تاریخ انتشار :پنجشنبه ۹ ثور ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۰۸
کد مطلب : 125662
کمونیست های داخل نظام، در صدد کمرنگ جلوه دادن جهاد افغانستان هستند
هرچند کمونیستهای سابق، به صورت علنی نمی توانند سر بلند کنند و برخلاف افکارعامه به جهاد و مجاهدین توهین کنند، اما به صورت غیر مستقیم و مخفیانه در تلاش هستند تا به نحوی از عظمت جهاد بکاهند.
به گزارش خبرگزاری آوا، هشتم ثور که آنرا معجزه قرن نیز نامیده اند، روز پیروزی جهاد مقدس مردم افغانستان، در برابر نظام کمونیستی و ارتش سرخ شوروی سابق، از پر افتخارترین روز در تاریخ معاصر کشور به شمار می رود.
هرچند تحلیلگران در داخل و خارج از کشور، غلبه مجاهد مردان افغانستان را در برابر ابرقدرت شرق و پایان دادن به سیطره روسها را معجزه قرن نامیده و آن را عامل نجات جهانیان از کمونیزم عنوان می کنند، اما به نظر می رسد که این روز تاریخی در داخل افغانستان به دلایل مختلف ارزش خود را دارد کم کم از دست می دهد.
برخی از آگاهان به این باور هستند که در کمرنگ ساختن روز هشتم ثور، افزون بر دست اندازی های غربیها و برخی از کشورهای منطقه، کمونیستهای که در حال حاضر در داخل نظام هستند نیز نقش دارند.
محمد رضا بهرامی؛ استاد دانشگاه اما در گفتگو با آوا، تصریح کرد: با وجود اینکه پیروزی جهاد مردم افغانستان درهشتم ثور ۱۳۷۱ به ثمر نشست و مردم افغانستان را در انظار جهانیان قهرمان معرفی کرد، اما امروز از آن به گرمی استقبال نمی شود.
بهرامی، ناامنیهای موجود در کشور را یکی از عوامل کمرنگ شدن روزهای تاریخی به خصوص هشتم ثورعنوان کرد.
بهرامی همچنان گفت: عامل اصلی ارزش زدایی و کمرنگ ساختن روزهای تاریخی و ملی در حقیقت همان پشتیبان های دولت کنونی است.
به باور وی؛ غربیها و به خصوص امریکا، هیچگاه چهره جهاد مردم افغانستان را به حیث یک چهره برجسته در داخل افغانستان دوست ندارد.
به گفته بهرامی، همانگونه که چند سال پیش دشمنان اسلام با یک توطئه از قبل طرح شده، جشن روز استرداد استقلال افغانستان را در چمن حضوری با یک حمله تروریستی مختل ساختند و آنرا در ارگ ریاست جمهوری منحصر کردند، امروز نیز می خواهند هشتم ثور را محدود کرده و بالاخره به فراموشی بسپارند.
بهرامی در ادامه خاطر نشان کرد: به هر اندازه که پیروزی جهاد مردم افغانستان به شکل منزوی و محدود تجلیل شود به همان اندازه کمرنگ می شود، و این چیزی است که غربیها آن را دوست دارند.
به گفته وی، درحال حاضر دستهایی کار می کند تا نگذارند جهاد مردم افغانستان در جهان به عنوان یک الگو مطرح شود.
بهرامی تصریح کرد: کسانی که در زمان جهاد به مجاهدین کمک می کردند، اما پس از پیروزی جهاد، از بی تجربگی رهبران جهادی سوء استفاده کردند و چهره جهاد را از درون کمرنگ ساختند و مجاهدین را به جان هم انداختند.
به عقیده این استاد دانشگاه، هرچند کمونیستهای سابق، به صورت علنی نمی توانند سر بلند کنند و برخلاف افکارعامه به جهاد و مجاهدین توهین کنند، اما به صورت غیر مستقیم و مخفیانه در تلاش هستند تا به نحوی از عظمت جهاد بکاهند.
به باور بهرامی، آموزه ها و دست آوردهای چهارده سال جهاد مردم افغانستان، باید به عنوان یک مکتب به نسلهای بعدی انتقال داده شود و از خون شهدا به خوبی پاسداری گردد.
وی گفتك علما، دانشمندان، جوانان و تحصیلکرده ها وظیفه دارند که تاریخ را به شکل حقیقت آن به نسلهای آینده انتقال دهند نه تحریف شده و خنثی.
https://avapress.com/vdcjmiev8uqe8mz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما