تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ عقرب ۱۳۸۸ ساعت ۱۹:۱۴
کد مطلب : 13986
تجهیز نیروی هوایی افغانستان به هواپیماهای C-27
در نخستين مرحله از تجهيز نيروي هوايي ارتش افغانستان به هواپيماهاي C-27 ، محصول مشترک آمريکا و ايتاليا ،دو فروند اين نوع هواپيما پس از بازسازي ، طي مراسمي در کابل تحويل  مقامات کشورمان شد. 
قرار است تا سال 2016ميلادي 20فروند از اين نوع هواپيماها به ارزش 290ميليون دلار در اختيار افغانستان گذاشته شود.
هم اکنون 35 نفر از افسران نيروي هوايي کشورمان در آمريکا مشغول فراگيري آموزش پرواز با اين هواپيما هستندکه تا پايان دوره آموزش اين نيروها، مسووليت هدايت اين دو هواپيما بر عهده پیلوت‏های خارجي خواهد بود.
از اين پس هر 45 روز يک فروند هواپيما C_27 با وزن حدود 16 تن و با سرعت 400 کيلومتر در ساعت  که قادر به جابجايي 44مسافر و چهار تن با می باشد نیروی هوایی افغانستان تحویل داده می شود.
در حال حاضر شمار پرسنل نيروهاي هوايي افغانستان دو هزار و 800 نفر مي باشد که قرار است تا سال 2016ميلادي اين رقم به بيش از هشتهزار نفر و تعداد هلی کوپترها و هواپيماها به 150فروند افزايش يابد. 
سترجنرال عبدالرحیم وردک وزیر دفاع ملی در این مراسم با بیان اینکه کار احیا و بازسازی قوای هوایی افغانستان دیر آغاز شده است گفت: در دو سال گذشته پيشرفت هايي براي احياي نيروي هوايي انجام گرفته که با توجه به هزينه بر بودن امکانات و تجهيزات هوايي و تخصصي بودن امور، تجهيز نيروي هوايي نياز به زمان بيشتري دارد.
وي تاکيد کرد که واقعيت ايجاب مي کند ارتش در تمامي عرصه ها تلاش هاي خود را به کار گيرد تا نسبت به رفع اين مشکل در آينده اقدام کند. 
وزیر دفاع ياد آور شد که هواپيماي C-27 بهترين نوع هواپيماي متوسط ويژه بار و مسافر براي شرايط جغرافيايي کشورمان می باشد.
دگرجنرال محمد دوران نیز قوماندان قول اردوی هوایی با بيان اينکه طي چند سال گذشته توجه کمي نسبت به بازسازي و توسعه نيروي هوايي  کشور شده، تاکيد کرد که طي دو سال گذشته نسبت به افزايش ظرفيت اين نيرو گام هايي بر داشته شد که عقد قرار داد براي تحويل اين هواپيماها يکي از اين گام ها مي باشد. 
دوران  با بيان اينکه هواپيماي C-27 قادر به پرواز در باندهايي به طول 600تا 700متر نيز است ،اظهار داشت: اين هواپيما مي تواند از تمامي فرودگاه هاي کشور پرواز کند.
دوران در ادامه افزود: نسبت به تجهيز و توسعه بيشتر فرودگاه هاي قندهار، مزارشريف ، هرات و شيندند اقدام خواهد شد.
ژنرال استنلي مک کريستال فرمانده نظاميان آمريکا و نظاميان خارجي تحت امر سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) در افغانستان نيز تحویل دهی این طیارات را یک اقدام کوچک مگر مهم دانست که افغانها را امکان میدهد تا خود در حمل و انتقالات شان سهم گیرند.
وی گفت: بقيه اين هواپيماهاي دو موتوره تا سال دو هزار و يازده بازسازي و به نيروي هوايي افغانستان تحويل داده خواهند شد.
مک کريستال افزود "با تحويل اين هواپيماها پیلوت‏های شجاع و با تجربه نيروي هوايي افغانستان خواهند توانست بسياري از ماموريت هاي هوايي را به انجام برسانند که در حال حاضر توسط نيروهاي خارجي براي دفاع از افغانستان صورت مي گيرد." 

کشورمان قبل از سال 1370 یک نیروی مطرح هوایی در سطح منطقه داشت که ازطیارات یپشرفته جنگی ، شکاری ، ترانسپورتی ، تعلیمی و هلیکوپتر ها تشکیل شده بودکه درجریان جنگ های تنظیمی به آن آسیب جدی رسید و تعدادی ازاین طیارات به نامهای مختلف به برخی از کشور های همسایه از جمله  پاکستان  منتقل شدند که تاکنون دوباره مسترد نشده اند.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا)
https://avapress.com/vdcg3y9q.ak9w74prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سلام خسته نباشید من خیلی دوست دارم خلبان بشم ولی نمیدونم اول از کدام راه وارد شوم باید به کجا رجوع کنم وشرایط پذیریش چی میباشد لطف نموده مرا راهنمایی کنید خوشحال میشم
ازمسئولین محترم خواهشمندم درباره نیروی هوای کشور اقدامات جدی روی دست داشته باشد کشور گرسنه باشد مشکل ندارد نظام ما فعال باشد انشاءالله ومن الله توفیق
سلام و ارجمندی خویش را خدمت شما دارم بعد از سلام سوال من این است که چرا دولت افغانستان اقدام به واپس کردن هوا پیماهای خود از پاکستان و تاجیکستان نمیشود؟ چون حالا افغانستان پشتیبانی جهانی و از ایالات متحده امریکا را داراست تشکر به امید یک.افغانستان کامگار ،سربلند و مستقل.
تو به آمریکا پشتیبان می گویی تا خود مردم افغانستان نخواهد خدا که بزرگتر از آمریکا هست هیچ کاری نمی تواند انجام دهد دل به آمرکا نبد
به امید افغاتستان سر بلند و ازاد
بهترین وسیله در برابر طالبان نیروی هوای مخصوصا بمب افکن ها و جت های شکاری می باشد به دلیل این که طالبا توان زدن هواپیما ها را ندارد می توان به راحتی پایگاه های محمکم که نیروی زمینی نمی تواند به آن حمله کرد به آسانی با هواپیما ها بمب باران کرد و از بین برد
با سلام آمریکا از حمایت طالبان و مداخله در کشورمان دست بر دارد ما هیچ چیز دیگر نمیخواهیم ملت ما خودشان راهشان را خواهند رفت ریشه همه بد بختی ما آمریکاست
حرف هاي شما درست باين نظر كه دولت خاعن دفاع از طالبان دادن حكومت به طالبان اين كار رانميكنند