تاریخ انتشار :شنبه ۱ دلو ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۵۵
کد مطلب : 35369
غرب قصد دارد تا فرهنگ بی بند و باری و سکولاریزم را در افغانستان گسترش دهد(4)
یکی از اهداف پنهانی ناتو و آمریکا از حضور در کشورهای مسلمان، استحاله فرهنگی این کشورها هست، چرا که غرب قصد دارد با گسترش فرهنگ مبتذل خویش، نوعی زندگی غربی را در کشورهای اسلامی رایج سازد

در پی مصاحبه های پیشین، این بار آقای محسن پاک آیین رئیس ستاد وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرگزاری صدای افغان(آوا) در خصوص خطرات فرهنگی حضور غرب در افغانستان صحبت نمود.
به باور وی، حضور غرب در افغانستان خطرات بسیاری را از جنبه فرهنگی متوجه این کشور می سازد، چنانچه خطر فرهنگی حضور ناتو در افغانستان نه تنها کمتر از خطر نظامی نمی باشد، بلکه آسیب های بیشتری را متوجه ملت مسلمان افغانستان می کند.
پاک آیین ادامه داد: یکی از اهداف پنهانی ناتو و آمریکا از حضور در کشورهای مسلمان، استحاله فرهنگی این کشورها هست، چرا که غرب قصد دارد با گسترش فرهنگ مبتذل خویش، نوعی زندگی غربی را در کشورهای اسلامی رایج سازد و به صورت یک جنگ نرم، آرام و خزنده مردم مسلمان افغانستان را با فرهنگ اسلامی خویش بیگانه ساخته و تدریجا، فرهنگ بی بند و باری، سکولاریزم و سنت های غیر مذهبی را گسترش دهد.
رئیس ستاد وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سپس به کنفرانس بُن دوم که چندی پیش در آلمان برگزار شد، اشاره و اذعان نمود: بدون شک یکی از اهداف جدی که غرب در افغانستان دنبال می کند و حتی در کنفرانس بُن دوم هم مطرح نمود، استحاله فرهنگی این کشور است و اگرچه افراد مسلمان در جامعه مدنی افغانستان به این اقدام معترض هستند، اما غرب برای این نطرات ارزشی قائل نیست.
وی با بیان اینکه غرب تا حد زیادی بر مسئله حقوق زنان تاکید دارد، به خبرنگار ما گفت: خواسته غرب رواج بی حجابی بین زنان افغانستان است، چنانچه در بسیاری از رشته های ورزشی که در افغانستان تبلیغ می شود، زنان بدون حجاب ظاهر شده اند، که این خود گواه آغاز بی بندو باری و فساد در یک کشور اسلامی است.
پاک آیین اضافه نمود: اگرچه علمای شیعه و سنی افغانستان این مسئله را درک نموده و در صدد خنثی نمودن اهداف غربی ها هستند، اما خود مردم هم باید مراقب باشند و فرهنگ اصیل ملی خود را به فرهنگ غرب ترجیح ندهند.
وی، رسانه ها و نهادهای غربی را اصلی ترین عناصر در جهت دستیابی غرب به اهداف این جنگ نرم فرهنگی برشمرد و خاطرنشان کرد: تنها راه مبارزه با جنگ نرم ناتو، استفاده از قلم، افکار و اندیشه های اسلامی است تا مردم ناآگاه را نسبت به عواقب و پیامدهای حضور غرب در افغانستان روشن سازند.
این مقام مسئول ایرانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان مشترکات دینی، زبانی و فرهنگی بسیاری دارند، تعامل میان رسانه های افغانستان و ایران را در آگاه نمودن ملت مسلمان افغانستان از خطرات تهاجم فرهنگی مؤثر دانست.
پاک آیین در پایان این گفتگو تأکید نمود: با وجود همه‌ی همکاری های جمهوری اسلامی ایران، مؤثرترین اقدامات را روشنفکران و نخبگان افغانستانی می توانند از طریق برگزاری کنفرانس ها، میزگردها، نوشتن مقالات و تبلیغ در رسانه ها و رادیو ایفا نمایند تا مانع از گسترش فرهنگ مبتذل غرب شوند.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا)- تهران
https://avapress.com/vdcf1mdm.w6dtvagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما