تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۹ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۲۵
کد مطلب : 118886
یمن؛ همه راه ها به امریکا ختم می شود
مسؤول رسانه ای جنبش انصارالله گفتگوهای چند روز گذشته در مسقط را در راستای مقدمه سازی برای گفتگوهای دور آینده در ژنو دانست.

احمد حامد؛ مسؤول رسانه‌ای انصارالله یمن گفت: تیم مذاکره کننده ما در مسقط دو روز پیش به صنعا بازگشت و در این دور از گفتگوها که ولد الشیخ (فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن) در آن حضور دارد در خصوص آماده سازی زمینه برگزاری کنفرانس ژنو ۲ بحث شد.

وی در خصوص دیدگاه انصار الله به این گفتگوها گفت: باید تاکید کنیم عربستان خواهان راه حل سیاسی نیست و این کشور که توسط امریکا تحریک می‌شود رسیدن به راه حل سیاسی را با مشکل مواجه کرده؛ زیرا امنیت و استقلال یمن را برنمی تابد. عربستان نفوذ خود در یمن را از دست داده است.

این مسؤول رسانه‌ای انصارالله تصریح کرد: این کشور که گفتگوهای پیشین را به شکست کشانده مطمئناً اجازه به ثمر نشستن گفتگوهای آینده را نخواهد داد.

کارشناسان با اشاره به مواضع این عضو مهم جنبش انصارالله یمن می گویند که این اظهارات نشان می دهد که انقلابیون یمن در گفتگوهای مسقط و به دنبال آن در نشست ژنو ۲ در باره یمن، با یک طرف مشخص روبرو نیستند.

آنها از نظر داخلی، در ظاهر با رژيم ساقط شده منصور هادی رو به رو هستند؛ رژیمی که عملا وجود خارجی و پایگاه سیاسی و اجتماعی مشخصی ندارد و عربستان سعودی و هم پیمانان آن تنها با استفاده از نام این رژيم، سعی می کنند اراده خود را بر ملت یمن تحمیل کرده و تحولاتی سیاسی را در صنعا رقم بزنند که در نهایت، یمن یکبار دیگر به کام عربستان سعودی سقوط کند و استقلال و حاکمیت ملی این کشور، کمترین بهایی است که باید در این معامله واگذار شود.

عربستان سعودی، به دروغ ادعا می کند که هدف این رژيم از آغاز تجاوز نظامی به یمن و کشتار مردم بی گناه این کشور و ویرانی شهرها و نابودی زیربناهای اقتصادی و اجتماعی و ایجاد فاجعه انسانی در آن، بازگرداندن رژيم منصور هادی به قدرت در پاسخ به درخواست «رییس جمهوری قانونی یمن» است.

رژيم هادی خود رسما در برابر رسانه ها و افکار عمومی یمن، پس از سقوط صنعا به دست انقلابیون، از مقام خود استعفا داد؛ اما بعدا وقتی به عدن گریخت یکبار دیگر به دستور سعودی ها اعلام ریاست جمهوری کرد.

بعد از آن، وقتی انقلابیون انصارالله، او را در عدن نیز دنبال کردند، منصور هادی با فرار به ریاض، همچنان مدعای مضحک خود مبنی بر «ریاست جمهوری قانونی یمن» را تکرار کرد و به این ترتیب، سعودی ها به دستور امریکا با این دستاویز، زمینه دخالت نظامی اشغالگرانه خود به یمن را فراهم کردند.

با این حساب، منصور هادی به عنوان «رییس جمهوری قانونی یمن» اصولا وجود خارجی ندارد و طرف اصلی مذاکرات صلح در یمن باید عربستان سعودی باشد؛ زیرا این رژيم است که بر یمن تجاوز کرده و این کشور را ویران کرده است.

نتیجه این مذاکرات هم باید خروج بی قید و شرط عربستان از یمن و جبران جنایت هایی باشد که این رژيم در حق مردم، ملت و سرزمین یمن انجام داده است؛ اما تحقق این شرط، نیاز به یک پیش شرط دیگر دارد: موافقت امریکا؛ زیرا رژیم آل سعود، در این زمینه و بسیاری از زمینه های دیگر از امریکا دستور می گیرد و محال است بدون موافقت کاخ سفید، اساسا اقدام به حمله نظامی به یمن کرده باشد.

بعدا نیز امریکا رسما از این رژيم اعلام حمایت کرد و در قبال جنایت های آشکار آن، سکوت و تماشا اختیار نمود.

بنابراین، مذاکره کنندگان انصارالله در مذاکرات مسقط و ژنو می بایست با امریکا گفتگو کنند؛ زیرا نه منصور هادی و حکومت او، وجود خارجی دارند و نه عربستان سعودی، از اراده ای مستقل و قدرت تصمیم گیری در این زمینه برخوردار است.

همه راه ها به امریکا ختم می شود و این امریکاست که باید به سعودی ها دستور بدهد، چه طرحی را بپذیرند و چه طرحی را نپذیرند.

با این حساب، مسؤول اصلی فجایعی که بر ملت یمن توسط مزدوران سعودی تحمیل شده نیز امریکا می باشد؛ زیرا یمن با تسلیحات، هواپیماها و بمب های ممنوعه خوشه ای و بشکه ای امریکایی نابود شد.
https://avapress.com/vdcjooevmuqevoz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما