تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۸ سنبله ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۸
کد مطلب : 130891
زنگ خطر شیوع "ویروس زیکا" در هند

 مقامات صحی هند با هشدار نسبت به گسترش ویروس زیکا، تب زرد و دنگو اعلام کردند در صورتی که اقدامات پیشگیرانه به سرعت صورت نگیرد، زیکا به بحران جدی سلامت این کشور تبدیل می شود.


به گزارش  خبرگزاری آوا، براساس آمار منتشر شده تاکنون ۳۱ نفر در دهلی نو براثر بیماری تب زرد و دنگو جان باخته اند و افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری های در پایتخت هند باعث نگرانی مردم شده است .

محققان دانشگاه اکسفورد ،گزارش نشدن وجود این بیماری در هند را نشانه تشخیص اشتباه، گزارش نشدن بیماری و یا سطح بالایی از ایمنی در افراد می دانند.

در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به سطح بالای خطر شیوع ویروس زیکا در هند اضافه شده است شرایط جوی این کشور شرایط مناسبی برای گسترش ویروس زیکا فراهم کرده است .

درادامه این مطلب آمده است بیش از ۶۷ هزار نفر از مردم هند در مناطقی که ویروس زیکا فعال است ،فعالیت می کنند.

به گفته کارشناسان صحی ،ویروس زیکا به علت ایجاد بیماری های خفیف ، تشخیص سریع آن به ویژه در هند را دشوار کرده است .

این افراد می افزایند: تا زمانی که سیستم های نظارتی بیشتری به کار گرفته نشوند، ادعای نفوذ نکردن ویروس زیکا در هند را باید با شک و تردید نگاه کرد.

تعدادی از متخصصان بهداشتی ،ایجاد مراکز داده ای و اشتراک گذاری اطلاعات در خصوص زیکا را برای مبارزه با این ویروس موثر می دانند.

در ماههای اخیر گزارش هایی در خصوص تولید واکسن و دارو برای مبارزه با ویروس زیکا منتشر شد اما این واکسن ها راه طولانی برای گذراندن آزمایش های مختلف دارند .

مقامات صحی معقتدند اگر قرار است ویروس زیکا که سال گذشته در برزیل رخ داد در هند کنترل شود ، باید سیستم بهداشت و درمان این کشور امادگی لازم برای کمک رسانی به گروههای آسیب پذیر و درمان حمایتی از مادران آلوده به این ویروس را در اولویت قرار دهد.

به گفته این افراد، شیوع ویروس زیکا می تواند زنگ خطربرای سلامتی مردم این کشور به خصوص زنان باردار باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه هند، هفته گذشته اعلام کرد: ۱۳ نفر از اتباع این کشور در سنگاپور به ویروس زیکا مبتلا شده اند.

سفارت هند در سنگاپور براساس نتایج آزمایشات صورت گرفته ، ابتلا این افراد به ویروس زیکا را تائید کرده است.

وی تصریح کرد: بیشتر افرادی که به این ویروس مبتلا شده اند در بخش های ساختمانی مشغول به فعالیت بوده اند.

ویروس زیکا از طریق نیش پشه «ادیس» منتقل می شود، افراد مبتلا به ویروس زیکا معمولا دارای نشانه هایی مانند تب خفیف، خارش پوست، ورم ملتحمه، درد عضلات و مفاصل، ضعف و سردرد می شوند.

تاکنون روش درمان و یا واکسن خاصی برای مقابله با این بیماری تولید نشده است ؛ ویروس زیکا برای نخستین بار در سال ۱۹۴۷ دراوگاندا و تانزانیا گزارش شده است، شیوع ویروس زیکا درمناطق مختلف در آفریقا، امریکا،آسیا و اقیانوسیه گزارش شده است، سازمان جهانی بهداشت شیوع ویروس زیکا را یک حالت اضطراری جهانی اعلام کرده است.

https://avapress.com/vdcjhyevvuqetoz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما