تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۵ دلو ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۵۰
کد مطلب : 57906
رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ارتباط مردم با رهبری بود
همه انقلاب‌ها و حرکت ها، در جوامع اسلامی، به نحوی با هم ارتباط دارند. به خصوص پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی ایران با انقلاب افغانستان یک پیوند مهم و ناگسستنی داشت. 

مولوی محمد مختار مفلح؛ فعال سیاسی و فرهنگی در یک گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدای افغان(آوا) گفت:"اثرگذاری پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی ایران از لحاظ فرهنگی و مردمی روی افغانستان روشن و انکارناپذیر است؛ زیرا از نگاه ساختاری و زمانی و سایر ویژگی‌ها شبیه هم اند". 

به گفته وی، انقلاب در حقیقت تصمیم گیری اقشار مختلف جوامع اسلامی، برای ساختن جامعه ای که از هر لحاظ سالم و غیر قابل برگشت به سوی تحجر، استبداد، انحصارطلبی و خودکامگی باشد، است. 

وی در ادامه افزود:"یک انقلاب، اگر بخواهد به پیروزی برسد باید دارای چند ویژگی باشد که در قدم اول رهبر و پیشگام نهضت، متعهد و سالم باشد و هدفش بنیان گذاری حکومت صد در صد اسلامی و تسری دادن آن به سایر بلاد اسلامی باشد و نیز پیاده کردن قانون اسلامی در تمام سرزمین های اسلامی در سرلوحه برنامه های کاری او باشد که البته این ویژگی، در وجود امام خمینی دیده می‌شد؛ زیرا او انقلاب را منحصر به جغرافیای خاصی نمی دانست". 

به باور مفلح، امام خمینی مسلمانان را باهم برادر می دانست و به همین دلیل مرز جغرافیایی را از میان برداشت. این خصوصیات برجسته انسانی در وجود امام، سبب گردید که مردم ایران در تمام عرصه ها، در پهلوی مردم افغانستان ایستادگی کرده و انقلاب جمهوری اسلامی افغانستان به همکاری کشور دوست ما ایران به پیروزی برسد. 

وی گفت که عناصر ممیزه ای که انقلاب جمهوری اسلامی ایران را از سایر انقلاب ها متمایز می سازد این است که امام می خواست سیاست را در قالب دیانت پیاده کند و به این لحاظ، اولین دستور امام خمینی این بود که شما انقلاب کنید؛ اما رکن اساسی و اصل مهم امر به معروف و نهی از منکر را فراموش نکنید. 

او امام خمینی را پیرو مخلص سنت پیامبر(ص) و خط اهلبلیت(ع) خواند و گفت:"بنا به گفته امام علی(ع) اگر شما امر به معروف و نهی از منکر را ترک کردید دشمن بر شما مسلط می‌شود و حکام جور بر شما استیلا پیدا می کنند. رهبر کبیر انقلاب نیز با پیاده کردن امر به معروف و نهی از منکر، دامن فساد را برچید. 

وی تصریح کرد که اجرای امر به معروف و نهی از منکر، با تمام برنامه هایش، یک مساله فرهنگی است و امام خمینی آن را جزء تاثیرگذار در پیشبرد انقلاب اسلامی می دانست.
مولوی مفلح، ویژگی دیگر انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام را رابطه مردمی رهبر و پیشوا با اقشار مختلف جامعه دانست و گفت:"بدون تردید این خصوصیت در امام خمینی وجود داشت و خود را در مردم خود فانی حس می کرد. وقتی که او در نجف اشرف و پاریس بود، رابطه اش با مردم قطع نبود". 

به گفته وی وقتی که امام در فرودگاه ایران از هواپیما پایین می‌شود، در و دیوار، امام امام می گفت و شعار زنده باد خمینی را سرمی داد. این جاذبه از آنجایی سرچشمه می گیرد که امام برعلاوه شخصیت روحانی و معنوی در شرایط دشوار، مردم خود را تنها نمی گذاشت و همواره در درد و غم ملت شریک بود.
وی اظهار داشت: ویژ گی دیگری انقلاب امام این بود، که او اسلام را به عنوان مکتب حیات بخش مطرح می کرد وارتباط مردم را با آن محکم می ساخت. ومی گفت اسلام دینی است که همیشه با ظلم وستم در جنگ است
او گفت که امام با شعار توحید و نفی ماسوی الله وارد میدان عمل گردید و او می گفت که جز تمسک به الله هیچ کاری اثرگذار نیست و به نتیجه نمی رسد.
به گفته مفلح، امام خمینی درس ظلم ستیزی، حریت و آزادی را به دنیای اسلام داد و آن درس را هم از مکتب امام حسین (ع) آموخت.
او گفت که امام حسین(ع) الگوی مبارزه علیه ظلم و بیداد است و او انقلابی را به راه انداخت که تا قیامت، مردان الهی باید پیرو آن باشند.
به عقیده مفلح برجستگی انقلاب ایران تا حد زیادی، برمی گردد به اینکه امام خمینی شهادت را راه پیروزی در ایدئولوژی اسلام مطرح می کرد و می گفت اگر انقلاب به پیروزی نرسید، بن بست در اسلام نیست و راه شهادت باز است.
وی در پایان گفت:"وحدت کلمه از بارزترین نشانه های مردمی بودن انقلاب جمهوری اسلامی ایران بود، تفاوت بین انقلاب افغانستان و ایران از همینجا منشأ می گیرد و دلیل اینکه ما در نیمه راه ماندیم و پس از پیروزی با شکست روبرو گردیدیم، عدم وحدت کلمه و اتحاد در اندیشه و عمل رهبران مجاهدین بود".
https://avapress.com/vdcg3y9n.ak9uz4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

بله اگر رهبری چون اما خمینی باشد دلسوز و مرد خدا در این صورت میتوان از ابهترین بهره را برد و کشور را به پیروزه رساند
اگر ما مردم افغانستان رهبر چون خمینی داشتیم روزگار مان این رقم نبود شاید وضعیت بهتری داشتیم مشکل ما نبود یک رهبر دلسوز است.