تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۰ میزان ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۵۰
کد مطلب : 117526
مکتب عاشورا یعنی ایستادگی در برابر بی عدالتی ها
عاشورا نقطه زرین در تاریخ پُربار اسلام می باشد و از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

مطلب فوق توسط حجت الاسلام و المسلمین محمد امین محقق؛ امام جمعه حصه اول
بهسود، به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم الحرام در گفتگو با خبرگزاری آوا عنوان شد.

حجت الاسلام امینی گفت: عاشورا در حقیقت مکتبی است که مربی و استاد آن حسین بن علی فرزند دختر رسول خدا(ص) است.

هرچند به گفته او، عاشورا و کربلا از لحاظ تاریخی سابقه طولانی دارد، اما مکتب پربار حسینی در سال ۶۱ هجری رسماً در سرزمین نینوا رقم خورد و راه رستگاری و هدایت را برای جویندگان حقیقت هموار ساخت.

به گفته این عالم دینی، نهضت عاشورا علاوه بر اینکه اثرات شگرف دینی، اعتقادی و معنوی را بجای گذاشت، برای همه اقشار مردم، اعم از علما،دانشگاهیان، بزرگ سالان و خردسال و زن مرد جامعه انسانی پیام دارد.

به باور وی، عاشورا را نمی شود به یکروز و نیز و یا یک نبرد خونین بین حق و باطل، کفر و ایمان در یک مدت محدود خلاصه کرد، بلکه دانشگاهی است که انسان را به معنی واقعی آن تربیت می کند و برای همه تا روز قیامت درس دارد.

به گفته وی، در مکتب امام حسین(ع) انواع خوبی ها و زیبایی ها از جمله  ایمان و تقوی، شجاعت و غیرت، وفا داری، ادب و انسانیت به وضوح خودنمایی می کند.

آقای امینی همچنان اظهار داشت: جوانان ما امروز می توانند از علی اکبر و قاسم، عون عبدالله و سایر جوانان بنی هاشم که در سرزمین طف جانهای خود را برای دفاع از دین و ارزشهای اسلامی در طبق اخلاص گذاشتند، درس شجاعت و حمیت و مردانگی را بیاموزند.
او همچنان گفت: عاشورا مکتبی است که مردان عالم باید درس صبر و ایستادگی در برابر ظلم و ستم را از حضرت امام حسین و عباس علمدار اصحاب و یاران آن حضرت بیاموزند و زنان نیز درس حیا و عفت و صبر و استقامت را از دختر علی(ع) بیاموزند.

در یک جمله باید گفت: عاشورا یعنی دفاع از دین و مکتب، دفاع از مظلومیت و ایستادگی در برابر بی عدالتیها و بالاخره عاشورا یعنی امر به معروفها و نهی از منکرها و مبارزه با انواع  مفاسد و ناهنجاریهای اجتماعی.
آقای امینی اضافه کرد: شعارهای امام حسین(ع) در روز عاشورا و تمام حرکات و سکنات آن حضرت، از آغاز نهضت تا روز شهادت و از اسارت اهلبیت(ع) تا بازگشت آنان به مدینه در حقیت دایرة المعارفی را تشکیل داد که تا ابد برای جامعه بشری الگو ارائه می کند.
او در پایان علاوه کرد: عاشورا ضامن بقای اسلام و قرآن است و مسلمانان باید از این روز با وجه احسن و در خور این روز تاریخی تجلیل کنند و با حرکت های نا موزون، خرافات و اوهام، سیمای این روز را خدشه دار نسازند
https://avapress.com/vdcj8aevmuqeviz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما