تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ حوت ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۲
کد مطلب : 107470
اپیدمی داعش وارد خانه ها شد
افرادی که خود را پیروان داعش می‌خوانند به خانه شماری از باشندگان ولسوالی چرخ ولایت لوگر حمله کرده‌اند.
لوگر در ۶۰ کیلومتری جنوب کابل قرار دارد.
این افراد که پرچم سیاه داعش را با خود حمل می‌کردند، یک زیارتگاه تاریخی را نیز در این ولسوالی به آتش کشیدند و با داخل شدن به خانه مردم، تلویزیون‌های آنها را شکستند.
گفته می‌شود که آنها در انظار عموم یکی از باشندگان محل را نیز به قتل رسانده‌اند.
محمددین از بزرگان قومی ولسوالی چرخ می‌گوید:"یک گروه آمدند مسجدها را آتش زدند، زیارتگاه ها را آتش زدند، پرچم سفید را پایین کردند و پرچم سیاه را بلند کردند."
خلیل کمال؛ ولسوال چرخ نیز تایید می‌کند که نیروهای دولتی بر شماری از روستاهای دوردست کنترلی ندارند و این سبب فعالیت چنین گروه هایی شده است.
حسیب الله استانکزی؛ رئیس شورای ولایتی لوگر، این تحولات را نگران کننده می‌خواند. 

او می‌گوید که اعضای این گروه به مردم می گویند:"رهبر شما از این پس بغدادی است نه ملاعمر."
بر پایه جزئیاتی که در این خبر ذکر شده، حتی اگر این افراد پرچم سیاه داعش را به جای پرچم سفید طالبان برنمی افراشتند و به ساکنان محلی نمی گفتند که رهبر شما از این پس، بغدادی است نه ملا عمر، بازهم همه نشانه ها حاکی از آن است که آنها افراد داعش بوده اند؛ زیرا اعمال و رفتارهای این گروه، پیش از این، تنها در کارنامه داعش به چشم می خورد و حتی طالبان نیز با تمام سبعیت و سنگدلی که دارند اقدام به تخریب و آتش زدن زیارتگاه ها، ویرانی مساجد و شکستن تلویزیون ها در داخل خانه های مردم نمی کردند و نمی کنند.
این عملکردها دقیقا نشان می دهد که این گروه نوظهور با ایدئولوژی منحط وهابیت پیوند دارد و از اصول وهابیت تبعیت و پیروی می کند. 

وهابیت قایل به این قول است که زیارتگاه ها، نماد شرک و بت پرستی است و رجوع مردم به این زیارتگاه ها به منظور توسل، شفا و شفاعت از مظاهر بارز کفر محسوب می شود!
داعش پیش از این در سوریه و عراق، مهم ترین اماکن تاریخی و آرامگاه های مقدس بزرگان دین را تخریب کرده است که از آن میان می توان به انفجار مرقد مطهر حجر ابن عدی؛ صحابی بزرگوار پیامبر گرامی اسلام(ص) و نیز انفجار آرامگاه منسوب به حضرت یونس(ع) اشاره کرد.
آنها همچنین اخیرا یکی از قدیمی ترین مساجد عراق را نیز با بمب منفجر و ویران کردند. 

این در حالی است که طالبان در طول حضور، حاکمیت و فعالیت خود در افغانستان، تنها اقدام به انفجار مجسمه های غول پیکر بودا در بامیان کردند؛ کاری که پیش از آنکه ابعاد مذهبی و عقیدتی داشته باشد، دلایل و انگیزه های قومی و عصبیت های نژادی به منظور کاستن از ارزش و اهمیت فرهنگی- تاریخی بامیان باستان و ساکنان شیعه و هزاره آن در عرصه فرهنگ و مدنیت بشری داشته است.
از سوی دیگر، گزارش هایی وجود دارد که تخریب مجسمه های عظیم بودا در بامیان، کار پاکستان بود و نه طالبان افغان.
در هر حال، اقدامات اخیر نیروهای منسوب به داعش در ولسوالی چرخ لوگر، خطر ظهور و فعالیت این گروه تروریستی و بدتر از آن، رخنه ایدئولوژی منحط و بی ریشه و افراطی وهابیت تکفیری به افغانستان را تشدید می کند.
طالبان، با تمام تندروی ها و جنایت هایی که انجام دادند، از نظر عقیده مذهبی، منسوب به اهل سنت حنفی هستند؛ اما داعش و اقمار و ایادی آن در عراق و سوریه و سایر کشورها، از ایدئولوژی وهابیت تکفیری پیروی می کنند.
ایدئولوژي ای که پایگاه اصلی پرورش و انتشار آن، در عربستان سعودی قرار دارد و حاکمان این کشور، پسران عبدالعزیز بن سعود، همگی وهابی هستند.
مؤید این ادعا، نحوه به خاک سپردن ملک عبدالله؛ پادشاه این کشور است که بر اساس این ایده که آرامگاه ها نباید به زیارتگاه تبدیل شوند؛ زیرا این، از مظاهر شرک و بت پرستی است، در قبری بی نام و نشان در یک گورستان عمومی، خاک شد.
با این حساب، داعش از نظر عقیدتی نیز پیرو ایدئولوژی مسلط در عربستان سعودی است.
این در حالی است که وهابیت در میان اهل سنت افغانستان، هیچ جایگاه تاریخی و پایگاه اجتماعی ندارد و تمامی پیروان اهل سنت در افغانستان، حنفی مذهب اند که به مراتب میانه روتر و متساهل تر از وهابیون محسوب می شوند.
با رویداد اخیر در لوگر اما افزون بر خطر نفوذ اپیدمی داعش تا درون خانه های مردم، خطر نفوذ و توسعه اپیدمی وهابیت نیز تشدید می شود.

https://avapress.com/vdcguu9qzak9zt4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما