تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۱ عقرب ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۷
کد مطلب : 52035
شورای مدیریت حوزات علمیه کابل برگزار کرد:

آزمون پذیرش طلاب دینی با اشتراک 1300 نفر در کابل

آزمون پذیرش طلاب دینی با اشتراک 1300 نفر در کابل
طلابی كه نمره قبولي را دريافت كرده اند از شهريه حضرت آيت الله العظمي سيستاني، حضرت آيت الله العظمي ناصر مكارم شيرازي و حضرت آيت الله العظمي خامنه اي بهره مند مي گردند.
شوراي مديريت حوزات علميه که متشکل از مجموع مدارس دینی شهر کابل است چندی قبل یک آزمون رقابتی را با حضور 1300 نفر از طلاب مدارس برگزار کرد که از مجموع آن بالاتر از 1000 نفر در بخش حوزات علمیه شهر کابل پذیرفته شدند.
این آزمون رقابتی از سوی شورای مدیریت حوزات کابل که متشکل از 20 حوزه علمیه می باشد همه ساله در کابل برگزار می شود.
حجت الاسلام شيخ زبير مبشر؛ مدير داخلي شورای مدیریت، به خبرگزاري صداي افغان(آوا) گفت:"نظر به قانون این شورا، دروس حوزه ای به 12 پایه تقسیم می شود كه همه ساله از مجموع طلاب مدارس شهر کابل در پايه هاي مختلف، امتحان گرفته مي شود".
وي افزود که در سال جاري خورشیدی این شورا، از مجموع شركت كنندگان در امتحان، بيش از 350 نفر جديد الشمول از پايه پنج به بالا ثبت نام کرده و بقيه طلاب امتحان ارتقائی داده اند.
مبشر در ادامه گفت که روند امتحان شوراي مديريت حوزات علمیه بر دو بخش عمده کتبی و شفاهی استوار است.
وی تصريح كرد:"در امتحان سال جاري از مجموع طلاب جديد الشمول بيش از 300 تن آنان نمره قبولي کسب کرده اند".
به گفته مدیر داخلی شورای مدیریت، كساني كه شامل امتحان ارتقائی بوده اند جز تعدادی اندك، در جدول مردودين و مشروطين هستند و بقيه با موفقيت این امتحان را سپري كرده اند.
مدير داخلی شوراي مدريت حوزات علميه كابل افزود که این آزمون رقابتی به علاوه مضامین اصلي حوزه (فقه و اصول) شامل دروس جنبي، فلسفه، كلام، تفسير، تاريخ اسلام، احكام، روش نويسندگي و املاي فارسي نیز می شود.
به گفته وی، بعد از اعلام نتايج كامل امتحان، طلابی كه نمره قبولي را دريافت كرده اند از شهريه حضرت آيت الله العظمي سيستاني، حضرت آيت الله العظمي ناصر مكارم شيرازي و حضرت آيت الله العظمي خامنه اي بهره مند مي گردند.
مبشر همچنین خاطرنشان كرد طلابی كه شامل امتحان ارتقائی بوده و نمره قبولي را به دست نياورده اند، در بهار سال آينده دوباره از آنها امتحان اخذ مي گردد و از امتيازات حوزه مستفيد خواهند شد.
به عقیده این مسئول شورای مدیریت حوزات علمیه کابل، شوراي مديريت در شرايط كنوني، بهبود حوزات علميه را از مسئوليت هاي شرعي خود دانسته و در تلاش است تا در آينده حوزات علميه در افغانستان، از كيفيت بهتري برخوردار گردند و به جمع مراكز علمي جهان اسلام چون حوزه های علميه نجف و قم و ساير كشورهاي اسلامي بپيوندند.
حجت الاسلام شيخ زبير مبشر در پایان تاکید کرد که این شورا تصميم دارد تا در آينده، خدمات رفاهي را در جهت بهبود وضعيت صحي و اقتصادي طلاب روي دست گيرد؛ تا حداقل نيازمندي هاي اوليه آنها مرفوع گردد.


منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - کابل
https://avapress.com/vdcen78n.jh8wxi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

اصلارضایت بخش نیست.
چون شهریه منظم به طلاب نمیرسد.وطلاب دروضعیت خیلی سخت به سرمیبرداگرباهمین وضعیت پیش برود ماشاهدرشد حوازات علمیه کابل نخواهیم بود.شمامیتوانید ازتک تک طلاب راجع به مدریت حوزات علمیه سوال کنید ومی یابید که چقدروضعیت طلاب سخت وطاقت فرصاست.