تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ جوزا ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۹
کد مطلب : 113014
بهبود مدیریت و مبارزه با فساد اولویت وزارت تحصیلات / لایحه تبدیلی ها بازنگری می شود
وزیر تحصیلات عالی در جریان ارائه برنامه های صد روزه خود امروز یکشنبه در کابل عنوان کرد که بهبود رهبری و مدیریت و مبارزه با فساد اداری در اولویت های کاری این وزارت خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری آوا،پوهنوال دوکتور فریده مومند،تصریح کرد که بهبود سطح کیفیت تحصیلی در دانشگاه ها و نهادهای تحصیلی یکی دیگر از برنامه های این وزارت در صد روز نخست می باشد.

وی با بیان اینکه یازده اولویت کاری برای این وزارت خانه در نظر گرفته شده است، اصلاح نظام ملی کانکور را یکی از برنامه های مهم برشمرد.
عدم سیستم مناسب نظام ملی کانکور یکی از مهمترین و پر چالش ترین موارد است که همه ساله باعث شکایت و ابراز نگرانی محصلین و متعلمین در کشور بوده است و کمتر کسی است که به این سیستم قدیمی در کشور اعتماد داشته باشد.

خانم مومند در ادامه تاکید داشت که بهبود سیستم اداری وزارت تحصیلات عالی یکی از خواسته های همیشگی وی بوده و بر همین اساس خودش در این زمینه تلاش خواهد کرد تا سیستم اداری معیاری را در این وزارت تطبیق نماید.

وزیر تحصیلات عالی اذعان کرد که مقرره های دانشگاه های خصوصی و لیلیه ها نیز منحیث مقرره های تحصیلات عالی جهت ایجاد سهولت ها ایجاد می گردد.

وی با اشاره به مشکلات فارغ التحصیلان گفت که در گذشته محصلینی که فارغ می شدند به سختی ترانسکریپت و یا دیپلوم فراغت را دریافت می کردند و بدون شک هیچ کسی در روز فراغت دارای ترانسکریپت و دیپلوم نبود .

او خاطرنشان کرد ساده سازی پروسه توزیع ترانسکریپ و دیپلوم در روز فراغت اجرا خواهد شد و به راحت ترین ممکن این سیستم برای سهولت فارغین تطبیق می شود.

خانم مومند همچنین علاوه ساخت که لایحه تبدیلی ها بازنگری می شود و فساد از ریشه برکنده خواهد شد.

وی در ادامه گفت که بر عملکرد دانشگاه های خصوصی به صورت دقیق نظارت صورت خواهد گرفت و به این منظور ریاست موسسات تحصیلات عالی خصوصی را ارتقا خواهیم داد.

او با بیان اینکه سیستم جذب کادرهای عالی تقویت خواهد شد، گفت از این پس به جذب کادرهای ماستر و دکتور در نظام تحصیلات عالی کشور ارجحیت داده می شود.

وزیر تحصیلات عالی اضافه کرد که چاپ کتب درسی با منابع معاصر نیز از برنامه های دیگر این وزارت خواهد بود و نیز سیستم ارزیابی دانشگاه ها از لحاظ کیفی و کمی توسط خود محصلان انجام می گیرد.

در عصر حاضر که تمامی کشورهای جهان در تلاش توسعه و ارتقای خود می باشند تحصیلات عالی بیشترین موثریت را در این راستا دارد بنابر این کمیت و کیفیت آن مساله بحث برانگیز است که توجه ویژه را می طلبد اما با وجود چالش هایی که افغانستان در دهه های اخیر با آن مواجه بوده جایگاه تحصیلات عالی در کشور رنگ و روی کمتری دارد.
https://avapress.com/vdchzxnzk23nzvd.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما