تاریخ انتشار :جمعه ۱۴ حوت ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۲۴
کد مطلب : 123373
اولین  اجلاس منطقه ای مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در مشهد مقدس برگزار شد
اولین اجلاس منطقه ای مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان افغانستان با حضور رئیس عمومی، مسئولین و برخی از اعضای فعال این مرکز در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آوا، در این نشست، مسئولین دفترهای مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در ولایات مختلف افغانستان و ایران طی سخنانی به ارائه گزارشی از فعالیت و عملکرد مراکز تحت مدیریت خود پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین یار محمد رحمتی؛ مسئول  دفتر مرکزی، مرکز فعالیت های  فرهنگی اجتماعی تبیان در  کابل با بیان اینکه عملکرد این نمایندگی در کابل بر پایه نظم و انضباط استوار می باشد، نظم و انضباط جزء شاخصه های مهم در یک کار تشکیلاتی است و اولین گزینه ای که ما در مرکز تبیان به آن توجه داریم همین شاخصه نظم است که می تواند در پیشبرد اهداف مرکز نقش مهمی ایفا کند.
وی افزود: دفتر مرکزی تبیان درکابل در چند بخش مختلف از جمله بخش معاونین، مسئولین مرکز، دانشجویی، روابط عمومی، فرهنگی،آموزشی، کامپیوتر و IT و همچنین مدرسه امیر المومنین امام علی (ع) فعالیتهای گستره ای را در راستای کار تشکیلاتی انجام و در دست اجرا دارند.

حجت الاسلام رحمتی برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس، جشن های دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، محکوم نمودن عملیات های انتحاری علیه رسانه ها و موضع گرفتن علیه رویدادهای و حوادث کشور، منطقه و جهان اسلام  از جمله فعالیت های دفتر مرکزی تبیان در کابل بوده است.

ایجاد گروه های همسو در فیس بوک

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد هاشمی؛ مسئول مرکز  تبیان هرات نیز در ادامه اجلاس گفت: یکی از کارهایی که با توجه به شرایط خاص هرات از سوی مرکز تبیان انجام شده است، تلاش در راستای ایجاد وحدت و تقریب مذاهب است
وی در تشریح فعالیت های مرکز تبیان در هرات افزود:  برگزاری جلسات عمومی با حضور علما و ائمه جماعات، برگزاری مسابقه مذهبی ، بررسی مسایل اجتماعی زنان ، انتشار ماهنامه داخلی با ساز و کارهای خاص و ویژه، ایجاد کتابخانه الکترونیکی، پخش فیلمهای آموزشی و مستند دینی و فرهنگی، وجود بیش از هزار و ۱۰۰ جلد مجله، راه اندازی اینترنت از جمله  برنامه های متنوعی است که در هرات انجام شده است.


آقای هاشمی اظهار داشت: ایجاد آرشیو روزنامه اصناف، تحقیق و پژوهش ، بررسی مسائل مهدویت ، آموزش احکام فن خطابه، برگزاری کلاسهای آموزشی کامپیوتر برای علما، ایجاد گروه تبیانی های هرات در شبکه مجازی فیس بوک، با بیش از ۱۰۰ نفر همکار و عضو از دیگر برنامه های مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در هرات می باشد.

به سوی بی نهایت، ابتکاری از سوی مرکز تبیان در مزار شریف

حجت الاسلام سید محمد موسوی؛ مسئول مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در مزار شریف نیز در ادامه مراسم با بیان اینکه  طی دو سالی که از عمر این نمایندگی می گذرد، کارکردهای مثبت و ارزنده ای داشته است گفت: امروزه روابط همواره بر ضوابط قالب بوده و حرف اول را می زند که در همین راستا مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در مزار شریف توانسته است در قالب موضوعات آموزشی، روابط عمومی، دانشجویی و خبرنگاران فعالیتهای خوبی را در این مرکز اجرا کند.

وی با اشاره به فعالیت بخشهای آموزش، دانشجویی، خبرنگاران و روابط عمومی در نمایندگی مرکز تبیان افزود: با توجه به اهمیت جایگاه روابط عمومی موضوعاتی از قبیل روابط عمومی و مساجد، روابط دانشجویی، ارتباط با NGOها، روابط با خبرنگاران و برگزاری گفتمان دانشجویی در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.

مسئول مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در مزار شریف تصریح کرد: ایجاد صنف به سوی "بی نهایت" ابتکاری است که از سوی این مرکز برای دانشجویان راه اندازی شده است.

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: نظام سلطه با هدف آسیب زدن به بنیان خانواده و زنان برنامه های گسترده ای را در دستور کار دارند که مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان با زیر مجموعه صنف به سوی نهایت در سه منطقه از مزار شریف هفته ای یکبار مسائل اعتقادی و اجتماعی زنان را مورد بررسی قرار می دهد .

مسئول مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در مزار شریف خاطر نشان ساخت: برگزاری مجالس و مراسمات مذهبی و فرهنگی ایام محرم، ایام فاطمیه، رمضان، دهه فجر و برگزاری همایش و مسابقه بزرگ یاران آسمانی با حضور بیش از ۶ هزار علاقه مند از دیگر برنامه های فرهنگی اجتماعی مرکز تبیان در مزار شریف می باشد.

خبرگزاری صدای افغان رسانه ای معتقد و متعهد به ارزشهای دینی

سید حسن حسینی؛ مسئول دفتر مرکزی خبرگزاری صدای افغان (آوا) در کابل نیز در اولین نشست منطقه ای مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در مشهد مقدس گفت: این خبرگزاری اولین رسانه خصوصی در افغانستان است که پس از سقوط طالبان و بر سر کار آمدن حاکمیت جدید به صورت غیر دولتی تاسیس شده است.

وی افزود: خبرگزاری صدای افغان به عنوان یکی از خبرگزاری های مهم ، اثر گذار و فعال می باشد که در خارج از کشور نمایندگی داشته و تمام برنامه های خبری آن از طریق دفتر مرکزی در کابل هدایت می شوند.

سید حسن حسینی با بیان اینکه خبرگزاری آوا با بیش از ۳۰ رسانه خارجی همکاری و تبادل خبری دارد ادامه داد: خوشبختانه خبرگزاری صدای افغان توانسته است در بخشهای مختلف سیاسی ، اجتماعی و امنیتی افاشاگری های سانده ای در راستای پیشبرد اهداف جامعه و حکومت ایفا نماید.

حسینی خاطر نشان ساخت: پوشش برنامه هایی از جمله تجلیل سالگرد رحلت امام خمینی(ره)، روز جهانی قدس، گرامیداشت ماه محرم، اربعین، رحلت پیامبر(ص) ، شیخ نمر و فاجعه منا و برخورد با حملات انتحاری علیه رسانه ها از اقدامات خبرگزاری صدای افغان می باشد.

وی عنوان داشت: خبرگزاری صدای افغان فعالیت خود در عرصه های مختلف را مرهون قدم نهادن در مسیر فعالیت رسانه ای با عزمی برخواسته از تعهد و اخلاص دینی ، گام استوار در پیروی از راه و مسیر اهل بیت ، بصیرت و احساس مسئولیت دینی و اسلامی خویش می داند .

مسئول دفتر مرکزی خبرگزاری صدای افغان در کابل گفت: یکی از افتخارت این خبرگزاری دریافت تقدیر نامه از سوی نهادهای مختلف دولتی، اجتماعی و فرهنگی است که نشان دهنده فعالیت درست و موثر خبرگزاری آوا می باشد.


سید وحیدآلله حبیبی؛ مسئول مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در مشهد مقدس نیز با اشاره به اینکه برگزاری چنین نشست هایی باعث پیشرفت و همبستگی می شود گفت: جای بسی خوشحالی است که در سطح افغانستان چنین تشکلی وجود دارد که هر کدام به نوبه خود دارای جایگاه بالایی است که با توجه به همه مشکلات که در حوزه خود دارد همه ما را کنار هم جمع نموده است.

وی افزود: در سال های گذشته در چنین نشست هایی هر کسی می خواست خود را به نحوی مطرح کند و در جهت منافع شخصی خود حرکت کند.

مسئول مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان اذعان داشت: جدای از فعالیت دوستان در افغانستان، نفس حضور آنها در افغانستان با این طرز تفکر و اندیشه کافی است، چه برسد به اینکه این همه فعالیت داشته باشد.

حبیبی خاطر نشان ساخت: فعالیت در حوزه مهاجرین سخت می باشد اما ما با استفاه از تمام توانایی ها و امکانات داشته هایمان به صورت مستمر در راستای حل مشکلات مهاجرین تلاش کرده و می کند.

وی ابراز داشت: تعامل با رسانه های ایرانی، برگزاری گردهمایی با کسبه و بازاریان مهاجر، برگزاری اولین همایش هم اندیشی با رسانه های ایرانی، حضور فعال در نمایشگاه قرآن و عترت، ارتباط با قشرجوان دانشجو و طلبه مهاجر، پیگیری کارهای اداری دوره های آموزش برای اعضای تبیان از جمله فعالیت های این مرکز بوده است.


فعالیت موثر خبرگزاری آوا در پایتخت ام القرای جهان اسلام

در ادامه نشست سید حبیب سادات؛ مسئول دفتر نمایندگی خبرگزاری صدای افغان(آوا) در تهران با اشاره به گذشت ۴ سال از افتتاح این نمایندگی گفت: با توجه به امکانات و بودجه ای که در اختیار این دفتر قرار گرفته، فعالیت های مفیدی در عرصه بین الملل انجام داده است و از آنجایی که تهران یکی از شهرهای خبر خیز و تحول ساز در عرصه جهانی است نیاز مبرم داشت تا خبرگزاری صدای افغان(آوا) هم در پایتخت ام القرای جهان اسلام دفتر نمایندگی افتتاح کند.

وی افزود: در طول فعالیت دفتر تهران، اکثر اجلاس های مهم بین المللی از جمله بیداری اسلامی، کنفرانس وحدت، اجلاس بین المللی اهل بیت، اجلاس رادیو و تلویزیون های اسلامی، اجلاس سران جنبش عدم تعهد و اجلاس های مهم دیگر بین المللی و منطقه ای توسط دفتر تهران به نحو احسن و با امکانات محدود پوشش داده شده است.

آقای سادات اظهار داشت: علاوه بر پوشش اجلاس های مهم جهانی در تهران، برنامه ها و سمینارهای بین المللی و منطقه ای دیگر نیز توسط این دفتر تحت پوشش قرار گرفته و اخبار و گزارش های متعددی از آنها به نشر رسیده است. این دفتر علاوه بر شهر تهران، اخبار و گزارش های شهرهای دیگر ایران را نیز مدیریت می کند و چنانچه کنفرانس یا اجلاسی در شهرهای دیگر ایران تشکیل شود این دفتر هماهنگی های لازم را برای پوشش رویداد مورد نظر انجام می دهد.

وی افزود: خبرگزاری صدای افغان(آوا) با بیش از ۲۰ رسانه ی ایرانی و بین المللی دیگر تفاهمنامه همکاری امضا کرده است اما با توجه به امکانات و محدودیت های دیگر نتوانسته با این تعداد رسانه تعامل خبری یا فعالیت های دیگر داشته باشد.

مسئول خبرگزاری صدای افغان عنوان کرد: رایزنی و پیگیری تفاهمنامه ی امضا شده با رسانه های ایرانی است ، رابطه با دیگر رسانه ها از جمله مهر، فارس،ایسنا و ایرنا ، توجه به معضل و دغدغه مهاجرین با پوشش رویدادها، اخبار و فعالیت های مهاجرین در نقاط مختلف ایران ، دیدار، رایزنی و گفتگوهای رو در روی اینجانب با مقامات ایرانی تا دیدارهای مهم آقای حسینی مزاری با امور اتباع کل ایران، ریاست جمهوری و بیت رهبری در خصوص حل مشکلات مهاجرین از فعالیت های غیر خبری دفتر تهران می باشد.

سادات خاطر نشان ساخت: مدیریت و پوشش تحولات مهم بین المللی در نقاط مختلف جهان و تا حدودی افغانستان، ثبت رویداد مهم جهان از جمله روز جهانی قدس، بیداری اسلامی، پوشش اخبار و نوشتن تحلیل های جامع و کامل و نمایان کردن چهره حکومت های مستبد و نظام سلطه و توجه به موضوع یمن، حادثه منی، توافق هسته ای ایران، پروژه داعش، انتخابات ریاست جمهوری افغانستان و ... از جمله برنامه های این مر کز در تهران می باشد.

وی در پایان صحبت های خود با بیان اینکه مطبوعات و رسانه ها رکن چهارم دموکراسی محسوب می شوند گفت: ارتباط با خبرنگاران ولایتی، تعامل و همکاری با دفتر مرکزی و روزنامه انصاف اهم فعالیت های خبرگزاری صدای افغان در تهران می باشد.

حجت الاسلام سید محسن سجادی؛ مسئول مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در شهرقم ایران نیزدر ادامه این نشست گفت: خوشبختانه در همه مراکز دفاتر نمایندگی وجود دارد و مسئولین می توانند برنامه ها و عملکرهای خود را به طور جامع و دقیق ارائه نمایند.

وی ادامه داد: مهمترین وظیفه این مرکز ارتباط با مؤسسات، مراکز و مجامع حوزوی و غیرحوزوی است که در این راستا ارتباط با مدیریت حوزه علمیه قم، مرکز جامعه المصطفی، مجمع تقریب مذاهب، دیدار با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، شرکت در همایش و مراسم های بین المللیاز جمله برنامه های مرکز تبیان در قم می باشد.

وی گفت: سازماندهی گروههای تشکیلاتی در طول برگزاری دوره ها، بازدید از مراکز علمی و فرهنگی،ارتباط با مرکز جهانی اهل بیت، دیدار با دانشجویان وملاقات با شخصیتهای رسمی و سیاسی ، پیگیری مباحث مهاجرین، جذب نیرو و برگزاری جلسات درون تشکیلاتی و دوره های آموزشی برای همه اعضا از دیگر فعالیت های انجام شده در این مرکز است.

بیدارگری، هدف حقیقی فعالیت تبیان در فضای مجازی
 
سید عارف امینی؛ مسئول شبکه های اجتماعی تبیان نیز طی سخنانی به ارائه گزارشی از فعالیت این حوزه کاری مرکز پرداخت و گفت: شبکه های اجتماعی توسط نظام سلطه برای گمراهی جوانان به طور گسترده فعالیت می کنند که ما باید به صورت یک حوزه بیدارگر در این زمینه فعالیت کنیم.
 
وی با اشاره به اهمیت فعالیتهای داخلی دشمنان افزود:با توجه به فرمایش رهبری مبنی بر اینکه مبارزه در فضای مجازی کمتر از مبارزه در صحنه های انقلاب نیست و این اهمیت مبارزه بیدارگرایانه درعرصه شبکه های مجازی را نشان می دهد که خوشبختانه به گونه ای مستقیم کار در فضای مجازی با هدف بیدارگری در بین اعضای گروه به صورت جدی پیگیری می شود.
 
مسئول شبکه های اجتماعی تبیان در تکمیل مطلب فوق گفت: در همین راستا گروهی از دانشجویان متعهد و فعال در افغانستان و ایران خدمت در شبکه اجتماعی فیس بوک را با رهبری و هدایت حجت الاسلام حسینی مزاری از سال ۱۳۹۱ تاکنون ادامه داده و در حال فعالیت می باشد.
 
آقای امینی با اشاره به اقدامات انجام شده در فضای مجازی به خصوص فیسبوک گفت: در گذشته حضور و فعالیت نیروها به صورت پراکنده صورت می گرفت که با محوریت قراردادن صفحه فیس بوک با نام رهبری تشکیلات و گروه فیس بوک و ایجاد هماهنگی میان نیروهای مؤسس و متعهد مطالب به صورت جامع در شبکه ها مورد تبادل و نظر قرار می گیرد.
 
امینی یاد آور شد: گروه تحت نظارت او اقدم به اشتراک گذاری مطالب نموده که تا کنون ادامه دارد که گاهی این چرخش و بازدید صفحه به مرز میلیون ها مشترک می رسد که این اقبال از صفحه آقای حسینی مزاری، سبب نگرانی دست اندرکاران صهیونیستی فیس بوک شد که این مسدود شدن صفحه ایشان را در پی داشت اما کماکان فعالیت در این زمینه با ایجاد صفحات جدید ادامه دارد.
https://avapress.com/vdcguw9qwak9xw4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما