تاریخ انتشار :شنبه ۱۶ ثور ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۳
کد مطلب : 142380
انتقاد مادر شهید از بی توجهی به بازماندگان شهدای قول اردوی شاهین؛ "سید محمود تنها نان آور خانواده ام بود"

سید محمود ۲۷ ساله که به گفته ی مادرش تنها نان آور خانواده بود، در حادثه اول ثور قول اردوی ۲۰۹ شاهین به شهادت رسیده است. او مدت سه ماه بود که به قول اردوی ۲۰۹ شاهین پیوسته بود.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، مادر سید محمود ۲۷ ساله که از درد فراق فرزندش اشک در چشمانش موج می زند، به خبرنگار آوا در مزارشریف می گوید که مدت سه ماه بود که فرزندش به قول اردوی ۲۰۹ شاهین پیوسته بود.

وی افزود: "در افغانستان آنچه که معلوم و آشکار است، این که بیشتر خانواده ها در اثر فقر و بیکاری مجبور می شوند فرزندان دلبندشان را در این شرایط سخت و برای خدمت به نظامی بفرستند. سید محمود نیز وقتی حال و روز پدر و مادر پیر و مریضش را دید که با فقر و بیکاری دست و پنجه نرم می کنند، به اردو پیوست".

وی در ادامه صحبت های خود گفت: "در ابتدا به او گفته بودند که آخر هر هفته می تواند برای دیدن خانواده به خانه بیاید. او هم به همین امید ثبت نام کرد. اما پس از به خدمت در آمدنش، دیگر به او اجازه مرخصی یک روزه را هم ندادند و تنها توسط تلفن از حال و احوال ما باخبر می شد. او از این‌که نمی توانست ما و همسر و فرزندانش را از نزدیک ببیند، خیلی اظهار نارضایتی می کرد و ناراحت بود".

مادر سید محمود در مورد اطلاع یافتن از شهادت پسرش، گفت: "زمانی که از طریق تلویزیون باخبر شدم بالای قول اردوی ۲۰۹ شاهین حمله شده و پسر من هم از جمله کشته شده ها است، برای یک لحظه احساس کردم دنیا دور سرم می چرخد و دیگر چیزی نفهمیدم و بی هوش شدم".

وی از نیامدن مقامات دولتی به خاطر بررسی احوال شان ناراحت بوده، می گوید: "از زمان شهادت فرزندم تا به حال به جز از چند رسانه، هیچ یک از ارگانهای دولتی به دیدارمان نیامده است و هم چنان در مراسم خاکسپاری و سوگواری اش هم شرکت نکرده اند، با این که خیلی منتظر آمدن شان بودیم".

مادر سید محمود وی را تنها نان آور خانه شان گفت و اذعان داشت: "سید محمود تنها نان آور خانواده ام بود. اگرچه پسران دیگرم هستند؛ اما هرکدام دارای خانه و زندگی مستقل اند و نمی توانند از پس مخارج پدر و مادر پیرشان برآیند".

وی که نگران فرزندان پسرش است، می گوید: "بر علاوه ما، خانم و بچه های سید محمود نیز هست. بیش از هر چیزی دیگر، نگران آینده آنها هستیم که بدون پدر چگونه بزرگ خواهند شد؟ هر دو فرزندش خیلی کوچک هستند".

این مادر، با بیان این که چگونه در این خاک می توان با خیال آسوده و راحت زندگی کرد که نیروهای نظامی آن نه در داخل میدان جنگ و نه در پشت سنگر، بلکه در داخل پایگاه نظامی و به راحتی مورد آماج حملات دشمن قرار می گیرند؛ پیام خود را به مسئولین و سران حکومت، چنین بیان کرد: "پیامم به دولت و سران حکومت این است که با وجدانی بیدار و دلی خداشناس به وظیفه خطیر حکومت داری بپردازند. پیام دیگرم این است که از خانواده ها و بازماندگان شهدا دیدن نموده و به اوضاع و وضعیت زندگی شان رسیدگی نمایند".

بر اساس آخرین گزارش ها، در حمله مسلحانه طالبان بر پایگاه قول اردوی ۲۰۹ شاهین، بیش از ۲۰۰ سرباز اردوی ملی شهید شدند، اما وزارت دفاع این آمار را ۱۳۵ تن عنوان می کند. پیش از این نیز خانواده های شهدای این حادثه، از برخورد نامناسب و بی توجهی مقام های اردوی ملی و وزارت دفاع شکایت کرده اند.

به گفته برخی از خانواده های شهدا، اجساد فرزندان شان حتی بدون کفن و با همان حالتی که شهید شده بودند، در اختیارشان قرار گرفته است.

https://avapress.com/vdcfc0dyxw6djma.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما