تاریخ انتشار :پنجشنبه ۸ عقرب ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۲
کد مطلب : 101331
رییس دفتر مرکزی فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل:

پیام عاشورا زنده کردن سنت پیامبر(ص) است

پیام عاشورا زنده کردن سنت پیامبر(ص) است
بسیاری از انقلاب هایی که در دنیای بشریت ایجاد می شود یا با هدف به دست آوردن مقام و منصب است و یا سر کوب کردن طرف و یا برای کسب مادیات و دنیا طلبی صورت می گیرد، اما انقلاب امام حسین(ع) آن گونه که خود حضرت بیان کرده است نه به منظور کسب چوکی و ریاست و دنیا طلبی بلکه به هدف برگرداندن معالم دین صورت گرفت
یکی از پیام های عاشورا، زنده کردن سنت پیامبر(ص) است که امام حسین(ع) با قیامش، آنرا حیاتی دوباره بخشید. 

به گزارش خبرگزاری آوا، این مطلب در مراسم گرامیداشت محرم الحرام، در دفتر نمایندگی حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در کابل عنوان شد. 

حجت الاسلام و المسلمین یار محمد رحمتی؛ رییس دفتر مرکزی مرکزفعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن عاشورای حسینی گفت: محققین ۱۴ پیام عمده و ارزشمند از انقلاب امام حسین(ع) را برای جهان بشریت بر شمرده اند. 

به گفته رحمتی، یکی از پیام های عاشورا زنده کردن سنت پیامبر(ص) است که امام حسین(ع) با قیامش آنراحیاتی دوباره بخشید. 

آقای رحمتی افزود: بسیاری از انقلاب هایی که در دنیای بشریت ایجاد می شود یا با هدف به دست آوردن مقام و منصب است و یا سر کوب کردن طرف و یا برای کسب مادیات و دنیا طلبی صورت می گیرد، اما انقلاب امام حسین(ع) آن گونه که خود حضرت بیان کرده است نه به منظور کسب چوکی و ریاست و دنیا طلبی بلکه به هدف برگرداندن معالم دین صورت گرفت. 

به گفته این عالم دینی یکی از شاخصه های مهم معالم دین بر پایی حکومت اسلامی و تامین عدالت اجتماعی می باشد که این موضوع مهم در سر لوحه کار امام حسین(ع) قرار دارد. 

به گفته وی، امام حسین(ع) برای این قیام کرد که احکام دین تعطیل مانده و سنت رسول خدا متروک شده بود و فساد و بی بندو باری در جامعه حکومت می کرد. 

این عالم دینی افزود: هر زمان که حدود الهی تعطیل شود جامعه به سوی تباهی و وحشی گری گرایش پیدا می کند و ارزش ها به فراموشی سپرده می شود. 

آقای رحمتی تصریح کرد: متاسفانه امروز در محاورات بین المللی اقامه حدود الهی موضوع داغ مورد بحث است. به طور مثال عده ای از روشن فکر نماها، قصاص را جرم و آن را خلاف حقوق بشر می دانند در حالی که قرآن به صراحت بیان می کند و می گوید: ای صاحبان عقل در قصاص زندگی نهفته است اگر این حکم خداوند تعطیل شود، جرم، جنایت و وحشی گری درندگی به اوج خود می رسد و جامعه تبدیل به جنگل می شود.
به عقیده آقای رحمتی، بسیاری از جنایت ها در دنیای امروز ناشی از این است که به احکام الهی توجه نمی شود. 

رییس دفتر مرکزی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل تشرح کرد: امام حسین(ع) نیز در شرایطی قرار گرفته بود که شراب و قمار، مباح و جرم و جنایت به اوج خود رسیده، بد تر از همه اینکه حاکم جامعه اسلامی کسی که در جایگاه پیامبر(ص) تکیه کرده است، عملاً شراب می خورد و میمون بازی می کرد، در چنین شرایطی سکوت بر امام جایز نبود، حرکت کرد و با قیامش سنت های بر حق خداوند را زنده کرد. 

وی اظهار داشت: امام حسین(ع) می خواست آن عدالت پدرش علی(ع) را که راضی نبود در قلمرو حکومتش حتی کسی خلخال را از پای زن یهودی برباید، در جامعه آن روز حاکم بسازد. 

رئیس دفتر مرکزی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در ادامه به یکی از پیام های دیگر انقلاب امام حسین(ع) با تأسی به آیه ی متبرکه قرآن کریم که خداوند فرموده است عزت از آن خدا، رسول و مؤمنین است، اشاره کرد و گفت: امام با امتناع از بیعت با یزید تن به ذلت نداد و عزت اسلام را حفظ کرد و تا دنیا دنیا است، مردم، حسین حسین می گوید و رفتار، گفتار و منش آن حضرت را سر مشق زندگی خود قرار می دهند.
https://avapress.com/vdcgwq9qqak9zw4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما