تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۰ سنبله ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۹
کد مطلب : 97903
رئیس مرکز طبی کودکان ایران:

نمی توان تصور کرد که از اتباع افغانستان سه برابر یک ایرانی هزینه خدمات درمانی دریافت شود

امام خمینی(ره) هیچ فرقی بین کودکان ایرانی و افغانستانی نمی دیدند
نمی توان تصور کرد که از اتباع افغانستان سه برابر یک ایرانی هزینه خدمات درمانی دریافت شود
نمی توان تصور کرد که طبق قانون از اتباع افغانستان سه برابر یک ایرانی هزینه خدمات صحی و درمانی دریافت شود/ اغلب این اشخاص، خانواده های متمولی نداشته و جز ضعیفترین اقشار جامعه به شمار می روند.
اجرای طرح تحول نظام سلامت از (15ثور/ اردیبهشت) سال روان در سطح شفاخانه های دولتی سراسر کشور ایران آغاز شده است.
کاهش مشکلات سلامت مردم و گسترش عدالت درمانی مهمترین اهداف این طرح عنوان شده و بر اساس این طرح، رقم پرداختی بیماران بستری ۱۰ درصد از هزینه های کل درمان را شامل خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آوا، رییس مرکز طبی کودکان که یکی از سرشناس ترین شفاخانه های ویژه اطفال در ایران به شمار می رود، در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شفاف، گفت: طرح تحول نظام سلامت و اجرای بیمه سلامت برای همه ایرانیان، انقلابی بزرگ در این کشور به شمار می رود، چنانچه همه مردم در حوزه سلامت محق هستند و یکسان دیده شدن همه افراد با تبیین بیمه همگانی طرح بسیار خوبی است؛ اما به نظر می رسد که برای اتباع خارجی بخصوص مهاجران افغانستانی در حوزه سلامت، جایگاهی در نظر گرفته نشده است.
داکتر علی ربانی پیشنهاد کرد: به افرادی که به کشور ایران پناهنده شده اند، می بایست به چشم خودی و هم وطن نگاه کرد، چرا که اینها انسان هایی هستند که به علت مشکلات موجود در کشورشان به ایران مهاجرت کرده اند. این موضوع در راستای نگاه حضرت امام خمینی(ره) نیز هست و ایشان هیچ فرقی بین کودکان ایرانی و افغانستانی نمی دیدند، لذا نمی توان تصور کرد که طبق قانون از یک فرد خارجی سه برابر یک ایرانی هزینه خدمات صحی و درمانی دریافت شود.
وی افزود: باید توجه داشت اغلب این اشخاص، خانواده های متمولی نداشته و جز ضعیفترین اقشار جامعه به شمار می روند.
رییس شفاخانه مرکز طبی کودکان به محدودیت های دولت ایران در تامین منابع مالی همه خدمات حوزه سلامت اشاره کرد و یادآور شد: طبق قانون، ما حق داریم از اتباع افغانستانی سه برابر هزینه دریافت کنیم، اما از آنجا که این خانواده ها اغلب وضعیت اقتصادی خوبی ندارند، این کار را بطور معمول انجام نداده و همه آنها را به چشم هموطنان خودی نگاه می کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: تلاش همه مسئولین در حوزه سلامت کشور ایران، حل مشکلات همه مردم است. برای یک داکتر، دیدن اینکه فردی نیازمند درمان است و درصورت خدمات رسانی به موقع سلامت وی ارتقا می یابد، بسیار لذتبخش است و براحتی نمی تواند از انجام اقدامات داکتری خودداری کند؛ چرا که علاوه بر مسئولیت حرفه ای، وظایف انسانی او نیز ایجاب می کند حداکثر توان خود را در زمینه به خدمت رسانی به نیازمندان به کار بگیرد و دست کشیدن از این امر برایش بسیار سخت خواهد بود.
همه مسوولین فعال در حوزه طب نباید چشمشان را بر روی این مسائل بسته و آن را نادیده بگیرند، زیرا افزایش سطح سلامت مردم، تضمینی برای برقرای جامعه ای سالم و پرنشاط خواهد بود.
گفتنی است که  مسئولین برخی از شفاخانه ها بر اجرای قانون با وجود مشکلات اقتصادی که مهاجرین افغانستانی با آن مواجه هستند، تاکید می کنند و هزینه ها را سه برابر دریافت می کنند.
https://avapress.com/vdchxwnw.23nqvdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما