تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲ ثور ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۳۲
کد مطلب : 125315
در مراسم سالروز میلاد امام علی (ع) در دفتر مرکزی تبیان در کابل مطرح شد:

علی (ع) امام در تکوین و قرآن در تشریع است / عدالت، حلقه مفقوده شده در میان جوامع بشری

علی (ع) امام در تکوین و قرآن در تشریع است / عدالت، حلقه مفقوده شده در میان جوامع بشری
سیزدهم رجب، مصادف با سالروز ولادت با سعادت اولین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، پیشوای شیعیان جهان حضرت امیرالمومنین علی (ع) است.
به گزارش خبرگزاری آوا، در این روزها، عاشقان مولای متقیان حضرت امام علی(ع) در سراسر جهان، مساجد، تکایا و اماکن دینی و مذهبی را آزین می بندد و مراتب ارادت و عشق علاقه ی خویش را نسبت به مولود کعبه به نمایش می گذارند.
به همین مناسبت محفل با شکوهی با حضور علما، روحانیون، شخصیتهای علمی و سیاسی، دانشجویان و فرهنگیان و اقشار مختلف مردم، از سوی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان، امروز پنج شنبه در کابل برگزار شد.
در این مراسم «غلام حسین ناصری»، وکیل مردم در پارلمان سخنرانی کرد وی ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرارسیدن سیزدهم رجب، سالروز ولادت حضرت امام علی(ع) گفت: علی امام در تکوین و قرآن در تشریع است.
ناصری با بیان اینکه امام علی(ع) در کنار تمام اوصاف حمیده و کمالات انسانی، بزرگترین رهبر عدالت خواه در جهان بشریت می باشد، افزود: عدالت واژه ی است که تمام انسانها به آن نیاز دارند و این اصل حیاتی پس از شهادت علی(ع) یک حلقه مفقوده ی در میان اجتماعات بزرگ و کوچک بشری است که نشان از آن دیده نمی شود.
این کارشناس دینی و سیاسی در ادامه علاوه کرد: امروز که بخش عظیمی از جوامع اسلامی در بحرانهای گوناگون فرو رفته است بدون شک منشاء آن بی عدالتی است.
به گفته ناصری؛ هرچند خلافت امام علی(ع) کمتر از پنج سال طول کشید، اما عدالت و دادگستری آن حضرت دراین مدت زبانزد خاص و عام شد و دانشمندان اسلامی و غیر اسلامی تا امروز دم از عدالت او می زنند.
او گفت: «الکس» دانشمند فرانسوی می گوید: "اگر من توان داشتم مجسمه معاویه را از طلا می ساختم و در دروازه شهر آویزان می کرده از او تقدیر می کردم، زیرا او بود که توانست جلو عدالت خواهی علی را بگیرد."
جبران خلیل مسیحی نیز می گوید: در آن زمان ۹۰ در صد مردم اندیشه علی را نمی فهمیدند و حتی امروز بسیاری از دانشمندان از درک آن عاجز هستند و این به این معنی است که علی(ع) تنها مرد آن زمان نبود، بلکه اندیشه او تا ابد زنده است.
ناصری اضافه کرد: به شهادت اکثر دانشمندان مسیحی، در میان زمامداران جهان، تنها علی(ع) بود که قربانی عدالت شد.
دانشمندان غیر اسلامی اعتراف دارند که علی(ع) سیاست مداری بود که اگر در قرن ۲۰ و ۲۱ نیز متولد می شد، جهان بشریت را رهبری و مدیریت می کرد.
آقای ناصری ادامه داد: اگر حزب اموی در برابر حکومت علی(ع) مانع ایجاد نمی کردند و پس از رحلت پیامبر(ص) تمام مصیبت ها را به خانه آن حضرت نمی ریختند جهان بشریت با مفهوم بی عدالتی هرگز آشنا نمی شدند.
ناصری در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت کنونی جهان گفت: امروز اکثر از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی از نبود عدالت رنج می برند و یگانه دلیلش نیز این است که بشریت امروز از انسانهای فاقد معیارهای انسانی و ارزشها عدالت می طلبند.
ناصری با اشاره به عملکرد رهبران سیاسی افغانستان گفت: چگونه از زمامداران که ۱۷۸ میلیون افغانی از صرفیه برق قرضدار است و هنوز نپرداخته است و در کنار آن دهها ظلم و جنایت دیگر را نیز مرتکب می شوند، توقع عدالت داشته باشیم.
ناصری تصریح کرد: چگونه از کسانیکه در برابر پیروان حزب اموی و بقایای خوارج نهروان که هر روز درگوشه و کنار کشور جان ده ها و صد ها انسان بیگناه می گیرند انتظار عدالت داشته باشیم.

به عقیده ناصری؛ امروز بخش عظیمی از شبکه های افراطی و تروریستی جهانی که سردسته و بنیان گزار آنان درحقیقت همان حزب اموی است علیه دین مبارزه می کنند.
به گفته این وکیل پارلمان، همانگونه که در زمان امام علی(ع) انسانهای زاهد مسلک، با قیافه دینی و حق به جانب، اما خشک و تو خالی، امام را خون دل دادند، امروز نیز اکثر از کشورهای اسلامی به خصوص افغانستان گرفتار نهروانی ها، جامدها و خشکه مقدسها شده است.
به گفته او، علی(ع) در آن روز هم دشمن داشت و امروز نیز دشمن دارد، امروز بقایای نهروان، دوست داران آن حضرت را مورد حمله و هجمه بی رحمانه قرار می دهند، اما رهبران به نام اسلامی و بی ظرفیت، توان مبارزه و ریشه کن کردن آنان را ندارند.
به گفته ناصری درحالیکه مردم افغانستان هر روز درخون می طپند، اما سردمداران کشور دراکثر موارد سکوت می کنند و یا با الفاظ و عبارات، فقط به تقبیح کار جنایتکاران اکتفا می کنند.
گفتنی است که محفل امروز، با گردانندگی سید عندلیب ضیایی و مداحی مداح اهلبیت (ع) قاری حاج کاظم گل محمدی و دعائیه سناتور سید محمد سعیدی پایان یافت.
https://avapress.com/vdcezn8znjh8wxi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما