تاریخ انتشار :سه شنبه ۲ جوزا ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۵۳
کد مطلب : 143472
نقض حقوق بشر مسلمانان روهینگیا ساختگی و دروغ است

 اردوی میانمار امروز اتهامات نقض حقوق بشر در طول سرکوب روهینگیایی های مسلمان در سال گذشته را که گزارش سازمان ملل نشان داد حدود ۷۵ هزار روهینگیایی مجبور به فرار به بنگلادش شده اند، ساختگی' خواند و آن را رد کرد.


به گزارش خبرگزاری آوا، اردوی میانمار این اتهامات که نیروهای نظامی ممکن است پاکسازی قومی مسلمانان روهینگیا را انجام داده باشند نادرست دانست و اعلام کرد تنها یک سرباز برای گرفتن یک موتور زندانی شده است.


در سرکوب مسلمانان روهینگیا در میانمار که اواخر سال گذشته میلادی بار دیگر آغاز شد حدود ۷۵ هزار نفر از این اقلیت از شمال ولایت 'راخین' که برخی افراد مسلح به پولیس حمله کرده بودند، به بنگلادش فرار کردند.


بازرسان سازمان ملل متحد اعلام کرده بودند صدها نفر از فراریان از کشتار جمعی، تجاوز گسترده و آتش زدن عمدی خانه هایشان توسط نظامیان گزارش داده بودند.


در گزارش ماه فوریه اعلام شده بود نیروهای امنیتی ممکن است جنایاتی مرتکب شده باشند، که جنایت علیه بشریت و پاکسازی قومی باشد.


به گزارش ایرنا، اردوی میانمار با بیان اینکه این اتهامات 'دروغ و ساختگی' بوده اند گفت: این سرکوب مسلمانان، در پاسخ به حملات گروهی مسلح به پست گارد مرزی میانمار و بنگلادش در ۹ اکتبر صورت گرفت و به بزرگترین چالش 'آنگ سان سوچی' رهبر میانمار و برنده جایزه صلح نوبل که بیش از یک سال پیش قدرت را در دست گرفت، منجر شد.


تارنمای روزنامه تحت کنترل دولت میانمار 'گلوبال نیو لایت' نیز با استناد به گزارش اردوی این کشور اعلام کرد از ۱۸ اتهام در گزارش سازمان ملل، ۱۲ گزارش نادرست بود و ۶ گزارش براساس دروغ نوشته و ساختگی است.


محققان نظامی ادعا کرده اند با حدود سه هزار روستایی از ۲۹ روستا مصاحبه و شهادت ۴۰۸ روستایی اخذ شده است.


بنابراین گزارش، سربازان و نظامیان رده پایین به دلیل جرائم کوچک مانند سرقت یک موتور و یا ضرب و شتم زندانی شده اند.

این گزارش نظامیان میانمار در حالی منتشر شد که اتحادیه اروپا از ماموریت بین المللی به منظور تحقیق در مورد پایمال شدن حقوق مسلمانان روهینگیا توسط نیروهای امنیتی میانمار حمایت کرد، اقدامی که 'آنگ سان سوچی' وزیر خارجه و مشاور دولت میانمار با آن مخالف است.


شورای حقوق بشر سازمان ملل ماه مارس سال جاری قطعنامه ای را مورد پذیرش قرار داد که توسط اتحادیه اروپا مطرح و از سوی سایر کشورها از جمله امریکا مورد حمایت قرار گرفت هند و چین دخالت چندانی در این قطعنامه سازمان ملل ندارند.


براساس این قطعنامه، عالی ترین نهاد حقوق بشر سازمان ملل به رغم برخی ملاحظات 'آنگ سان سوچی'، مامور حقیقت یاب بین المللی به میانمار اعزام می کند.

https://avapress.com/vdciypazrt1a552.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما