تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ سنبله ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۲۹
کد مطلب : 130556
داشتن ضمانت شغلی پیش شرط ورود مهاجران اروپایی به انگلیس خواهد شد

دولت «ترزا می» برای کنترل شمار مهاجران اروپایی طرحی را مد نظر قرار داده است که بر اساس آن، ورود این مهاجران اروپایی به انگلیس بعد از برگزیت مشروط به داشتن و یا کسب ضمانت شغلی در این کشور خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری آوا ، بر اساس این طرح که روز سه شنبه بخش هایی از آن در روزنامه دیلی میل منتشر شد، تنها افرادی قادر به ورود به انگلیس خواهند بود که از سوی شرکت ها و یا موسسات انگلیسی پیشنهاد کار داشته باشند.

هر چند در این طرح اولیه، مهاجران اروپایی هدف قرار گرفته اند اما برخی چهره های انگلیسی و نزدیک به «ترزا می» تلاش می کنند تا این طرح را به سایر اتباع غیر اروپایی نیز تعمیم دهند.

طرح یاد شده در حالی ارائه می شود که نخست وزیر انگلیس روز گذشته طرح 'بوریس جانسون' وزیر خارجه کابینه اش و سایر حامیان برگزیت برای اجرای سیستم پذیرش امتیازی مهاجرت باهدف کاهش شمار مهاجران اروپایی به این کشور را رد کرد.

'ترزا می' در حاشیه نشست گروه ۲۰ در هوانگجوی چین به خبرنگاران گفته بود: این طرح یک ' گلوله نقره ای '( شیوه ای جادویی ) برای کاهش شمار افرادی که به بریتانیا می آیند، نیست.

وی افزود: در حال حاضر سؤالاتی در مورد کارآمدی این سیستم وجود دارد هر چند به نظر می رسد حرکت آزاد نیروی کار اروپایی بعد از برگزیت نبایستی به شکل کنونی ادامه یابد.'

«می» ادامه داد: 'آنچه من می توانم بگویم این است که خواسته انگلیسی ها کاملا روشن است. آنها خواهان کنترل بر روی جریان مردمی هستند که از اتحادیه اروپا وارد انگلیس می شوند.

در همین حال «دیوید دیویس» وزیر برگزیت انگلیس نیز روز گذشته در اظهاراتی در مجلس عوام گفت که دولت برای خروج از اتحادیه اروپا و اجرای خواست مردم، مانع تراشی نمی کند.

وی در خصوص سیستم پذیرش مهاجر به انگلیس گفت: اظهارات نخست وزیر کاملا روشن است. او خواهان اجرای سیستم پذیرش مهاجر «مبتنی بر اثر بخشی» است که خواسته مردم انگلیس را به ارمغان خواهد آورد.

دیویس تصریح کرد که در سیستم پذیرش امتیازی مهاجرت، نگرانی هایی وجود دارد که اجرای آن به صلاح انگلیس نیست.

حامیان برگزیت از جمله بوریس جانسون وزیر امور خارجه انگلیس و نایجل فاراژ رهبر مستعفی حزب استقلال انگلیس در جریان همه پرسی ۲۳جون، با هدف کاهش مهاجران اروپایی خواهان اجرای سیستمی امتیازی همانند سیستم مهاجرتی استرالیا، برای پذیرش مهاجران شده بودند.

فاراژ به دنبال اظهارات روز دوشنبه گذشته نخست وزیر و وزیر برگزیت انگلیس گفت: مخالفت با سیستم پذیرش مهاجر که بسیاری از مردم به خاطر آن به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند، یک پسرفت جدی به شمار می آید.

در همین حال شماری از مقامات اروپایی نیز نسبت سخت تر شدن قوانین مهاجرتی انگلیس ابراز نگرانی کرده اند.

«کارلو کالندا» وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا به شبکه خبری بلومبرگ گفت: هرچه انگلیس قوانینش را سخت تر و حضور اتباع اروپایی در این کشور را محدود تر کند، ما نیز توزیع محصولات انگلیسی را در اروپا محدودتر خواهیم کرد.

با این حال 'جان ردوود'، عضو پیشین کابینه انگلیس گفت: کنترل مرزهای انگلیس بحثی نیست که درباره آن با فرانسوی ها، آلمان ها، ایتالیایی ها و یا سایرین مذاکره کنیم. اگر آنها مایل به همکاری اقتصادی باشند با آنها گفت وگو خواهیم کرد.

به گفته منابع انگلیسی قرار است دولت این کشور ظرف هفته های آینده طرح جدید پذیرش مهاجران اروپایی را همراه با جزئیاتش ارائه کند.

براساس آمار جدید دفتر آمار ملی انگلیس که اخیرا منتشر شد، در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارچ، بیش از ۳۲۷ هزار تن به این کشور مهاجرت کرده اند.

براساس آمار یاد شده، ۱۸۰ هزار تن از مهاجران یاد شده، از کشورهای اروپایی وارد انگلیس شده اند که ۶۹ هزار نفرشان از کشورهای رومانیا و بلغاريا بوده اند.

براساس گزارش قبلی دفتر آمار ملی انگلیس، در ۱۲ ماه منتهی به ماه دسمبر ۳۳۴ هزار تن مهاجر وارد انگلیس شده بوند که ۱۸۴ هزار نفرشان اروپایی بودند .

گزارش آگست ۲۰۱۵ دفتر آمار ملی انگلیس موید آن است که در حال حاضر در حدود ۳ میلیون شهروند اروپایی در این کشور زندگی می کنند که معادل ۵ درصد از کل جمعیت انگلیس است.

انتظار می رود که دولت انگلیس ضمن فعال کردن ماده ۵۰ پیمان لیسبون در اوایل سال جدید میلادی مذاکرات مربوط به برگزیت را با رهبران اروپایی شروع کند.

با توجه به تعلل دولت 'ترزا می ' برای شروع مذاکرات برگزیت با بروکسل، انگلیس حداقل تا سال ۲۰۱۹ میلادی همچنان عضو اتحادیه اروپا باقی خواهد ماند.

'ترزا می ' پیش از این گفته است که محدود کردن نرخ مهاجرت از اولویت های اصلی اش در جریان مذاکراتش با بروکسل در ارتباط با برگزیت است.

https://avapress.com/vdchmvnz-23nxmd.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما