تاریخ انتشار :يکشنبه ۳ اسد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۹
کد مطلب : 128862
سیدعیسی حسینی مزاری در اجتماع صدها نفر در مشهد مقدس مطرح کرد:

شناخت نهضت اسلامی افغانستان بدون نام سید حسین انوری، یک شناخت کامل نخواهد بود

طرح حادثه افشار، بهانه‌ای برای کوبیدن سیدحسین انوری (ره) است
شناخت نهضت اسلامی افغانستان بدون نام سید حسین انوری، یک شناخت کامل نخواهد بود
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی مزاری در جمع صدها تن از مهاجرین و شخصیت‌ها در مسجد فقیه سبزواری مشهد گفت: مخالفین سیدحسین انوری به صورت مبهم و بدون مدرک وی را در قضیه افشار متهم می‌کنند. آن مرحوم در زمان حیات خود چند بار فراخوان مناظره در این رابطه داد. اگر فرض را بر این بگیریم که انوری در قضیه افشار دست داشته که قطعا نداشته، دیگران در خلق جنایت سرلیست‌اند.
خبرگزاری صدای افغان (آوا)-مشهد مقدس: همایش تجلیل از مقام شامخ ستر جنرال سید حسین انوری (ره) از رهبران جهاد مردم افغانستان، رهبر حزب حرکت اسلامی و مشاور ارشد نظامی ریاست جمهوری افغانستان در امور دفاعی و امنیتی تحت عنوان «ترویج حکم الهی، گرامی‌داشت یک ملت و پاسداشت یک امت» از سوی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مسجد فقیه سبزواری شهر مشهد مقدس برگزار شد.
 
سه مقطع از زندگی سترجنرال سیدحسین انوری (ره)
حسینی مزاری در سخنانی با پرداختن به زوایای پیدا و پنهان شخصیتی سید حسین انوری(ره) گفت: ما در رابطه با شخصیت مرحوم انوری با سه مقطع مواجه هستیم. وی با تقسیم بندی ابعاد شخصیتی و فعالیت‌های مرحوم انوری (ره) به سه مقطعِ «از زمان جهاد و مقاومت، پانزده سال اخیر و ارتحال و بعد از ارتحال این مرحوم» تصریح کرد: مرحوم انوری (ره) در دو مقطع اول به عنوان یک شخصیت پیشتاز، پیش قراول و پیشگام در عرصه افغانستان حضور بسیار جدی داشت.
 
رئیس مرکز تبیان با بیان اینکه مرحوم انوری (ره) نه تنها یکی از ستاره‌های آسمان جهاد افغانستان بود بلکه یکی از چند ستاره‌ی بسیار معدود افغانستان در عرصه جهاد بود، عنوان کرد: به عقیده من سید حسین انوری (ره) در میان این چند ستاره‌ی معدود هم درخشش بسیار جدی و نورانی‌تر داشت.
حسینی مزاری با تصریح اینکه شخصیت انوری (ره) آنقدر بزرگ است که هر مقدار در رابطه با ایشان صحبت شود، حق مطلب ادا نخواهد شد، تنها به یک جمله اشاره کرد که تمام ویژگی‌ها، ‌خصوصیات و جنبه‌های مثبت مرحوم انوری شاید در آن جمله جای بگیرد. آقای مزاری در تکمیل مطلب فوق عنوان داشت که شناخت نهضت اسلامی افغانستان بدون نام سید حسین انوری (ره) یک شناخت کامل نخواهد بود.
 
وی افزود: اگر نام سید حسین انوری را از نهضت اسلامی افغانستان بردارید این نهضت شناخته شده نیست و شناخت این نهضت تحت هیچ شرایطی کامل نخواهد بود.
 
طیف‌های مقابل سترجنرال سیدحسین انوری (ره)
رئیس مرکز تبیان با اظهار اینکه مرحوم انوری (ره) در زمان حیات خویش با دو طیف مواجه بود، بیان کرد: طیف اول دشمنان انوری (ره) و طیف دوم دوستان انوری بود.
 
دشمنان سترجنرال سیدحسین انوری(ره)؛
الف- دشمنان بیرونی:
حسینی مزاری دشمنان مرحوم انوری را در سه گروه و قالب قابل تعریف دانست. وی گروه اول را دشمنان بیرونی با محوریت کشورهای قدرتمند برشمرد و گفت: این شامل کشورهایی بود که عقیده نداشتند جهاد افغانستان یک جهاد مستحکم و فراگیر باقی بماند و بر اساس این جهاد و دستاوردهای این جهاد یک حکومت اسلامی تاسیس شود.
 
آقای مزاری گفت: اگر قرار بر این باشد که این جهاد کوبیده و تضعیف شود بایستی ستون‌های اصلی جهاد مورد هجمه قرار گیرد، شخصیت‌های اصلی جهاد مورد هدف قرار بگیرد که مرحوم سید حسین انوری اسطوره جهاد ما در افغانستان بود.
 
رئیس مرکز تبیان، سید حسین انوری را استوانه اصلی جهاد مردم افغانستان برشمرد و افزود: اگر دشمن بخواهد جهاد ما را ضربه بزند بایستی سید حسین انوری را ضربه بزند، باید در رابطه با کوبیدن این شخصیت طرح و برنامه داشته باشد و هزینه‌های هنگفتی باید خرج کند.
 
ب- منافقین، منحرفین و مخالفین:
آقای حسینی مزاری، منحرفین و منافقینی که وابسته به کشورهای خارجی بودند و حالا هم هستند را جزو حلقه دوم دشمنان آقای انوری برشمرد و بیان کرد: برنامه‌های دشمنان خارجی علیه مرحوم انوری از طریق حلقه منافقین و منحرفین داخلی اجرا و اعمال می‌گردید.
 
رئیس مرکز تبیان افزود: مرحوم انوری قبل و بعد از پیروزی جهاد افغانستان مورد هجمه‌های قوی و قدرتمندی از طریق همین منحرفین و منافقین وابسته به کشورهای خارج و برخی از مخالفینش قرار گرفت.
 
ج- فریب خوردگان و تحت تاثیر قرارگرفتگان:
حسینی مزاری که در جمع صدها نفر صحبت می‌کرد، دسته سومِ دشمنان آقای انوری را متأثر شده از حلقه دوم عنوان کرد و گفت: این دسته از اصل ماجرا خبر ندارند، ‌از شخصیت سید حسین انوری اطلاع دقیق ندارند به خصوص نسل کنونی ما، آنها معمولا تحت تأثیر القائات و تبلیغات این حلقه که مرتبط با استکبار جهانی است، قرار گرفته‌اند و متأسفانه سیل بزرگی از اتهامات، تخریب‌ها و تضعیف‌ها را متوجه سید حسین انوری کردند.
 
تلاش تخریبی و صددرصدی دشمنان و ضعف و بی‌حالی صددرصدی دوستان انوری(ره)
رئیس خبرگزاری صدای افغان (آوا) عملکرد طیف دوستان انوری در مقابل دشمنان را مورد تحلیل قرار داد و گفت: از آنجایی که دشمنان ما صددرصد تلاش کردند که شخصیت آقای انوری را وارونه و منفور جلوه دهند و با آسیب‌های متعددی مواجه سازند اما دوستان آقای انوری نیز صددرصد ضعیف عمل کردند، آنهایی که واقعا دوست مرحوم انوری بودند تنبل بودند و طرح و برنامه نداشتند.
 
آقای مزاری در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: آنهایی هم که به شکلی ملاحظه داشتند، تسامح به خرج دادند و در نتیجه در طول حیات این شخصیت، یک درصد هم شخصیت مرحوم انوری برای مردم افغانستان مطرح نشد و زوایای شخصیتی این شخصیت بزرگ تبیین و تعریف نگردید و مردم افغانستان متأسفانه اطلاعات زیادی از کارهای مثبت، ویژگی‌ها و امتیازات این شخص بزرگ نمی‌دانند.
 
رئیس مرکز تبیان به توطئه‌ها و خیانت‌های بعد از ارتحال آقای انوری(ره) در فضای رسانه‌ای و فضای شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: دشمنان سید حسین انوری(ره) از توطئه‌های مختلفی برای کوبیدن این شخصیت سوءاستفاده کردند.
 
حادثه افشار بهانه‌ای برای کوبیدن انوری (ره)
آقای مزاری تصریح کرد: یکی از توطئه‌هایی که همواره از سوی محافل مخالف سید حسین انوری نشخوار می‌گردد بحث افشار است، سید حسین انوری را می‌گویند که این آقا معامله گر است. کوه افشار را معامله کرد. قاتل مردم افشار سید حسین انوری است، در حالی که این یک حرف کاملا غلط است. سید حسین انوری(ره) هرگز در رابطه با بحث افشار دست نداشت. سید حسین انوری(ره) در این رابطه اصلا نقشی نداشت؛ اما دشمنان به خصوص مخالفان داخلی سعی کردند تا از این بهانه برای کوبیدن سید حسین انوری استفاده کنند.
 
مخالفان مرحون انوری (ره) سندی ندارند
رئیس مرکز تبیان با طرح این سوال که اگر واقعا سید حسین انوری قاتل مردم افشار بود و اگر در رابطه با حادثه افشار دست داشت، چرا یک سند و مدرکی مطرح نمی‌کنند اظهار داشت: شما اگر اسناد دارید بفرمایید، من فعال رسانه‌ای هستم اگر سایر مردم دقت نکنند ما که دقت می‌کنیم.
 
آقای مزاری گفت: چرا تبلیغات مبهم و سرپوشیده انجام می‌دهید؟ چرا در راستای انحراف اذهان مردم افغانستان حرکت رذیلانه‌ای را در پیش گرفته‌اید.
 
سند دخالت؛ سخنرانی یکی از شخصیتها!
رئیس مرکز تبیان افزود: برخی می‌گویند ما سند داریم که آقای انوری خالق فاجعه افشار است! وقتی می‌گوییم بفرمایید آن سند را ارائه کنید! می‌گویند سخنرانی فلان شخصیت خودش سند است. آن شخصیت در یکی از سخنرانی‌های خود گفته است که سرنخ جنایت افشار در دست آقای انوری است!! ما هم می‌گوییم خب گفته باشد. مگر سخنان فلان شخصیت وحی منزل است که بایستی چشم و گوش بسته قبول شود؟ در آن زمان رقابت‌های منفی حزبی باعث شده تا یک نفر مخالف آقای انوری (ره) یک چیزی بگوید. حالا باید همیشه همین گفته شود آن هم چشم و گوش بسته و بدون مستندات قابل قبول از سوی منحرفان و منافقان وابسته به دشمن همواره نشخوار گردد؟
 
سترجنرال انوری (ره) فراخوان عمومی مناظره داد
رئیس خبرگزاری آوا عنوان کرد: خود مرحوم سید حسین انوری هم تا زمانی که زنده بود مرتب داد می‌زد که من حاضرم مناظره کنم. کسانی که عنوان می‌کنند من در قضیه افشار دست دارم بفرمایید این رسانه‌ها و این تلویزیون و این تریبون‌ها حضور پیدا کنند و من در خدمت شما هستم. هر کسی که ادعا دارد من در قضیه افشار دست دارم، بفرمایند با من مناظره کنند.
 
حجت الاسلام والمسلمین حسینی مزاری در تکمیل مطلب فوق افزود: همین افرادی که امروز در عرصه افغانستان اشک تمساح می‌ریزند و بحث افشار را مطرح می‌کنند و هر سال مطابق با سالگرد حادثه افشار جار و جنجال به پا می‌کنند؛ اما یک نفر حاضر نشد جواب این مرحوم بزرگوار را بدهد و در صحنه حضور پیدا کند و ثابت کند که شما در قضیه افشار دخیل بودید.
 
رئیس عمومی مرکزفعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان گفت: بنابراین طرح حادثه افشار و متهم دانستن سترجنرال سیدحسین انوری(ره) در خلق این حادثه بهانه‌ای بیش نیست و تنها می‌خواهند با استفاده از آن شخصیت و هویت مرحوم انوری(ره) را خدشه‌دار بسازند و در منظر افکار عمومی او را وارونه و منفور جلوه بدهند.
 
جنایاتی به مراتب فراگیرتر از افشار
این در حالی است که به گفته حسینی مزای، اگر فرض را بر این بگیریم سیدحسین انوری (ره) در حادثه افشار دست داشته باشد که قطعا نداشته است، آیا در افغانستان جنگ و جنایت دیگر از سوی سایر افراد اتفاق نیفتاده است؟
 
آقای مزاری با طرح این سوال که آیا در عرصه جهاد افغانستان شخصیت‌ها، فرماندهان و رهبران جهادی کم قتل کردند؟ تصریح کرد: شما بیایید در عرصه میدانی در بین احزاب تشیع یک مطالعه سرانگشتی کنید، هزاران نفر در جنگ‌های داخلی کشته شدند. در بین احزاب اهل سنت هزاران نفر در جنگ‌های داخلی کشته شدند. در مناطق مرکزی هزاران نفر از جوانان شیعه ما توسط همین فرماندهان و رهبران، سینه‌هایشان به گلوله بسته شد.
وی افزود: بدترین جنایت‌های تاریخی در داخل افغانستان اتفاق افتاد. در شمال افغانستان آن طوری که دوستان به من گفتند در یک روز هزار نفر کشته شدند. اگر این همه قتل و قتال در عرصه جنگ داخلی در افغانستان وجود داشته است چطور است که شما از بقیه نام نمی‌برید؟ از بقیه رهبران و فرماندهانی که رهبران جنگ‌های داخلی بودند و صدها و هزاران نفر را به کشتن دادند حرفی نمی‌زنید اما در بحث حادثه افشار که احتمالا دو صد یا دو صد و چند نفر شهید شدند هی نشخوار می‌کنند که در تاریخ افغانستان جنایتی اتفاق افتاد و این جنایت توسط سید حسین انوری(ره) صورت گرفت.
 
جنگ‌های داخلی و سرلیستی‌ی برخی
رئیس مرکز تبیان با اشاره به اینکه چنانچه آقای انوری(ره) را در بحث افشار مقصر بدانید و بیاییم اسامی سایر شخصیت‌های عامل جنگ‌های داخلی را لیست کنیم، آقای انوری (ره) در آخرهای لیست قرار می‌گیرد، افزود: در سر لیست کسانی هستند که در عمرشان هر روز آدم کشته و ترور کرده‌اند و جوانان پاک و مسلمان را در مقاطع مختلف جهاد ترور کردند و کشتند و اصولا کارشان جنگ داخلی بود.
 
آقای مزاری با اشاره به اینکه آنهایی که در سر لیست قرار دارند یک روز هم جهاد نکردند، تصریح کرد: این وضعیت مخالفان سید حسین انوری (ره) بود و حالا ما متوجه می‌شویم که این شخصیت چقدر شخصیت بزرگی بوده است که متاسفانه دشمنان ما و دشمنان این آب و خاک و مخالفین آن مرحوم، برای ضربه به چنین شخصیتی یک چنین عمل و هجمه بزرگی را روی دست داشتند و هنوز هم دارند .
 
سترجنرال سیدحسین انوری(ره)؛ شخصیتی خیلی بزرگ
رئیس خبرگزاری صدای افغان (آوا) با اظهار اینکه توجه به عملکرد دشمنان نشان می‌دهد که سید حسین انوری (ره) چقدر شخصیت بزرگی بوده است، گفت: با قاطعیت می‌توانم اعلام کنم که در طول جهاد و بعد از پیروزی آن و در 15 سال اخیر هجمات و حملاتی که علیه شخصیت سید حسین انوری (ره) در افغانستان صورت گرفت علیه هیچ یک از شخصیت‌های جهادی و مجاهدین و رهبران جهادی افغانستان صورت نگرفت و این نشان می‌دهد که این شخص، شخص بزرگی بود.
 
سیدحسین انوری (ره)؛ الگوی بسیار شایسته
آقای حسینی مزاری گفت: اگر آقای انوری سالم می‌ماند و اگر دشمنان این همه هجمه علیه این شخص روا نمی‌داشتند و کار نمی‌کردند و حداقل همکاران، دوستان و پیروان مرحوم انوری (ره) در رابطه با تبیین شخصیت ایشان در جامعه کار می‌کردند، آقای انوری (ره) به عنوان یک الگو و یک شخصیت اثرگذار در جامعه مطرح می‌شد و قطعا موجبات انسجام و استحکام جهاد ما فراهم می‌گردید.
 
آقای مزاری افزود: اگر از مرحوم انوری حمایت می‌شد قطعا روندی در کشور به وجود می‌آمد که یک حکومت اسلامی قوی برپا و مردم افغانستان در منطقه و دنیا به عنوان الگو مطرح می‌شد.
 
سیدحسین انوری (ره) و از این دوستان چه سود؟!!
رئیس مرکز تبیان با انتقاد از دوستان مرحوم انوری گفت: چه سود از این دوستانی که بعد از مُردنِ یک آدم به سر و صورت بزنند! چه سود از این دوستانی که بعد از رفتن یک شخصیت به سر و صورت خود خاک بپاشند و وای وای بگویند و اظهار تاسف و ابراز پشیمانی کنند؟!!
 
تسامح و ناجوانمردی برخی دوستان انوری (ره)
حسینی مزاری باز هم به انتقاد از کسانی که به ظاهر با آقای انوری دوست بودند پرداخت و بیان داشت: هنوز هم برخی از دوستان آقای انوری (ره) در حال تسامح و تساهل به سر می‌برند، حتی حاضر نیستند در مجالس ترحیم ایشان شرکت کنند و حاضر نیستند یک تسلیت عنوانی خانواده سید حسین انوری (ره) بنویسند و انعکاس بدهند، حاضر نیستند در رابطه با این شخصیت هنوز هم صحبت کنند، ولی در ظاهر دوستان سید حسین انوری (ره) هستند و ما هم نسبت به این دوستان سید حسین انوری (ره) احترام داریم ولی این انتقاد را داریم که در یک چنین شرایطی که ما نیاز به وجود همدیگر داریم، نیاز به وحدت، انسجام و نیاز به شخصیت‌های جهادی خود داریم، چرا یک چنین حالت و روندی در سطح مردم ما وجود داشته باشد؟
 
وی افزود: چرا بی اهتمامی و بی مبالاتی در سطح شخصیت‌های جهادی، سیاسی، فرهنگی و دینی ما نسبت به همدیگر وجود داشته باشد؟ چرا آیات عظام ما بی‌حالند؟ چرا حجج اسلام در این زمینه تحرک ندارند؟ چرا در رابطه با حمایت از یک چنین شخصیت‌هایی مانند سیدحسین انوری (ره) به صحنه نمی‌آیند و کار نمی‌کنند؟
 
وی خطاب به مردم افغانستان گفت: بزرگان دین، مسلمانان و مردم مظلوم و قهرمان افغانستان! متوجه باشید اگر ما بخواهیم جهاد و دستاورهای جهاد خود را داشته باشیم، باید شخصیت‌های جهادی ما محترم باشند. ما باید از این شخصیتهای جهادی تجلیل و تکریم به عمل آوریم و از این‌ها حمایت کنیم.
 
وظایف مردم
رئیس مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان به وظایف مردم در چنین شرایطی اشاره کرد و مختصرا چند وظیفه را یادآوری نمود.
 
الف: قدر زنده‌های خود را بیشتر بدانیم
وی یکی از وظایف را اینچنین بیان کرد: قدر زنده‌های خود را بدانیم. تا زمانی که شخصیت‌های ما زنده هستند اینها را قدر بدانیم و دور اینها را بگیریم. با این‌ها همکاری کنیم. زیاد نق نزیم. زیاد انتقاد نکنیم. تا زمانی که شخصیت‌ها زنده هستند بیایید دور شخصیت‌ها را بگیرید، قدر همدیگر را بدانید، همدیگر را حمایت بکنید، دست به دست همدیگر بدهیم و کشور بحران زده افغانستان را از این حال نجات بدهیم.
 
رئیس خبرگزاری صدای افغان تصریح کرد: قدر دانستن و تجلیل کردن از شخصیت‌ها هم صرفا زبانی و برگزاری مجالس و محافل نباشد. باید در عرصه میدانی و عمل باشد. ما همیشه اهل شعار نباید باشیم باید اهل عمل باشیم و در این عرصه باید عمل کنیم.
 
ب: وحدت عامل پاسداشت شخصیت‌ها
وی دومین وظیفه مردم را وحدت عنوان کرد و تصریح داشت: امروز متاسفانه در کشور ما وحدت یک موضوع گمشده است. ما تا زمانی که وحدت نداشته باشیم چگونه شخصیت‌های خود را قدر کنیم، وقتی اختلافات وجود داشته باشد اولین کسانی که قربانی این عرصه می‌شوند شخصیت‌های مردم افغانستان است.
 
آقای مزاری با بیان اینکه نیاز اساسی امروز افغانستان، بحث وحدت است، گفت: افغانستان به خاطر وجود اختلافات و تنازعاتی که در لایه‌های مختلف وجود دارد در حال فروپاشی است، شما امروز در افغانستان یک مطالعه سرانگشتی بکنید از بالاترین شخصیت‌ها تا پایین ترین، در لایه‌های مختلف اجتماع، اختلافات عجیب و غریب وجود دارد. بنابراین بحث وحدت به عنوان یکی از نکات اساسی است که مورد توجه و تاکید همه ما و شما باشد.
ج: وحدت در محوریت وحدانیت عامل اقتدار مردم و جامعه
صاحب امتیاز روزنامه انصاف، وظیفه سوم مردم را وحدت بر محور وحدانیت و اسلام برشمرد و افزود: اگر وحدت بر محور اسلام نباشد، وحدت شیطانی می‌شود.
 
وی افزود: وحدت شیطانی که امروز کل شرق و غرب عالم دارند و بر علیه اسلام و مسلمین عمل می‌کنند. اینها دست به دست هم کرده و در مقابل اسلام و مردم مسلمان قرار دارند و همین است که امروز شرایطی که در عراق، سوریه، بحرین، یمن و کشمیر است و صدها نفر هر روز دارند شهید می‌شوند. این‌ها ناشی از این است که دشمنان ما وحدت دارند و مسلمان‌ها وحدت ندارند و اختلاف در بین کشورهای اسلامی وجود دارد. وحدت هم اگر هست وحدت در محوریت خدا و اسلام و ائمه معصومین وجود ندارد. اینجاست که بحث وحدت در محور وحدانیت و توحید معنا پیدا می‌کند و برای ما خیلی موثر خواهد بود.
 
د: به فکر امت مسلمه بودن، وظیفه هر مسلمان
رئیس عمومی مرکز تبیان به وظیفه چهارم مسلمانان اشاره کرد و مردم را به حمایت از امت اسلامی نیز دعوت نمود. وی گفت: ما علاوه بر خود، باید به فکر امت اسلامی نیز باشیم. امروز یکی از توطئه‌هایی که در دستور کار دشمنان اسلام قرار دارد این است که کشورهای اسلامی را از یکدیگر جدا و بلکه در مقابل هم قرار دهند و نگذراند ارتباطات بین امت مسلمه برقرار شود.
 
آقای مزاری افزود: ما امروز نیاز داریم که از مردم مسلمان ایران و نظام اسلامی آن حمایت کنیم، ما از مردم عراق و سوریه حمایت کنیم. بدانیم که خط مقدم مردم مسلمان امروز در عراق، سوریه و یمن است. اگر آن خطوط بشکنند، تمام دنیای اسلام دچار مشکل خواهد شد.
 
رئیس خبرگزاری صدای افغان (آوا) تصریح کرد: امروز اگر داعش در سوریه گردن یک طفل 12 ساله را می‌برد این بریدن تنها در سوریه متوقف نخواهد ماند. این در سرتاسر پاکستان، افغانستان و سایر کشورهای اسلامی به خصوص ایران ترویج خواهد شد، اینجاست که وحدت امت مسلمه و به فکر امت مسلمان بودن یکی از وظایف دینی و اسلامی ما و شماست.
 
آقای مزاری در در بخش پایانی سخنان خود خطاب به حضار و طرفداران آقای انوری (ره) اظهار داشت: چهره این شخصیت مسلمان درست تبیین شود و توضیح داده شود تا حداقل نسل کنونی ما از این شخصیت فهم صحیح و درک درستی داشته باشند و از امتیازات و ویژگی‌های این شخصیت درس بگیرند و به خود ببالند که افغانستان دارای یک‌چنین شخصیتهایی بوده است.
 
وی افزود: به اعتقاد خود من، در اوایل زمان جهاد در افغانستان سه شخصیت بیشتر از همه مطرح بودند. احمد شاه مسعود در پنجشیر، سید حسین انوری در کابل و در هرات هم امیر اسماعیل خان. زمانی که خودم هم در عرصه‌های جهاد بودم و حضور داشتم از طریق رسانه‌ها اسم این سه شخصیت را بیشتر می‌شنیدم، زمانی که جنگ و جهاد و درگیری در صحنه وجود داشت این سه فرمانده خوش درخشیدند و در میان این سه فرمانده مهمترین موقعیت و مکان از سید حسین انوری(ره) بود که در پایتخت کشور به سر می‌برد.
 
آقای مزاری در اخیر افزود: اگر مستند سازانی توفیق پیدا کنند که از عملکرد سیدحسین انوری مستند تهیه کنند باز خواهید دید که این شخصیت واقعا چه شاهکارهایی در عرصه جهاد انجام داده است. شخصیتی که تمام عمرش در برابر حکومت کمونیستی قرار داشته است، شخصیتی که در تمام عمرش در برابر نیروهای شوروی قرار داشت تا شکست این ابر قدرت.

گزارش کامل تصویری این همایش را در لینک ذیل مشاهده کنید:
https://www.avapress.com/fa/gallery/128803/1
 
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) مشهد مقدس
https://avapress.com/vdcepv8zwjh8wvi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما