تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ قوس ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۱۱
کد مطلب : 119828
بر نقش علمای واقعی در مبارزه با افراط گرایی تاکید شد
تاج الدین انصاری؛ سفیر اندونزی در کابل می گوید که افراط گرایی نه دین است و نه تعلیمات دینی، بلکه ابزاری برای افراط گرایان و سوء استفاده از دین است.

سفیر کشور اندونزی که امروز (سه شنبه) در گردهمایی سالانه " تقویت صلح، احترام به حقوق بشر و مبارزه با افراط گرایی" شرکت کرده بود، گفت: غیر مسلمانان افراط گرایان را قهرمان جلوه می دهند و آنان اسلام را تخریب می کنند.

آقای انصاری افزود: پیامبر (ص) گفته همدیگر را نکشید و به هم احترام بگذارید اما مسلمانان با گفتن (الله اکبر) همدیگر را می کشند که باعث اسلام هراسی و خندیدن غیر مسلمانان می گردد.

سفیر اندونزی از عالمان دینی خواست که به عنوان علمای واقعی، مردم را امر به معروف و نهی از منکر کنند و احترام به حقوق بشر را در آموزه های خود جای دهند.

او گفت: علما نقش اساسی در رشد جامعه اسلامی دارند و باید مردم را ترغیب کنند تا به آنچه که پیامبر اسلام تاکید داشت، عمل کنند.

این گردهمایی با تلاش نهضت علمای افغانستان و با همکاری کشور اندونزی برگزار شده بود.

فضل غنی کاکر، موسس نهضت اسلامی افغانستان نیز در این گردهمایی گفت: افراط گرایی در کشورهای اسلامی و افغانستان مبدل به زخم ناسور شده است که امت اسلامی را از هم دور می کند.

آقای کاکر افزود: مسلمانان باید در رفتار و کردار خود، میانه روی، عدالت، احترام و هم پذیری را نهادینه کنند تا باعث بروز تفرقه و نفاق نشویم.

در همین حال فیض محمد عثمانی، وزیر حج و اوقاف نیز بر نقش و تاثیر عالمان دینی تاکید کرد و گفت: علما می تواند در جهت پیشرفت جامعه و رفاه کشور نقش موثری داشته باشد.
آقای عثمانی اضافه کرد، از عالمان دینی می خواهیم که نسبت به گذشته فعال تر باشند و با افراط گرایی مبارزه کنند و اجازه ندهند که جوانان گرایش های افراطی گری پیدا کنند.

وزیر حج و اوقاف همچنین از علما خواست که بر سر موضوعات جزیی و فروعات زیاد نپیچند و به جای آن مفاهیم اصلی دین اسلام را برای مردم تشریح کنند و به مردم همپذیری و محبت یاد بدهند.

وی خطاب به عالمان دینی گفت که تمدن اسلامی در سده های قبل زمانی سقوط کرد که به فروعات و جزییات دین پرداختند و از عمل روز دور ماندند.
https://avapress.com/vdcgxy9q7ak9q74.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما