تاریخ انتشار :پنجشنبه ۶ سنبله ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۰۱
کد مطلب : 97723
یک نهاد مستقل برای تثبیت نظام تعلیمی کشور ایجاد می شود
مسئولین وزارت کار و امور اجتماعی کشور میگویند که با برقراری ثبات سیاسی در کشور یک نهاد مستقل برای تثبیت نظام تعلیمی افغانستان ایجاد خواهند کرد که این نهاد تحت نظر معاون اول رییس جمهور کشورفعالیت می کند.
به گزارش خبرگزاری آوا، آنان می گویند که با تطبیق استندردهای بین المللی در بخش تعلمیات حرفوی و تخنیکی افراد آموزش دیده در داخل و خارج از کشور قادر به ایفای وظیفه می باشند.
امروز پنج شنبه با حضور مسئولین و فعالین در بخش کار و امور اجتماعی و معارف بلخ سمیناری تحت عنوان ورکشاپ مشترک استراتیژی ملی آموزش و تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیازمندی های نیروی بشری فردا با همکاری سازمان یونسکو در ولایت بلخ برگزار گردید.
عنایت الله مایل؛ رییس اجرائی برنامه ملی و زارت کار و امور اجتماعی کشور طی سخنانی گفت: وزارت کار و امور اجتماعی به منظور شریک ساختن اهداف استراتیژیک ملی آموزشهای فنی و حرفوی و تعلیمات مسلکی با ادارات دولتی و خصوصی نشستی را در شهر مزارشریف راه اندازی کرده است که در دیگر ولایات کشور نیز متعاقبا راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: وزارت کار وامور اجتماعی کشوربه منظور تطبیق استندردهای بین المللی در تمامی فعالیتهای فنی و حرفوی و تعلیمات مسکلی و جلوگیری از دوره های بی کیفیت و کوتاه مدت ون افرجام که سبب به هدر رفتن منابع میشود استراتیژی جدیدی را روی دست دارد.
مایل افزود:با برقراری ثبات سیاسی در کشور یک نهاد مستقل برای تثبیت نظام تعلیمی افغانستان ایجاد خواهند کرد که این نهاد تحت نظر معاون اول رییس جمهور کشور فعالیت میکند.
به گفته او، با تطبیق استندردهای بین المللی در بخش تعلمیات حرفوی و تخنیکی افراد آموزش دیده در داخل و خارج از کشور قادر به ایفای وظیفه خواهند بود.
رییس اجرائی برنامه ملی وزارت کار و امور اجتماعی کشور افزود: دراین ورکشاپ ها ازتجارب و ظرفیتهای وزارت های معارف، کار و امور اجتماعی و سکتورهای خصوصی و موسسات تدویر کننده دوره های آموزشی فنی و حرفه ای استفاده خواهد شد.
مایل همچنان افزود: وزارت کار و امور اجتماعی با حمایت نهادهای ملی و بین المللی یک مطالعه سراسری درباره وضعیت اشتغال در کشور داشته و ۱۵۰ حرفه را شناسایی کرده است.
به گفته او، با تطبیق استندردهای بین المللی در بخش تعلمیات حرفوی و تخنیکی که پس از این باید در تمامی نقاط کشور تطبیق شود،دوره های آموزشی و حرفوی باید طبق استندرد بین المللی باشد تا افراد پس از فراغت قادر به کاریابی باشند.
رییس اجرائی برنامه ملی وزارت کار و امور اجتماعی کشور افزود: به دلیل نداشتن معلومات وآمار دقیق نفوس کشور و منابع بشری، مشخص نبودن تعداد افراد شاغل در رشته های مختلف، نبود بودجه، بی توجهی دولت و بکار بستن سرمایه در بخش های نادرست مشکلاتی است که سبب شده تا آمار دقیقی از افراد بیکار نیز در دسترس نباشد.
https://avapress.com/vdchxqnw.23nqidftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما