تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۹ میزان ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۸
کد مطلب : 117451
حملات تروریستی علیه پاکستان در خاک افغانستان طراحی می شود
 به دنبال ادامه تنش و جنگ لفظی میان اسلام آباد و کابل، وزیر داخله پاکستان به صراحت اعلام کرد که مدارک و شواهد روشنی وجود دارد که ثابت می کند بسیاری از حملات تروریستی علیه پاکستان، در داخل خاک افغانستان طراحی و آماده اجرا می شود.
به گزارش خبرگزاری آوا، 'چودری نثار علی خان' که روز گذشته به ایالت بلوچستان پاکستان سفر کرده بود، در نشستی مطبوعاتی با اشاره ناکامی نیروهای بیگانه در افغانستان در امر مبارزه با تروریسم گفت: اگر نیروهای بین المللی در افغانستان نمی توانند به تروریسم در این کشور خاتمه دهند، مشکل پاکستان چیست؟ پاکستان که نباید نگهبان و دیده بان افغانستان باشد و بهای حضور تروریست ها در آن کشور را بپردازد.

وی افغانستان را پناهگاه امن تروریست ها دانست و گفت: مدارک و شواهد روشنی داریم که ثابت می کند بسیاری از حملات تروریستی انجام شده در پاکستان از جمله حمله مرگبار سال گذشته به مدرسه پیشاور، در داخل خاک افغانستان طراحی شده است.

وزیر داخله پاکستان به رهبران افغانستان توصیه کرد تا حرف دشمنان پاکستان (اشاره تلویحی به هند) را به زبان نرانند چرا که دو کشور، به عنوان دو همسایه و دو برادر، از روابط دوستانه ای برخوردارند.

چودری نثار علی خان همچنین بطور تلویحی، هند را به دخالت در امور ایالت بلوچستان و حمایت این کشور از تروریسم در پاکستان کرد و گفت: برای نخستین بار، مدارک و شواهدی از دخالت های خارجی در پاکستان را به سازمان ملل ارائه داده ایم.

این مقام عالی پاکستان در خصوص روابط با ایران و تحولات مرزی میان دو کشور، با تاکید بر روابط دوستان اسلام آباد و تهران، در عین حال گفت: بارها از ایران خواسته ایم تا مقررات مرزی را نقض نکند و هرگونه اطلاعات در خصوص حوادث مرزی را با ما در میان بگذارد.

چودری نثار علی خان همچنین گفت که دولت پاکستان روند مذاکره با رهبران گروه های آزادی طلب بلوچ را برای یافتن راه حل سیاسی برای اختلافات موجود آغاز کرده است.
وی به مردم ایالت بلوچستان وعده داد که دولت پاکستان طرح های بزرگی برای توسعه و رشد اقتصادی این ایالت دارد و آینده روشنی در انتظار ایالت بلوچستان خواهد بود.

بخش عمده ای از طرح بزرگ کریدور اقتصادی چین-پاکستان قرار است در ایالت بلوچستان اجرا شود و بندر گوادر واقع در جنوب بلوچستان، اصلی ترین قطب جنوبی این کریدور خواهد بود. پاکستان و چین بطور مشترک در حال توسعه این بندر هستند و قرار است این بندر در آینده یکی از قطب های اقتصادی پاکستان و منطقه باشد.
https://avapress.com/vdcgnu9qqak9qt4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما