تاریخ انتشار :شنبه ۱۵ حوت ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۵
کد مطلب : 123401
با زنان مطابق قوانین دین اسلام رفتار کنیم و به آنان عشق بورزیم
امروزه در برخی از جوامع با استناد به دین مقدس اسلام برخی از قوانین به زنان تحمیل شده و آنان را از حقوق و امتیازات اسلامی و انسانی‏ شان محروم می‏کند، مواردی که قطعا در اسلام نبوده و ناشی از حاکمیت عرف و عنعنات اجتماعی بوده و متأسفانه ناآگاهانه به اسلام عزیز نسبت داده می‏شوند.
کنفرانس تحت عنوانی جایگاه زن در اسلام و بررسی تحقیق اضرار خشونت های جنسی از نظر اسلام و قوانین امروز از سوی مرکز رشد استعدادهای زنان افغان در کابل برگزار شد که برای مدت دو روز ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری آوا، فیض محمد عثمانی وزیر حج اوقاف در این کنفرانس گفت: زن در اسلام از جایگاه خاص برخورد دار است، زن تکمیل کننده مرد است.

عثمانی افزود: مرد بدون زن، و زن بدون مرد، نا تکمیل می باشد. چون زن تنها همسر نیست، بلکه زن مادر، زن خواهر و زن همه دار و ندار یک مرد است.

وی اظهار داشت: باید برای جلوگیری از خشونت در مقابل زنان، ما به ترویج مهرورزی در کشور بپردازیم و فرهنگ محبت را درخانوده ها پیاده نماییم تا از خشونت جلوگیری شود.

او گفت: زنان به عنوان نیمی از پیکره‌ی جامعه‌ی انسانی از حقوق و امتیازات مساوی و برابری با مردان در زندگی اجتماعی و خانوادگی برخوردار بوده و هیچ تفاوت یا تمایزی بین زن و مرد در حقوق و امتیازات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی وجود ندارد.

عثمانی با ابراز تأسف بیان داشت، تعدادی برخلاف اصول و معتقدات اسلامی زنان را در جایگاهی تصور می‌ کنند که اصلا اسلامی نبوده و نیست، در این دیدگاه حقوق آنان نادیده گرفته می‏شود و بدتر از همه این که این کار به اسلام نسبت داده می‏شود، در حالی که اسلام دینی است که برای زنان حقوق و اعتبار مساوی با مردان را قایل است.

به اساس گفته های وی، بعضی از علما احادیث درمورد زنان را درست درک نتوانسته و به تفسیر آن می پردازند و برای مردم در خطبه های شان بیان میکنند، که این کارشان باعث یک واقعه بسیار خطرناک در بین خانواده می شود.

وی خطاب به علمای کشور افزود: تمام علما وظیفه دارند که در  نماز های جمعه و جماعت برای مردم جایگاه زن را دراسلام توضیح دهند تا مردم بدانند زنان در اسلام از چه جایگاهی برخوردارند و اسلام برای زنان چه حق و حقوقی داده است.

وزیرحج و اوقاف تاکید کرد: ما برای دختران مردم و همسایه خود دموکراسی را یاد ندهیم، بلکه ما برایشان حق و حقوق را مطابق دین اسلام توضیح دهیم که اسلام چقدر به زنان احترام قایل است و این کار را از خود شروع کنیم، قسمی که پیغمبر(ص) از خود شروع کرد.

او گفت: زمانی ما میتوانم به صلح دست پیدا کنیم که خشونت را از بین ببریم، ما به ملت سازی ضرورت داریم که این همه بدون محبت ورزند به همدیگر امکان پذیر نیست.

وی خاطر نشان کرد، وقتی که در خانواده ها عشق و محبت نباشد، آن خانواده تأثیرات زیادی بر جامعه میگذارد، اگر مردان میخواهند که در خانواده شان خشونت نباشد، باید با همسر، دختر و مادر خود محبت داشته باشد.

وی علاوه کرد، چون قبل از اسلام در جامعه‏ی عرب آن زمان به زن به عنوان موجودی نگریسته می‏شد که فلسفه‌ی وجودی او بیشتر مبتنی بر نوعی غریضه جنسی استوار بود، در آن شرایط زن به عنوان یک موجود شرم‌آور شناخته شده و به اجبار از زندگی اجتماعی دور نگهداشته می‌شد.

آقای عثمانی خاطرنشان کرد ولی با ظهور اسلام و نزول قرآن کریم، زن جایگاه عادلانه و شایسته‌ی خودش را بازیافته و از حقوق و امتیازات اجتماعی جدیدی برخوردار گردید.

وی گفت: امروزه در برخی از جوامع با استناد به دین مقدس اسلام برخی از قوانین به زنان تحمیل شده و آنان را از حقوق و امتیازات اسلامی و انسانی‏ شان محروم می‏کند، مواردی که قطعا در اسلام نبوده و ناشی از حاکمیت عرف و عنعنات اجتماعی بوده و متأسفانه ناآگاهانه به اسلام عزیز نسبت داده می‏شوند.

https://avapress.com/vdciupazzt1ar52.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما