تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۰ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۳
کد مطلب : 131898
پیام حضرت آیت الله العظمی محسنی، در باره زندگی و کارنامه اهلبیت پیامبر(ص)

حضرت آیت الله العظمی محسنی با ارسال پیامی در چهارمین سمینارعلمی تحقیقی، تحت عنوان «زندگی و کارنامه اهلبیت پیامبر(ص)» با استناد به حدیثی که درمنابع شیعه و سنی نقل شده است گفت: رسول گرامی اسلام گفت " حسین منی و انا من حسین".
به گزارش خبرگزاری آوا، رییس شورای علمای شیعه افغانستان گفته است که معنی حدیث این نیست که حسین نواده من است و من جد حسینم، زیرا این مطلب برای همه روشن بوده و ذکر آن توضیح واضحات می باشد.
اما به گفته او، بهترین تفسیری که برای این جمله طلایی حضرت خاتم النبیین(ص) مناسب به نظر می رسد این است که حسین از من است زیرا همه چیز خود را فدای دین من می کند حتی جان، مال، فرزندان برادران و همه امکانات خود را برای حفظ دین اسلام که برنامه آسمانی برای دین و دینای امت من است و موجب سعادت و تکامل شئونات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علمی، اخلاقی معنوی و روحانی بشریت تا روز قیامت می باشد فدا نمود.
در پیام رییس شورای علمای شیعه افغانستان آمده است که رسول گرامی اسلام(ص) خبرداشت که امام حسین(ع) درکجا سرش از تن جدا می شود و چند کیلومتر سر مقدس او را بر سر نیزه می کند و برای قاتل شراب خوارش درشام می رساند و اهلبیت او را که اهلبیت خود رسول خدا است به عنوان اسیران جنگی به شهرها و بیابانها می برند و درمعرض دید مردم قرار می دهند.
پیامبر بوسیله وحی میدانست که در سال ۶۱ هجری در سر زمین نینوا حادثه بزرگی اتفاق می افتد.
آیت الله محسینی افزود: امام حسین(ع) با تمام مصائبی روز عاشورا و قتل جوانان خم به ابرو نمی آورد و با صدای بلند به مسلمانان جهان می رساند که " ان کان دین محمد لم یستقم الا بقتلی فیا سیوف خزینی" اگر دین جدم که برنامه زندگانی دینا و آخرت بشریت است جز به قتل و قربانی من به پا نمیشود ای شمشیرهای برهنه ی لشکریان یزید مرا بیگرید و پاره پاره کنید.
به گفته آیت الله محسینی پیامبر فرمود: من از حسینم، نام او، خدمات ارزنده و جان نثاریهای او و یاران و اهلبیت اورا درطول تاریخ باذن الله حفظ می کنم و واقعه کربلا را سبب هدایت میلیونها تن مسلمان قرار می دهم، مجالس عزا داری کربلا تا امروز مجالس تفسیر قرآن، تنظیم شعائر اسلامی، بیان حلال و حرام درجهت اسلام بوده و روشن کننده مکارم اخلاقی و کمک به مستمندان شده است، همین است معنی "وانا من حسین".
به عقیده این عالم برجسته دینی، بالا ترین مدال از دین، در فردای قیامت جمله ی است که همه محدثین اسلام از آن حضرت نقل فرمورده است که "الحسن و الحسین سیدا شباب اهل الجنه" یعنی سیادت و آقایی حسین ابن علی و برادرش برتمام مومنین و متقیان امت های گذشته و امت اسلا می که به بهشت می روند برقرار است و همه جوانان اهل بهشت درکنار سرداری و سروری حسین قرار دارند.
همچنین اکادمیسین کشور در پیام خود اظهارداشته است، امام حسین(ع) چه در جهت جان فشانیها و فدا کاریها درسال ۶۱ هجری درکربلا و چه در مقام ممتاز و بی نظیر برهمه بهشتیان در ابدیت و جاودانی بهشتهای عدن و فردوس و نعیم سر وری دارد.
حضرت آیت الله محسنی درپایان از ملا حسین کاشفی یاد کردو گفت: ملا حسین کاشفی واعظ که از دانشمندان محترم اهل سنت بوده و اولین کتاب را در قرن نهم هجری به نام روضة الشهدا به زبان فارسی نوشته است و پس از او دانشمندان شیعه کتابهای را در مورد کربلا و وقایع عاشورای سال ۶۱ هجری نوشتند و تا امروز بر کسانیکه مقتل و مصائب اهلبیت(ع) را می خوانند لقب روضه خوان برآنان اطلاق می شود که روضه نام همان اولین کتاب روضة الشهدا است.
من از این عالم سنی مذهب تشکر می کنم، اما قابل یاد آوری است که آیا این کتاب و این دانشمند بزرگ نباید مسلمانان امروز را به اخوت و برادری و وحدت اسلامی تشویق کند؟ و نباید ما مشترکاً در ترویج دین و خدمت به کشور خود همچون برادرهمکاری کنیم و صدای تفرقه افگنان را درگلوی شان خفه کنیم.
نگارنده ی کم بزاعت دو رساله در مورد عاشورا نوشته ام که اسم یکی از آنها تبلیغ عاشورا درسطح اسلامی است و هدفش اخوت و همکاری دانشمندان شیعه و سنی می باشد.

https://avapress.com/vdchwznz623nx6d.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما