تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۱ دلو ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۲۱
کد مطلب : 122133
افراطیت و خشونت در جوامع اسلامی محصول استراتژی غرب است
افراطیت و خشونت، استراتژی غرب است که از سوی امریکا و صهیونیزم بر جوامع اسلامی تحمیل شده است.
به گزارش خبرگزاری آوا، این مطلب توسط « داکتر کمال محمد جاه الله الخبیر» عالم سودانی و استاد دانشگاه اتحاد سودان در سمینار تحت نام "ترویج رویکرد علمی برای انعطاف پذیری علیه افراط گرایی" در شهر غزنی بیان شد.

سیمنار "ترویج رویکرد علمی برای انعطاف پذیری علیه افراط گرایی" برای دو روز از سوی موسسه همکاری برای صلح و همبستگی برگزار شد که در آن «داکتر کمال محمد جاه الله الخبیر» استاد دانشگاه اتحاد سودان و شماری از علمای دینی ولایت غزنی سخنرانی کردند.
داکتر کمال محمد؛ عالم سودانی گفت:  تعلیم و تعلم یک اصل انکار ناپذیر در دین اسلام است طوریکه هیچ مکتب به اندازه اسلام روی علم آموزی تاکید نکرده است.
این عالم سودانی در ادامه سخنانش وضعیت فعلی جهان اسلام را اسف بار خوانده گفت بدلیل درک نادرست از دین و آموزه های دینی، جوانان شکار سیاست هایی می شوند که منشا آن در دست غربی ها است و غربی ها تلاش دارند که به خشونت صبغه دینی داده تا اسلام را مطابق میل شان به جوامع بشری معرفی نمایند.

وی افزود تنها راه برون رفت و عبوز از شرایط کنونی آگاهی و درک درست از دین مقدس اسلام است.
این عالم سودانی در قسمت از سخنانش اصل جهاد را از دیدگاه دین مبین اسلام به بررسی گرفته و گفت: امروز جهاد و افراطیت هر دو یک ردیف پنداشته می شوند در حالیکه جهاد جزء دین است و شروط و مکلفیت های خاص خود را دارد و افراطیت اما واژه وارداتی است که در سال های پسین وارد فرهنگ دینی ما شده است.

وی افزود: آنچه امروز در برخی جوامع اسلامی انجام میشود جهاد نیست بل افراطیت است که توام با شعار جهاد انجام می شود.

همچنین «خلیل الله هوتک» رئیس شورای عالی صلح غزنی با اشاره به مفاهیم چون حقوق زنان و آزادی گفت وقتی ما حقوق زنان را خارج از چوکات اسلامی تعریف می کنیم و یا به افراد فراتر از آموزه های دینی آزادی میدهیم این نوع تفکر افراطیت است و به خشونت منجر می شود.

وی گفت: هر آنچه خارج از چوکات دین اسلام انجام شود افراطیت است و به خشونت میانجامد.
هوتک افزود جنگ فعلی افغانستان افراطیت است که همواره از مردم بی گناه قربانی میگیرد.
رئیس شورای عالی صلح غزنی از دولت میخواهد که علمای برجسته کشور را دور هم آورده باب فتوا را در کشور باز نماید.

وی گفت شرایط فعلی کشور ایجاب می کند که علمای برجسته کشور آنانی که به گفته او هم تعهد افغانی دارند و هم از نظر علمی به درجه فتوا رسیده اند گرد هم آیند علیه افراط گرایی و سیاست های نا درست که به نام دین انجام می شود فتوا بدهند تا مردم آگاه شوند.
این برای اولین بار است که یک سمینار علمی با اشتراک یک عالم مسلمان خارج از کشور درغزنی برگزار میگردد.
https://avapress.com/vdcjt8evtuqe8vz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما