تاریخ انتشار :جمعه ۱۰ سنبله ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۵
کد مطلب : 149166
اتحادیه اروپا نصف هزینه اعمار حصار مرزی را بپردازد

صدراعظم هنگری(مجارستان) استدلال کرده است که حصار مرزی این کشور با صربستان از ورود بیشتر پناهجویان به سمت کشورهای اروپایی جلوگیری کرده است. به همین دلیل او اکنون از اتحادیه اروپا خواهان پرداخت بخشی از مصارف این حصار شده است.

ویکتور اوربان صدراعظم هنگری ضمن نامه ای عنوانی جان کلود یونکر رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا تأکید کرده است تا این اتحادیه مصارف اعمار حصار مرزی این کشور با صربستان را به عهده بگیرد.

به گزارش آوا به نقل از دویچه وله، وی هزینه ایجاد این حصار را که پس از هجوم پناهجویان در سال ۲۰۱۵ اقدامات ساختمانی آن آغاز گردید فهرست نموده و از اتحادیه اروپا خواهان پرداخت نصف مصارف مذکور که حدود ۴۰۰ میلیون یورو می شود، گردیده است.

 اتحادیه اروپا باید نیمی از مصارف به شمول مصارف ساختمانی و فعالیت سیستم های موانع در مرزهای جنوبی هنگری را به دوش گیرد. او افزود: "هنگامی که ما از همبستگی و یکپارچگی اروپایی سخن می گوییم، پس باید در مورد مرز ها نیز صحبت بتوانیم و این اتحاد و همبستگی را در عمل ثابت سازیم."

وی در ادامه تأکید کرد: "بنابراین با توجه به دستاورد های مرتبط به این حصار مرزی، اتحادیه اروپا نیز در مصارف سهیم گردد".

به گفته او حصار مرزی میان هنگری و صربستان که با هزینه حدود ۸۰۰ میلیون یورو ایجاد گردیده است، نه تنها هنگری را از هجوم پناهجویان محافظت می کند، بلکه برای تمام کشور های دیگر اروپایی نیز خالی از مفاد نبوده است.

ویکتور اوربان، صدر اعظم مجارستان دیگر نمی خواهد پناهجویان را در کشورش جای دهد. او این موضوع را به صورت روشن ابراز داشته است. اما پناهجویان باز هم به مرزهای این کشور می رسند.

مصارف مواد و کارمندان مسئول
سال ۲۰۱۵ بیش از ۴۰۰ هزار پناهجو با عبور از مرز هنگری و از مسیر بالکان به سمت کشور های دیگر غرب اروپا مهاجرت نمودند. با توجه به این وضعیت، هنگری به ایجاد یک حصار سیم خاردار در مرز با صرباستان اقدام نمود.

اعمار این حصار محافظتی از هجوم پناهجویان، در ادامه نیز تا مرز کرواسیا گسترش یافت. علاوه بر این ۳۰۰۰ محافظ مرزی نیز در این نواحی توظیف گردیدند. حصار مرزی هنگری باعث گردید که رقم پناهجوان مسیر بالقان به طور چشمگیری کاهش یابد.

قبل از ایجاد این حصار شمار زیاد پناهجویان با عبور از مرز هنگری به سمت آلمان و کشور های دیگر اروپایی به مهاجرت خویش ادامه می دادند؛ اما اکنون کمتر مهاجری مسیر بالکان را برای رسیدن به اروپا انتخاب می کنند.

در آن زمان اتحادیه اروپا کار اعمار و ایجاد این حصار را با لحن تندی انتقاد نمود، اما از اینکه رقم مهاجران از این مسیر کاهش یافته است، کشور های دیگر اروپایی نیز سود برده اند.

https://avapress.com/vdcepo8zpjh8ezi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما