تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۱ دلو ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۵۴
کد مطلب : 122132
رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در دیدار از لیسه خصوصی نیکان در مزارشریف:

هدف مراکز و مکاتب خصوصی باید آموزش و پرورش یک مدیر موفق باشد

هدف مراکز و مکاتب خصوصی باید  آموزش و پرورش یک مدیر موفق باشد
رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در دیدار از لیسه خصوصی نیکان عنوان کرد که کار آموزشی کار اساسی، بنیادی و ارزشمند برای جامعه بوده و از اهمیت والایی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری آوا، حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری؛ رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان، در دیدار از لیسه خصوصی نیکان در مزارشریف، خطاب به مدیر این لیسه گفت: شما اساسی ترین کار را در پیش گرفته اید، چون با ارتقاء سطح سواد مردم، کشور را در آینده از معضلات نجات می دهید.
آقای مزاری افزود: زمانی که سطح سواد افراد جامعه بالا برود، قطعاً سطح فرهنگ، اقتصاد و وضع امنیتی کشور بالا می رود و از بحران های دیگر در آینده جلوگیری به عمل می آید.
رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان تاکید کرد که کار آموزشی یک کار زیر ساختی برای رشد جامعه در ابعاد مختلف می باشد.
وی خاطر نشان کرد که از سوی دیگر با توجه به روش آموزشی ی که شما در پیش گرفته اید در رشد فرهنگ دینی جامعه خیلی موثر واقع میشود و کمک می کند.

آقای مزاری افزود: برنامه مراکز و مکاتب خصوصی بایستی آموزش و پرورش با کیفیت بالا به خصوص از نگاه فکری باشد، چون اگر مکاتب خصوصی این خروجی را نداشته باشد دیگر بودن و نبودن اش به درد جامعه نمیخورد. رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی تبیان تاکید کرد که باید در مکاتب خصوصی کار به گونه ای صورت بگیرد تا هر یک از شاگردان آن برای آینده یک مدیر موفق به بار بیاید. آقای مزاری هم چنان اعلام کرد که مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان، حاضر است تا در همه ابعاد با این مکتب خصوصی همکاری داشته باشد.
در همین حال سید داود حسینی رشید، مدیر لیسه خصوصی نیکان ضمن عرض خیر مقدم به آقای حسینی مزاری و هیات همراه، افزود که مکتب خصوصی نیکان از دو سال بدینسو در ولایت بلخ آغاز به فعالیت نموده و بیش از ۴۰۰ دانش آموز دارد. وی افزود که این مکتب تا کنون دست آورد های فراوانی داشته است و در قسمت آموزش نیز علاوه بر کتب معارف، کتاب های دینی جداگانه ای نیز به دانش آموزان تدریس می شود. مدیر این لیسه افزود که علاوه بر این مکتب آنان هفته ای دو روز در مساجد نیز برنامه های احکام دارند. وی علاوه کرد که ما هم اکنون با توجه به امکاناتی که در دست داریم، میتوانیم با مکاتب دیگر رقابت کنیم، اما با آنهم مشکلات فراوانی نظیر نداشتن لابرتوار، کمپیوتر، مکان دایمی و غیره داریم. رشید خاطر نشان کرد که استادان این مکتب نیز همه جوانان متعهد و با تجربه ای هستند که هر سال یکبار گزینش می شوند.
https://avapress.com/vdciprazrt1arz2.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما