تاریخ انتشار :پنجشنبه ۶ قوس ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۳۹
کد مطلب : 102981
امروز نیازمند استفاده از ظرفیت نخبگان افغانستانی برای جهاد سازندگی هستیم
وی تصریح کرد: دولت افغانستان از بازگشت کنونی مهاجران استقبال می کند و امروز نیازمند استفاده از ظرفیت نخبگان افغانستانی برای جهاد سازندگی هستیم.
نصیر احمد نور، سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران پیش از ظهر امروز در دومین همایش بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی پناهندگان افغانستانی با بیان این‌که موضوع بازگشت مهاجرین در رأس اولویت‌های دولت افغانستان است، اظهار داشت: ما بسیار خوشحال می‌شویم که حتی امروز مهاجران ما به کشور خود بازگردند؛ به عقیده ما امنیت ملی ما به بازگشت مهاجران مربوط می‌شود.
وی تصریح کرد: اگر مهاجران بازگردند فتنه گران داخلی افغانستان از کودکان برای کارهای انتحاری سوء استفاده نمی‌کنند؛ افغانستان همانگونه که در جهادهای مختلف موفق بود، در جهاد سازندگی نیز پیروز خواهد شد، البته جهاد علیه افراط و جهاد سازندگی وظیفه نخبگان و تحصیل کنندگان است.
داکتر نور با اشاره با این‌که افغانستان از منابع غنی زیادی برخودار است، بیان داشت: امیدواریم نخبگان افغانستان در بازگشت پیش قدم شده و لشکر جهل را درهم بکوبند تا مشکلات انتحاری نداشته باشیم.
وی یادآور شد: کارهای افغانستان باید به دست خود مردم سپرده شود، نمونه موفق آن را می‌توان انتخابات دانست؛ اگر اشرار بگذارند می‌توان با مردمان خود سر و سامان یابد.
وی تصریح کرد: دولت افغانستان از بازگشت کنونی مهاجران استقبال می کند و امروز نیازمند استفاده از ظرفیت نخبگان افغانستانی برای جهاد سازندگی هستیم.

رفتار قانون شکنانه تعداد اندکی از اتباع را نمی‌توان به حساب همه اتباع خارجی گذاشت
سیوانکا دانا پالا، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در ایران یکی دیگر از سخنرانان این همایش بود. وی گفت: امروز مهم‌ترین مسئله‌ای که دولت افغانستان باید بدان توجه کند اولیت امر بازسازی این کشور به منظور جذب پناهندگانش در سایر کشور‌ها است.
وی عنوان کرد: کمک‌هایی که از سوی مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران در طی این سال‌ها به اتباع افغانستانی صورت گرفته است به گونه‌ای بوده که می‌توان از آن به عنوان الگویی برای سایرین معرفی کرد.
وی همچنین از اتباع خارجی خواست که با رعایت مسائل قانونی کشور‌ها مانع از بروز برخی از مشکلات شوند و همچنین تاکید کرد که رفتار قانون شکنانه تعداد اندکی از اتباع را نمی‌توان به حساب همه اتباع خارجی گذاشت.
دانا پالا، ادامه داد: روحانیون مذهبی به عنوان نخبگان جامعه افغانستان می‌توانند به خاطر نفوذی که در بین مردم دارند در این زمینه هشدار‌ها و توصیه‌هایی داشته باشند که می‌توان بسیار تاثیرگذار باشد.
نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در ایران، با بیان اینکه فرهنگ ارتباط مستقیمی با امر آموزش دارد افزود: اولویت اول کمیساریای پناهندگان سازمان ملل توجه به مسائل آموزشی است که در این راستا برای اتباع تعدادی مدارس، کتابخانه و مراکز آموزشی در ایران ساخته شده است.
وی با بیان اینکه شعار ما این است که حضور یک پناهنده نیز زیاد است افزود: امیدواریم مذاکراتی که در کارگروه‌های این همایش صورت می‌گیرد برای بهره برداری کمیساریای پناهندگان در اختیاز ما قرار گیرد تا بتوان از این ایده‌ها و پیشنهاد‌ها استفاده کرد.
دومین همایش بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی پناهندگان افغانستانی با حضور جمعی از نخبگان حوزوی و دانشگاهی کشورمان امروز در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد و شرکت کنندگان مسائل پیش رو را در کمیسیون های مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند
https://avapress.com/vdcivrazzt1au32.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما