تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۲ جدی ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب : 82711
گردهمایی جوانان برای جلوگیری از اختلافات قومی در ولایت غور
گردهمایی وسیعی از سوی شواری جوانان غور برای جلوگیری از اختلافات و تعصبات قومی و قبیله ای در این ولایت برگزار گردید.
به گزارش خبرگزاری آوا، در این گردهمایی بیش از ۵۰ تن از روسای دوایر دولتی و خصوصی، علمای دین، اعضای نهاد های جامعه مدنی، زنان، بزرگان قومی و جوانان حضور داشتند.
مولوی عصمت الله ندیم؛ رییس شورای علمای غور گفت: تمامی اقشار مختلف جامعه مسئولیت و وظیفه دارند تا برای ایجاد صلح و ثبات در کشور تلاش بکنند و باید آن را در اولویت کاری شان قرار بدهند.
وی همچنان با تاکید گفت: نقش زنان، جوانان، بزرگان قومی بویژه رسانه ها در راستای آوردن صلح، حل منازعات قومی و اعتماد سازی بین مردم و دولت مهم بوده، بایستی تمامی اقشار جامعه در آوردن صلح و آرامش در منطقه تلاش نمایند.
رییس شورای علمای غور بااشاره به حدیث پیامبر اکرم (ص) در طی سخنانی گفت: کسی که با جنگ دعوت میکند مردم را بسوی عصبیت (تعصبات قومی ولسانی ) و کسی که به غضب میشود از برای عصبیت به مرگ جاهلیت مرده.
در همین حال حاجی احمد شاه مجیدی؛ رییس حج و اوقاف غور طی سخنانی گفت: اختلافات ذات البینی، کشت و قاچاق مواد مخدر یکی از چالش های مهم در برابر صلح میباشد وباید با آن مبارزه جدی صورت بگیرد.
وی گفت: علمای دینی بایستی از طریق تبلیغ در منابر و مساجد و در خطبه های روز های جمعه برای مردم آگاهی دهندومردم را از اضرار اختلافات ذات البینی و کشت و قاچاق مواد مخدر باخبر بسازند.
رییس حج واوقاف ولایت غور همچنان با تاکید گفت: متاسفانه بیشترین قربانی ها در ولایت غوراز اختلافات قومی نشأت وسرچشمه میگیرد که بایستی دولت باهمکاری مردم تلاش بکنند تا جلوی این اختلافات را گرفته و از تلفات جانی و خسارات مالی بیشتر جلوگیری بکنند.
این جلسات درحالی برگزار میگردد که به گفته مسئولین، از زمان آغاز به کار این شورا تاکنون ۴قوم درگیر و متخاصم بایکدیگر صلح کرده اند که در ایجاد امنیت و ثبات بسیار موثر بوده است. 
غور از جمله ولایات نسبتا ناامن در غرب کشور میباشد که به گفته مسئولین محلی دراین ولایت بیش از ۶۵۰۰تن افراد مسلح غیر مسئول حضور وفعالیت خرابکارانه دارند.
https://avapress.com/vdcizyav.t1arz2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

نقش زنان و جوانان، بزرگان قومی بویژه رسانه ها در راستای آوردن صلح، حل منازعات قومی و اعتماد سازی بین مردم و دولت مهم بوده، بایستی تمامی اقشار جامعه در آوردن صلح و آرامش در منطقه تلاش نمایند.
علمای دینی بایستی از طریق تبلیغ در منابر و مساجد و در خطبه های روز های جمعه برای مردم آگاهی دهند و مردم را از اضرار اختلافات ذات البینی و کشت و قاچاق مواد مخدر باخبر بسازند.
وظیفه علماء و بزرگان است که اختلافات قومی را از بین برده و مردم را به برقراری صلح و امنیت تشویق کنند.