمام نقاط آسیب پذیر، شناسایی شود و نیروهای بیشتر به نقاط آسیب پذیر فرستاده شود.

ابراهیم زاده در ادامه گفت: رهبران، وزیران و وکیلان ما هر کدام شان دارای ۴۰۰ محافظ و چندین مشاور هستند که بهتر است حکومت از معاش محافظین آنها کم کرده و در قسمت ازدیاد نیروهای امینتی توجه نماید.

وی با بیان اینکه جنگ در افغانستان از طرف کشور های خارجی حمایت می شود ، گفت: کشور های ابر قدرت که دارای سلاح های هسته ای می باشند و جنگ رویاروی با همدیگر نمی توانند، از طریق نا امن کردن افغانستان می خواهند به اهداف خود برسند.

این عضو مجلس در ادامه نقش نیروهای خارجی را در تامین افغانستان ناکام دانسته می گوید: حضور نیروهای خارجی در تامین امنیت افغانستان هیچ نقشی نداشته و راه بیرون رفت از این مشکلات فقط تامین و مجهز ساختن نیروهای داخلی است.

وی هم چنان در ادامه گفت: تا زمانی که خود افغان ها و نیروهای خودی برای ما دلسوزی نکنند، بیگانگان هیچ گاه امنیت ما را تامین کرده نمی توانند.

ابراهیم زاده تاکید کرد: دولت باید به خیزش های مردمی سلاح توزیع نماید زیرا این نیروها کسانی هستند که به تمام نقاط مناطق شان آشنایی دارند و اگر دولت این ها را حمایت نماید، در قسمت تامین امنیت می توان خوشبین بود.

آقای ابراهیم زاده درباره اختلاف میان والی بلخ و آصف مهمند عضو شورای ولایتی این ولایت گفت: این موضوعات سیاسی است و در حال حاضر قابل تشویش نمی باشد زیرا در سیاست موضوعاتی که بین دو طرف رخ می دهد قابل حل است.

ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: آنچه که مردم و ما را نگران ساخته گشت و گذار صدها فرد مسلح که نه مربوط پولیس است و نه مربوط امنیت، می باشد و هیچ کس نیست که از اینها سوال نماید که آنها که هستند و از کجا آمده اند و در نصفه های شب در بین شهر چه می کنند؟

وی در ادامه گفت: سران حکومت و رهبران سیاسی به فکر به دست آوردن قدرت هستند و به این موضوعات اصلا فکر نمی کنند و اگر بزرگان در این باره توجه نکنند، ما شاید شاهد از دست دادن تمام مناطق بلخ باشیم.

ابراهیم زاده علاوه کرد: اگر فاجعه ای مانند دیگرمناطق، بالای این مردم آمد، آنگاه فقط حکومت مرکزی و محلی مسئول این رویداد خواهند بود.

نگرانی از حضور افراد مسلح غیر مسئول در بلخ در حالی مطرح می شود که چندی پیش سید کمال سادات فرمانده پولیس بلخ نیز از گشت و گذار این افراد در شهر مزار شریف ابراز نگرانی کرده بود.

https://avapress.com/vdcjxoev8uqextz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما