تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۵ قوس ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۲۰
کد مطلب : 119952
در نقدی بر مواضع نماینده ولی فقیه در کرمان و نماینده این شهر در مجلس شورای اسلامی ایران:

افکار را باید شست طوری دیگر باید اندیشید

افکار را باید شست طوری دیگر باید اندیشید
اکثر خانواده های شریف و مؤمن مهاجرین با وجود دست و پنجه نرم کردن با روزگار نه چندان مهربان، در کمال سادگی و شرافت، لقمه ای نان حلال را از دل کارهای سخت و شاق همچون مروارید بر سر سفره ی نه چندان بزرگ خانواده خود می برند
حدود سه هفته پیش بود که اظهارات نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان درباره حضور مهاجرین افغانستانی در این ولایت، باعث تکدر خاطر نوع دوستان و حامیان اهداف بلند و جهان شمول انقلاب اسلامی شد، انقلابی به رهبری امام خمینی(ره) با تاسی از آموزه های دینی و با شعار اسلام بدون مرز و حمایت از مستضعفان جهان بر تارک تاریخ همچون گوهری درخشید.

آیت الله سید یحی جعفری؛امام جمعه کرمان در دیدار با نمایندگان این ولایت به آنها توصیه می کند که هیچگاه هوای نفس در رابطه با مخالفت ها و موافقت ها نداشته باشند و بر اساس معیارهای دینی تصمیم گیری نمایند، اما در همین دیدار خطاب به مقامات دولتی نسبت به حضور اتباع افغانستانی در ولایت هشدار می دهد و می گوید بنده با حضور افاغنه چه با مجوز و چه بدون مجوز در استان{ولایت} و کشور مخالفم و معتقدم اتباع بیگانه جامعه ما را به خطر می اندازند اما چرا تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است را نمیدانم.

وی در این دیدار یک روایت از امام سجاد(ع) نقل می کند مبنی بر اینکه ;هلاک می شوند مردمی که در مسائل مختلف یک مرشد، هدایت کننده و راهنما نداشته باشند. جالب این جاست، امام جمعه کرمان که نماینده ولی فقیه نیز می باشد، در حالی از مخالفت خود با حضور مهاجرین افغانستانی سخن می گوید که از چندی به این سو و دقیقا پس از دستور امام خامنه ای درباره تحصیل کلیه فرزندان مهاجرین افغانستانی چه با مدرک، چی بی مدرک، همچون بمب البته از جنس نوع دوستی خیرخواهانه در رسانه های مختلف صدا داد و منجر بر نشستن لبخند بر لبان مهاجرین و تعلق خاطر بیشتر آنها به نظام جمهوری اسلامی شد.

این لبخند این روزها با اجرایی شدن طرح بیمه سلامت مهاجرین داشت به خنده و شادی تبدیل می شد که باز صدایی بیگانه و نا آشنا با مواضع کلان، دیدگاه اصولی جمهوری اسلامی، منشور جهانی و فهم دینی امام خمینی(ره) و امام خامنه ای، با شکستن دیوار عطوفت، مهربانی و از همه مهمتر نوع دوستی، از نژاد، ملیت و جغرافیای محصور در نقشه های سیاسی سخن گفت.

این بار گویا یکی از همان نمایندگان حاضر در دیدار با امام جمعه کرمان در اظهار نظری نه چندان معقول مدعی شده است؛ اگر هزینه زندگی اتباع خارجی در ایران افزایش یابد، آنها ناچار به بازگشت و ترک این کشور می شوند!.

محمدرضا پورابراهیمی؛ نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایسنا از ارائه پیشنهاد افزایش هزینه های زندگی اتباع خارجی به شورای امنیت ملی برای تدوین طرح جامع حضور اتباع خارجی در ایران خبر داد.

وی نیز همگان را به یک چوب رانده و می گوید: افاغنه از لحاظ مباحث امنیتی نیز تبدیل به یکی از معضلات کشور شده اند. افاغنه از لحاظ مباحث اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و مقولات مختلف مشکلات عدیده ای را برای کشور و به خصوص استان{ولایت} کرمان به وجود آورده اند. درحالی که نظام جمهوری اسلامی ایران بر زدودن مرزها بین مسلمین و انسجام و تحکیم وحدت مسلمانان تاکید دارد، برخی اظهار نظرها، چنان اصول و شعار های انقلاب اسلامی را به حاشیه می راند و دست مایه ای برای دشمنانِ دوستی و نزدیکی دو ملت مسلمان می شود، که بیانات بزرگان را نیز دچار شبهه و تردید می نماید.

نه اینکه امام خامنه ای که از ایشان به عنوان ولی امر مسلمین در جهان اسلام یاد می شود، در دیدار با رئیس جمهوری اسلامی افغانستان از تهران به عنوان خانه افغانستانی ها نام بردند و بارها بر تکریم مهاجرین افغانستانی توصیه کرده اند، پس چطور تهران خانه مهاجرین افغانستانی هست، کرمان نه!

انقلاب اسلامی بر معیارهای ارزشی و دین مقدس اسلام توسط امام خمینی(ره) بنا نهاده شده است، دینی که در آن سخن گفتن از رنگ، پوست،نژاد، قبیله و یا طایفه جایی ندارد چرا که اِن اَکرمکُم عندالله اتقاکم، گویا هنوز درک درستی از اهداف والا و برجسته انقلاب اسلامی و سران نظام به خصوص امام خامنه ای به صورت دقیق در میان برخی از مسئولان ایرانی وجود ندارد و همچنان با چشم تنگ دنیا به مسائل می نگرند.

این مقام محترم در حالی جامعه بزرگ مهاجرین را به ناهنجاری های مد نظر خود، مرتبط می کند که به گواه اکثر نهادهای مرتبط با امور مهاجرین، اکثر خانواده های شریف و مؤمن مهاجرین با وجود دست و پنجه نرم کردن با روزگار نه چندان مهربان، در کمال سادگی و شرافت، لقمه ای نان حلال را از دل کارهای سخت و شاق همچون مروارید بر سر سفره ی نه چندان بزرگ خانواده خود می برند.

باید گفت که سخت تر کردن شرایط زندگی برای مهاجرین، این مسلمانان رنج کشیده را مقاوم تر و برای حفاظت از ارزشهای دینی راسخ تر می کند، چرا اگر این مهاجرین که برای حفظ دین و ارزشهای خود هجرت را برگزیده اند و در پیشگاه خداوند ماجور هستند و برای همراهی مردم مومن ایران در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع از جمهوری اسلامی قابل تقدیر و حرمت می باشند، پر واضح است که مقصد های زیادی در پیش روی این مهاجرین از جمله دل به دریای سیاه و سرخ زدن برای صید مروارید خوش رنگ و لعاب دنیایی وجود داشته و دارد، اما، حفظ هویت دینی و اسلامی خود را بر تمام باغ های سبز مادی که سال هاست از میوه های آن به اندازه کافی نخورده اند، ترجیح می دهند. پس افکار را باید شست و طوری دیگر باید اندیشید
https://avapress.com/vdceno8zwjh8zoi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما