تاریخ انتشار :جمعه ۴ جدی ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۱
کد مطلب : 120638
مبنای اسلام بر  وحدت و انسجام مسلمین استوار است
حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی امام جمعه ولسوالی گرشک ولایت هلمند به مناسبت فرا رسیدن ولادت پیامبر نور و رحمت؛ حضرت محمد(ص)، در گفتگو با آوا گفت: در سال عام الفیل، درست در آن زمانی که ابرهه می خواست، نماد توحید(خانه خدا) را خراب کند حضرت نبی اکرم(ص) در جزیرة العرب، همرا با موهبت های بیشمار الهی پا به عرصه گیتی نهاد.

به گفته این عالم دینی، حضرت پیامبر(ص) که در جامعه سرا پا جهل، زندگی با صفای خود را پیش می برد، پس از چهل سال به امر خداوند به رسالت مبعوث شد و با تعلیمات آسمانی خویش، لطف و رحمت بی پایان خداوند را برای جامعه انسانی به ارمغان آورد.

به گفته او، حضرت نبی کریم(ص) درکنار دعوت مردم به یکتا پرستی، یکی از عمده ترین هدف رسالت آن حضرت، ایجاد وحدت و الفت میان اقوام و طوایف مختلف انسانها بود، زیرا حیات اجتماعی بشر اتحاد است.

به گفته وی، اگر در یک خانواده، دو نفر قلباً وعملاً با هم متحد باشند از همه اعضای آن قوی تر هستند، اگر تمام اعضای خانواده متحد باشند از یک قریه قوی تر هستند، و به همین ترتیب تا مراحل بالاتر، اگر چند دولت با هم متحد باشند از همه دنیا قوی تر خواهند بود.

آقای حسینی اظهار داشت: حضرت پیامبر(ص) در قدم اول، اصل وحدت و انسجام را از خانواده خود، در دعوت سری شروع می کند و هدفش این بود که در ابتدا، یک جریان خودی و خانوادگی متحد را بوجود بیاورد و از درون خود را قوی کند تا بتواند در برابر بیرونی ها مقاومت کند.

به باور وی، جهت دیگر دعوت سری یا خانوادگی پیامبر(ص) این بود که وقت می خواهد دیگران را به سوی توحید فرا بخواند، حداقل خانواده اش در قدم اول این دعوت را باید پذیرفته باشند.

به گفته او، دعوت رسول اکرم(ص) در هر دو مرحله، دعوت سری وعلنی، بر مبنای انسجام و وحدت استوار بود و همواره تلاش می کرد که یک جریان متحد فشرده و قوی را شکل بدهد تا بتواند هدف رسالت را از این طریق به سرانجام برساند.

به گفته این پژوهشگر دینی، با وجود اینکه رسول گرامی اسلام(ص) در برابر فشارهای شدیدی از سوی مخالفین و دشمنان قرار داشت و خطرات زیادی اسلام نو پا را هر لحظه تهدید میکرد، اما با تعداد اندکی از مسلمانان، اما متحد و همفکر توانست در مدت بسیار کم، امپراتوری بزرگ اسلامی را بنیان گذاری کند و شیرازه قدرت های بزرگ جهان به خصوص روم و ایران را متزلزل بسازد.

به گفته حسینی، حضرت پیامبر(ص) پس از مهاجرت به مدینه، از سوی خداوند موظف به تشکیل حکومت اسلامی می شود، تا درسایه این تشکیلات، که اساس آنرا ارزشهای انسانی و دینی تشکیل میداد، بشریت را از ظلمت به سوی نور هدایت کند.

به گفته او، اسلام محمدی از میان طوفانهای سهمگین جنگ ها و مخالفت ها و توطئه ها به صورت شگفت آوری گسترش پیدا کرد و در مدت ده سال از خاور تا باختر را در نوردید.

هر چند به گفته این عالم دینی، در مدت ده سال در مدینه هشتاد ئ چهار جنگ بر پیامبر تحمیل شد، اما با آن هم  ایشان همواره تلاش می کرد که در مسیر رسالتش صلح و آرامش قرار داشته باشد، به همین دلیل بود که در این جنگهای متعدد بیش از یک هزار و هفتصد تن از دو طرف جنگ کشته نشد.

پیامبر ارکرم(ص) که مامور به دعوت جهانی بود تمام تلاشش را به خرج میداد تا مخالفین را با خود متحد بسازد و یک آرامش و صلح سرتاسری در تمام جهان بوجود بیاید.

حسینی، در پایان سخنان خود به برخی از حقوق پیامبر(ص) نسبت به امت نیز اشاره کرد و گفت: یکی از حقوق عمده که خداوند در قرآن کریم نیز ذکر کرده است، مودت و دوستی با خاندان آن حضرت است، خداوند به پیامبرش دستور داد و گفت بگو به مسلمانان که من از شما اجری رسالتم را نمی خواهم، مگر دوستی همرا با عمل نسبت به خاندانم را .

او همچنان ابراز داشت: وظیفه مسلمانان و پیروان واقعی آن حضرت در شرایط کنونی  پیروی از سنت، روش و منش پیامبر است و برای حفظ دین و مکتب رسول خدا باید از دستورات آن حضرت پیروی کرد.







https://avapress.com/vdchxvnz623ni-d.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما