تاریخ انتشار :شنبه ۲ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۰۲:۵۹
کد مطلب : 118065
دشمنان حتی با لباس روحانیت در راستای به انحراف کشیدن فرهنگ عاشورا کار می کنند/ فرهنگ عاشورا زمینه ساز ایجاد حکومت مهدوی است
حسینی مزاری در محله حاج عباس شهر هرات سخنانی را تحت عنوان وظایف عاشورائیان ایراد کردند و گفتند که فرهنگ عاشورا، فرهنگ انسان ساز و مقتدر کننده انسان ها و جوامع است که زمینه عروج انسان به اوج کمال انسانی و الهی را فراهم ساخته و این فرهنگ زمینه ساز ظهور حضرت مهدی(عج) است.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا) به مناسبت ماه محرم الحرام، رهبر حزب اسلامی تبیان، شب هشتم محرم، در جمع صدها نفر از عزاداران هیئت مذهبی منتظران المهدی در محله حاج عباس هرات به ایراد سخن پرداخت.
حجت الاسلام و المسلیمن سید عیسی حسینی مزاری در ابتدا فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را به محضر حضرت ولی عصر(عج)، نائب برحقش حضرت امام خامنه ای، مراجع عظام تقلید خصوصاً حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی و حاضرین در مراسم تسلیت گفت.

سپس آقای مزاری، سلام و درود حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی را به محضر حاضرین تقدیم کرد و خاطر نشان ساخت که حضرت آیت الله در دیدار اخیر خود با وی تاکید بر رساندن سلام ایشان به مردم افغانستان کرده است.

نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در افغانستان، با مهم خواندن روزها و شبهای محرم تاکید کرد که بایستی با استفاده از این فرصت در رابطه با موضوعاتی مهم و سرنوشت ساز جامعه اسلامی با الهام از حادثه کربلا، درس ها و آموزه های عاشورا در این روز و شب ها صحبت شود.

آقای مزاری خاطر نشان کرد که فرهنگ عاشورا فرهنگ انسان ساز، جامعه ساز، قدرت آور و مقتدر کننده انسان ها و جوامع است که زمینه عروج انسان به اوج کمال انسانی و الهی را فراهم ساخته و این فرهنگ زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) است.

سپس آقای مزاری، در مورد وظایف عاشورائیان به ایراد سخن پرداخت و گفت: اولین وظیفه عاشورایان کار و تلاش در راستای ترویج فرهنگ عاشورا (فرهنگی که انسان ها و جامعه را متعالی می سازد) است.

وی افزود: وظیفه فرد فردِ عاشورائیان است که در راستای ترویج این فرهنگ تلاش کنند و در جهت تعمیق آموزه های عاشورا و گسترش این فرهنگ زحمت بکشند.

این عالم دینی، خاطر نشان کرد که تنها با حضور در هیئت، پوشیدن لباس سیاه، حسین گفتن و سینه زدن فرهنگ عاشورا ترویج نمیگردد.

ایشان افزود: عزاداری بخشی از کار است. کار خوب و لازمی هم است، چون مورد تایید و تاکید ائمه معصومین (ع) است و بایستی ما هر سال مراسمات باشکوه و بزرگ را برگزار کنیم که به فضل خداوند در سالهای اخیر افغانستان در این راستا حرف های زیادی برای گفتن دارد.

آقای مزاری، خطاب به هراتیان گفت: وقتی از فرودگاه به سمت شهر هرات آمدم چهره ای از محرمی بودن آن ندیدم  مگر مکان های اندکی و زمانی وارد محله شما شدم چهره محرم را دیدم و امروز در جبرییل رفتم واقعاً چهره، چهره ای محرمی بود؛ در حالیکه در دیگر شهرها مراسم ها و مجالس بزرگتر از این برگزار است.

شیعه و سنی در کابل دست به دست هم داده اند تا محرم را گرامی بدارند
او افزود: وقتی از فرودگاه آمدم وارد شهر شدم چهره محرم را ندیدم اما کابل اینگونه نیست شما به محضی که از فرودگاه بیرون شوید سرک به سرک و کوچه به کوچه آن سیاه پوش است و در آن شهر، شیعه و سنی همه دست به دست هم داده اند تا این ایام و لیالی را گرامی دارند.

مزاری خاطر نشان کرد که در مزارشریف و سایر شهرهای افغانستان نیز اینگونه است.
رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان ابراز امیدواری کرد که به مراتب بزرگتر از این جمعیت ها در مراکز مختلف شهر حضور پیدا کنند و حسینه ها و مساجد گرمتر از قبل گردد.

او تاکید کرد که کوچه و میادین بایستی سیاه پوش شود، چون عاشورا فقط مخصوص شیعیان نیست و امام حسین(ع) نیز تنها برای هدایت شیعیان این همه تلاش نکرد و خون جوانانش را در راه حق نثار نکرد بلکه برای هدایت عموم مسلمانان این همه تلاش کرد.

آقای مزاری افزود: امام حسین (ع) نواده پیامبر(ص) است پیامبری که هم تشیع و هم تمام فرقه های اهل سنت آن را قبول دارند و به او و آبا و اجدادش و اولاد و اصحابش عشق می ورزند و از آنها پیروی می کنند.

آقای مزاری ادامه داد: هم چنان همه فرقه های اهل سنت پنج تن آل عبا را دوست دارند و در خطبه های نماز جمعه شان اسامی مبارک آنان را می برند و اگر در خطبه های شان نام نگیرند آن خطبه، خطبه نمیشود.
این عالم دینی، خاطر نشان کرد که عاشورا و محرم متعلق به همه مسلمانان و حتی متعلق به همه بشریت است.

او افزود: عاشورا نه تنها مربوط شیعه و سنی بلکه مربوط کل بشریت آزادی خواه است، هر انسان و هر جریان و مجموعه ای انسانی که در این دنیا بخواهد آزاد و قهرمان زندگی کند، قطعاً عاشورا مال او هم است.

کسانی که علیه محرم موضع می گیرند دشمنان اسلام اند
آقای مزاری در ادامه گفت: اگر در کشور گاهی علیه این مراسم و شعایر الهی موضع گیری می شود، مطمئناً اینها نه شیعه و نه سنی اند بلکه دشمنان اسلام هستند که در راستای مخالفت با فرهنگ عاشورا برنامه دارند و در برابر این فرهنگ کار می کنند.

رییس مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان افزود: امروز اگر در دنیا جنگ علیه اسلام است و در بسیاری از کشور های اسلامی مشکلات و معضلات است، اگر امروز عراق، سوریه، یمن، بحرین، و... کوبیده می شوند و اینهمه قربانی می دهند و اگر امروز فرزندان نجیب لبنانی شهید می شوند، اگر امروز شخصیت های مهم ما در پاکستان به شهادت رسانیده می شوند و اگر امروز در افغانستان در گوشه گوشه این کشور ناامنی و جنگ، کشتار و انتحار است؛ اینها همه علیه فرهنگ عاشورا است، چون دشمن می داند که اگر در دنیا فرهنگ عاشورا مطرح و برجسته شود و بین همه انسانها فراگیر گردد و جا گیر شود آن زمان فاتحه کار آنها خوانده است.

توسل به فرهنگ عاشورا بخش های بزرگی از مشکلات انسان ها را حل می کند
به گفته وی، اگر همه انسانها متوسل به فرهنگ عاشورا شوند مطمئناً بخش های بزرگی از مشکلات انسانها حل و تمام توطئه ها و دسیسه های دشمنان نقش بر آب می شود.

دشمنان حتی با لباس روحانیت در راستای به انحراف کشاندن فرهنگ عاشورا کار می کنند
حسینی مزاری تصریح کرد که دشمنان با جدیت و قاطعیت تلاش دارند که این فرهنگ را از ما بگیرند و آنان تنها با چهره وهابیت، داعش، طالب و یا گروه تروریستی در برابر مسلمانان ایستاد نمی شوند؛ بلکه با استفاده از لباس روحانیت در درون جامعه ما کار می کنند و حتی با استفاده از قبا و عمامه سیاه و سفید در راستای به انحراف کشاندن فرهنگ عاشورا کار می کنند.

وی اشاره کرد که در رابطه با موضوع عاشورا مزخرفات، حرکت های ناموزون و انحرافی را در درون این فرهنگ وارد کرده اند تا ما نتوانیم فرهنگ اصیل را از فرهنگ غیر اصیل تشخیص دهیم و نتوانیم از چهره اصیل فرهنگ عاشورا حسن استفاده را کنیم.

حسینی مزاری در ادامه سخنان خود گفت: بنا بر این است که اولین وظیفه سربازان عاشورا و افراد و اعضای هیئت داران و کسانیکه حسین(ع) و خانواده پیامبر(ص) را دوست دارند و در این وقت شب پای منابر علما حضور پیدا کرده، عزاداری و سینه زنی میکنند این است که از این فرهنگ محافظت و نیز آن را تبلیغ و ترویج کنند.

به گفته آقای مزاری؛ اگر قرار باشد فرهنگ عاشورا مورد ارزیابی و کنکاش قرار گیرد، حد اقل باید من سیزده شب و یا شب های متوالی خدمت شما باشم که در رابطه با فرهنگ عاشورا و یکایک مواردی که در این رابطه مورد نیاز است بحث و کنکاش کنم، تا بدانیم فرهنگ عاشورا یعنی چه؟ و چرا دشمن از این فرهنگ اینهمه می هراسد؟ و چرا ما به این فرهنگ نیاز داریم؟

فرهنگ عاشورا زمینه ساز ایجاد حکومت مهدوی است
مزاری افزود: فرهنگ عاشورا همان فرهنگ قرآن است که پیامبر اسلام (ص) بر اساس همان فرهنگ حکومت اسلامی برپا کرد و برای بشریت دین اسلام را به ارمغان آورد؛ فرهنگ عاشورا همان فرهنگ غدیر است، فرهنگی که پیامبر اسلام(ص)، حضرت علی(ع) را به عنوان جانشین خود منصوب کرد و بیش از ۹۰ تا ۱۲۰ هزار نفر مسلمان اعم از صحابه و غیر صحابه به امام علی(ع) بیعت کردند و برای آن حضرت تبریک گفتند و در آنجا همه تسلیم شدند و در آنجا بحث شیعه و سنی مطرح نبود.

آقای مزاری خاطر نشان کرد که امام علی(ع) جانشین پیامبر اسلام(ص) است. هر کسی پیامبر(ص) را دوست دارد و از وی پیروی می کند، امام علی(ع) را هم باید دوست داشته باشد و همان گونه که از پیامبر اسلام اطاعت می کند باید از امام علی(ع) نیز اطاعت کند.

مزاری ادامه داد: فرهنگ عاشورا فرهنگ غدیر است، فرهنگی است که امام زمان(عج) به دنبال ترویج این فرهنگ است و منتظر است که در راستای این فرهنگ و در مسیر تحقق این فرهنگ حکومت خودش را بنا کند.
آقای مزاری خطاب به حاضرین گفت: شما بحث عاشورا و این حضور خود را ساده نگاه نکنید، چون شما کاری عظیم و برجسته ای را انجام می دهید و شما با حضور خود در چنین مجالسی در راستای ترویج فرهنگ عاشورا موثر واقع شده اید.

او افزود: تنها حضور شما هم کافی است، حتی اگر هیچ کاری هم نکنید و هیچ گریه ای هم نکنید همینکه مجالس محرم را گرم کنید و در مجالس عاشورا حضور پررنگ داشته باشید، در رابطه با ترویج فرهنگ عاشورا موثر و مهم است و شما ثواب های فراوان را صاحب می شوید که در کمتر اعمال دیگر اینگونه ثواب را می گیرید.

آقای مزاری، با بیان اینکه فرهنگ عاشورا زمینه ساز ایجاد حکومت مهدوی است، گفت: فرهنگ عاشورا اهمیت برجسته ای دارد و زمینه ساز ظهور حضرت مهدی(عج) است.

نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در افغانستان بیاناتش را با رائه یک سوال گونه مطرح کرد و ادامه داد: حالا که فهمیدیم این فرهنگ این قدر مهم است باید برای ترویج آن چه کار کنیم؟ آیا تنها با برگزاری یک چنین مجالس و جلسات ما می توانیم این فرهنگ را ترویج کنیم؟ آیا با برگزاری دسته جات سینه زنی و گریه کردن کافی است که ما زمینه ترویج فرهنگ عاشورا را که همان فرهنگ اسلام است و خدا میخواهد که بالاخره نتیجه و ثمره این حرکت ایجاد حکومت مهدوی(عج) باشد، فراهم سازیم؟ آیا با وسیله یک چنین حرکاتی حکومت مهدوی(عج) قابل تحقق است یا خیر؟

آقای مزاری در ادامه افزود: بلی محقق شدنی است به شرطی که ما متشکل و سازمان یافته در راستای ترویج فرهنگ عاشورا حرکت کنیم و کار کنیم.

آقای مزاری خاطر نشان کرد که به صورت پراکنده و انفرادی حتی اگر هیئات بزرگ هم باشند، فرهنگ عاشورا ترویج نمی شود؛ چون دشمنان ما سازمان یافته علیه ما کار می کنند.

ایشان افزود: اگر قرار بر این باشد که دشمنان با امکانات مختلف در برابر این فرهنگ صف آرایی کنند و ما پراگنده باشیم نه خبری از ترویج فرهنگ عاشورا است، نه خبر از ظهور حضرت مهدی(عج) و نه خبر از تاسیس حکومت مهدوی(عج) خواهد شد.

به گفته آقای مزاری؛ حضرت مهدی(عج) منتظر است که این فرهنگ فراگیر شود و زمینه برای ظهور فراگیر شود.
آقای مزاری افزود: وقتی امام زمان(عج) ۳۱۳ نفر فرمانده نداشته باشد چگونه ظهور کند؟ چون خداوند برایش اجازه نمیدهد، خداوند هم منتظر است که از میان همین انسان ها و جوانان فرمانده هان و سپهسالارانی در صحنه ظهور و بروز کنند تا اینکه زمینه ظهور فراهم شود.

رئیس خبرگزاری صدای افغان(آوا) در ادامه گفت: خوب این کار به این راحتی که یک شب یا سیزده شب بیاییم و بعد برویم پشت کار خود و به کار هیچکسی کار نداشته باشیم، امکان پذیر نیست و با اینهمه کار کم امکان پذیر نیست، چون دشمن شب و روز خواب ندارد و کار سازمان یافته تشکیلاتی با تمام امکانات خود انجام میدهد.

آقای مزاری تصریح نمود که دنیای کفر همه امروز بر علیه اسلام، برعلیه دین، مذهب و فرهنگ عاشورا دست به دست هم شده اند که اگر مسلمانها راحت بنشینند طعمه هستند.

او افزود: به همین خاطر است که ما در اکثر کشورهای اسلامی مشکلات داریم و ما مردم فقیر و ضعیفیم، بی پول و بی امکانات هستیم.

اگر حرکت سازمان یافته در افغانستان شکل نگیرد، آهسته آهسته کشور با سقوط مواجه خواهد شد
به گفته آقای مزاری، حتی مسلمانان اگر دنیا می خواهند باید متشکل عمل کنند به خصوص مردم افغانستان، باید سازمان یافته عمل کنند چون اگر حرکت سازمان یافته در افغانستان بین مسلمانان شکل نگیرد افغانستان آهسته آهسته با سقوط مواجه خواهد شد، مسلمانان آهسته آهسته منکوب خواهند شد و هر کدام اسیر و برده بیگانه خواهد شد و برخی زیادی هم، مهاجر می شوند و برخی دیگر هم که پای مانده و بی پول و بی امکانات اند، اینجا می مانند و زیر پا می شوند و مشکلات دیگری که در آینده دامنگیر مردم ما خواهد شد.

آقای مزاری با اشاره به آیه شریف قرآن کریم افزود: مسلمانان باید حواس شان جمع باشد و به فرموده قرآن باید منسجم شوند چون قرآن می گوید باید منسجم و متشکل و سازمان یافته عمل و حرکت کنیم و این دستور قرآن است.

آقای مزاری تاکید کرد که اگر ما مسلمان هستیم باید از این همه پراکنده کاری نجات پیدا کنیم و در برابر دشمنان خود حداقل از خود محافظت کنیم.

ایشان افزود: حالا اگر در برابر آنان هیچ گونه جنگ و کشت و خون نداریم، حداقل برای محافظت جان خود و محافظت خانواده و ناموس خود باید متشکل عمل کنیم، متحد شویم مسایل زبان و قومیت را، مسایل سیاه و سفید را و مسایل منطقه را کنار بگذاریم.

رهبر حزب اسلامی تبیان به معضلات افغانستان اشاره کرد و گفت: امروز در افغانستان چه حال و چه مصائب عجیب و غریبی وجود دارد، یکی بر خلاف دیگری عمل می کند و یکی بر سایه دیگری سنگ می کوبد.

ایشان افزود: ما دشمن یکدیگر نیستیم، مسلمانیم، یا شیعه و یا سنی هستیم و یک پیامبر(ص) را اطاعت می کنیم و یک قرآن را میخوانیم و بنده یک خدا هستیم، کافر که نیستیم نسبت به همدیگر، چرا اینهمه رهبران جهادی کوبیده می شوند، اینان چه کار کرده اند که اینقدر کوبیده می شوند و هر کسی از هر گوشه ای بلند می شود علیه یک رهبر جهادی حرف می زند.

وی خطاب به منتقدان رهبران جهادی گفت: رهبر جهادی بد، پس بیا شما کار خوب کنید، حضور شما کجاست؟ موقعیت شما کجاست؟

به گفته آقای مزاری اینهمه انتقادات یک جانبه آب ریختن به آسیاب دشمن است.
آقای مزاری در ادامه گفت: با اینهمه مجالس پر از غیبت و دروغ، این مردم نمی توانند عاشورایی باشند، چون امام حسین (ع) علیه این بدعت ها مبارزه و قیام کرد.

اگر متشکل و هماهنگ حرکت کنیم دشمن هیچ غلطی نمی تواند کند
وی با ابراز تاسف خاطر نشان کرد که چرا آبادی خود را در خرابی دیگران می بینید؟ شما اگر اهل کار هستید کار خود را به پیش ببرید و اگر بخواهید کسی را خراب کنید چه سودی می برید؟ اگر کسی از مدیریت و  ریاست بیافتد شما چه سودی می کنید؟

رهبر حزب اسلامی تبیان افزود: باید در رابطه با ترویج فرهنگ عاشورا از هر ملیت و مذهب و نقاطی که باشیم متحد و هم آهنگ شویم.

ایشان تاکید کرد که حداقل پیروان اهل بیت (ع) باید متحد شوند و علمایی که در راه خدا و در راه انسجام مسلمانان کار می کنند باید مورد حمایت و تقویت قرار گیرند و این شخصیت ها مورد پیروی قرار گیرند.
آقای حسینی مزاری خاطرنشان کرد که اگر مردم ما با یک چنین شأن و شعور حرکت نکنند قطعاً گرفتاری و مشکلات ما دامنگیر شده می رود.

وی افزود: شما گمان نکنید که مخالفین ما قوی هستند، شما گمان نکنید که امروز کسانی به نام داعش و دیگر گروه های تروریستی که دشمنان ما تبلیغات می کنند افراد قدرتمند هستند.

حسینی مزاری ادامه داد: طی سالهای متمادی ما جنایاتی به مراتب خطرناک تر از جنایات سوریه را پشت سر گذاشتیم، تخریبات و شرایط به مراتب خطرناکتر از عراق را پشت سر گذاشتیم، مردم ما اهل ترس نیستند، اینها کسانی اند که تبلیغات روانی ایجاد می کنند تا ترسی در دل مردم ایجاد کنند، مردم باید هوشیار باشند و با برنامه و بر اساس فرهنگ عاشورا حرکت کنند چون در رابطه با افغانستان هیچ کسی هیچ غلطی کرده نمیتواند، نه به دولت و نه به مردم آسیب رسانیده می تواند، در صورتیکه ما متشکل و هم آهنگ حرکت کنیم.

آقای مزاری خطاب به مردم گفت: شما نباید برچسپ های گوناگون در پیشانی همدیگر بزنید چون از این ضعف ما دشمنان استفاده می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی مزاری با بیان اینکه قدرت دشمن ما از ضعف ماست، اضافه کرد که دشمنان از چند عملیات سازماندهی شده و تشکیلاتی و روانی و هم آهنگ استفاده کرده و ضررهای پی در پی بر تن رنجور این کشور وارد می کند و ما فکر می کنیم که دشمن ما قدرتمند است.

ایشان خاطر نشان کرد که وقتی ما سازمان یافته حرکت نکنیم، این کشور ۳۰ میلیون نفری را ۲ هزار نفر می تواند بهم بریزد و تهدید کند.

وی به ولایت قندوز اشاره کرد و گفت: در قندوز ده ها هزار نیروهایی امنیتی وجود داشتند در حالی که تعداد دشمن به مراتب کم تر از نیروهای امنیتی موجود در قندوز بود؛ اما چون دشمن سازمان یافته حمله می کند پیروز می شود.

عاشورائیان باید بصیرت داشته باشند
به گفته آقای مزاری؛ ما امروز در عرصه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و دیگر عرصه ها نیاز به سازماندهی داریم و اگر این عرصه ها از قبل سازماندهی شده است، نیاز به تجدید نظر در سازماندهی است.

آقای مزاری تصریح کرد: زمانی که ما سازمان یافته حرکت کنیم، می توانیم در رابطه با پیاده کردن فرهنگ عاشورا و اینکه دشمنان این فرهنگ را در معرض خطر قرار می دهند مبارزه راحت داشته باشیم.

رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان خاطر نشان کرد که امروز دشمن با جدیت در صدد انداختن اختلاف در بین ما است، علاوه بر اینکه زمینه آن در درون خود ما هم وجود دارد از این زمینه ها دشمن سوء استفاده می کند و مرتب در میان ما اختلاف می اندازد.

این آگاه سیاسی، با اشاره به سالهای گذشته گفت: در یک زمانی که مردم متحد و منسجم بودند بازارهای مختلفی در اختیارشان بودند اما از همین مردم در یک دره کوچک چندین انجمن و مرکز فرهنگی و هیئت مذهبی وجود دارد.

ایشان افزود: زمانیکه یک دانشگاهی ما که از دانشگاه فارغ می شود مورد تشویق قرار می گیرد تا یک اتحادیه و انجمن درست کند در حالی که این حرکت در مسیر خواست های دشمن است.

آقای مزاری ادامه داد: جوانان ما باید هوشیار باشند و مطالعه کنند که کدام حزب و سازمان درست عمل می کند خود را در قالب آن سازمان بگنجاند و متشکل شود و دست به دست هم دهند.

به گفته آقای مزاری؛ در راستای حرکت ترویجی و تبلیغی فرهنگ عاشورا ما باید از بصیرت برخوردار باشیم، عاشورائیان ما باید بصیرت و چشم دل داشته باشند که کدام راه صراط مستقیم و کدام راه بیراهه و چاه است.

حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری در ادامه سخنان خود گفت: بعد از ترویج فرهنگ عاشورا و اینکه منسجم و سازمان یافته عمل نماییم، ما وظیفه در جهت عمل کردن برای ترویج این فرهنگ و مبارزه با مواردی که این فرهنگ را تهدید میکند، داریم.

آقای مزاری اذعان نمود که جامعه ما امروز گرفتار گناه و بدعت های گوناگون است، در عرصه های مختلف مشکلات وجود دارد و جوانان باید بروند جستجو کنند که مشکلات جامعه بشری از کدام ریشه آب می خورد.
ایشان افزود: آیات قرآن متعدد وجود دارد، صدها روایت داریم که اگر تمام گرفتاری ها و معضلات از ناحیه خود ما نباشد بیش از ۸۰ درصد گرفتاری و معضلات از ناحیه خود ما است.

این عالم دینی با اشاره به روایتی گفت: بیشترین مرگی که در زندگی اتفاق می افتد، ناشی از گناهان است که این مرگ بیش از مرگ طبیعی است چون گناهان و معصیت ها عمر را کوتاه می کند.

وی افزود: حتی اگر یک چوبی روی پوست دست انسان خراش وارد می کند ناشی از معصیت است، هم چنان مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات از ناحیه خود ما است و باید خود را محکوم کنیم.
آقای مزاری ادامه داد: وقتی حرکت تشکیلاتی وجود داشت ما باید جامعه را آسیب شناسی و ارزیابی کنیم که ریشه این همه اختلافات و مشکلات در کجاست.

ایشان افزود: کسی که حلال زاده باشد و مادر و پدر سالم داشته باشد، تروریست نمی شود، دروغ نمی گوید، همسایه خود را آزار نمی دهد و سایر گناهان را انجام نمی دهد، پس ما بیاییم مشکلات را از به وجود آمدن جنین و حتی قبل از عروسی جوانان و تشکیل خانواده  مورد بررسی قرار دهیم.

رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در ادامه گفت: اینجاست که ما با استفاده از این حرکت تشکیلاتی در برابر بدعت ها مبارزه بکنیم و در راه ترویج فرهنگ عاشورا و در راستای دیندار کردن مردم و در جهت برقراری رابطه مردم با خدا کار کنیم.

وی افزود: شما مطمئن باشید که اگر ما با استفاده از این فرهنگ رابطه مردم را با خدا برقرار کنیم و مردم تمام اوامر خداوند را یک به یک انجام دهند ما جامعه قدرتمند خواهیم داشت.

آقای مزاری ابراز امیدواری کرد که همه ما با استفاده از این شب ها خود را واقعاً عاشورایی بسازیم و بر اساس وظایف عاشورائیان عمل کنیم و در جهت ایجاد تشکل بزرگ در افغانستان و یا حضور در تشکلات فعلی که سالم هستند کاری اساسی و ماندگار انجام دهیم.

لینک گزارش تصویری:https://www.avapress.com/vglhk۶nz-۲۳nzzu..f۲۲tdtyz.html
https://avapress.com/vdciqvazwt1azu2.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما