تاریخ انتشار :پنجشنبه ۶ حمل ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۳۵
کد مطلب : 108994
انجینران مهارت های طراحی سرکت برای پروژه های بزرگ برق را فرا گرفتند
بیش از ۱۲۵ انجینر برق از ریاست های مختلف ولایت های بدخشان، بغلان، بلخ، کندز، سمنگان و تخار، طی یکماه (از ۱۰ حوت ۱۳۹۳ تا امروز)، در چند دوره آموزشی با عنوان «ترسیم طرح های خط واحد» شرکت کردند. 
به گزارش آو به نقل از خبرنامه برنامه همکاری آلمان، هدف اصلی از برپایی این دوره های آموزشی، ارتقای ظرفیت شرکت کنندگان در زمینه طراحی و ترسیم خطوط برق در اندازه های کلان می باشد.
همچنین یکی از اهداف دیگر این برنامه، مرور داشته ها و آموخته های انجینران در مورد دیاگرام های خط واحد بود، که در ترسیم سرکت های برقی و مکانیزم های انتقال انرژی در سیستم های برق سه فاز کاربرد فراوان دارد. مجموعه این مهارت ها برای پیشبرد پروژه های کلان برق، یک ضرورت مبرم به شمار می روند. شرکت کنندگان آموختند که چگونه سرکت های فنی و عملی را طراحی و ترسیم کنند. در ضمن، اهمیت اقدامات و قواعد پیشگیرانه و ایمنی مورد بحث قرار گرفت تا انجینران برق بتوانند در یک محیط امن تر به کارهای شان رسیدگی نمایند.
در مجموع ۵ دوره آموزشی چهار روزه طی روزهای ۱۰ حوت ۱۳۹۳ تا 6 حمل ۱۳۹۴، با حمایت فنی و مالی دولت آلمان و با هزینه بیش از ۱۱۲۰۰۰۰ افغانی برگزار گردید. این برنامه آموزشی برای ارتقای ظرفیت انجینران شرکت برق برشنا، و نیز ریاست های احیا و انکشاف دهات، معارف، فواید عامه،‌ و انرژی و آب طراحی شده بود، تا ایشان بتوانند دیاگرام های خط واحد را برای سیستم های تامین انرژی بخوانند، طراحی کنند، ترسیم نمایند و در نهایت عملی سازند. آخرین دوره های آموزشی در ولایت های بدخشان و بلخ، امروز، 6 حمل ۱۳۹۴، به طور همزمان به پایان رسید. ۵۵ انجینر برق از ریاست های مختلف ولایت های بدخشان،‌ بلخ و سمنگان در این دو دوره شرکت داشتند.
این دوره های آموزشی، بخشی از یک برنامه توسعه ای مشترک از جانب ارتقای ظرفیت منطقه ای (RCD) و صندوق ارتقای زیربنای منطقه ای (RIDF) که هر دو توسط وزارت همکاری اقتصادی و توسعه دولت فدرال آلمان (BMZ) تمویل می گردند، می باشند. این دو صندوق که در قالب همکاری آلمان با افغانستان اجرا می شوند، در ولایت های بدخشان، بغلان، بلخ، کندز، تخار و سمنگان فعالیت دارند. ارتقای ظرفیت منطقه ای (RCD) به وسیله (GIZ) اداره و مدیریت می گردد، در حالی که صندوق ارتقای زیربنای منطقه ای (RIDF) توسط بانک توسعه ای KfW کشور آلمان اجرا و اداره می شود. هدف اصلی هر دو صندوق، تقویت ظرفیت ها و ساختارهای زیربنایی نهادهای دولتی در ولایت ها و ولسوالی های شمالی افغانستان است.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - کابل
https://avapress.com/vdci3vaz5t1au32.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما