تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۲ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۲۴
کد مطلب : 132001
رئیس مرکز تبیان در هرات در واکنش به حملات تروریستی به جان عزاداران

کوردلان با کشتار و ترور نمی‌توانند این چراغ هدایت و مشعل فروزان توحیدی را خاموش نمایند

کوردلان با کشتار و ترور نمی‌توانند این چراغ هدایت و مشعل فروزان توحیدی را خاموش نمایند

مسؤول دفتر مرزک تبیان در هرات در واکنش به حملات تروریستی به عزاداران حسینی در کابل و بلخ گفت که کوردلان با کشتار و ترور نمی توانند این چراغ هدایت و مشعل فروزان توحیدی را خاموش نمایند.

به گزارش خبرگزاری آوا، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدهاشمی راستی که در میان جمع کثیری از عزاداران حسینی در منطقه بکر آباد شهر هرات صحبت می کرد گفت که نهضت خونین عاشورا و کربلای ابا عبدالله الحسین(ع) هرگز از خاطره‌ها محو نخواهد شد و هر سال بیشتر از گذشته جایگاه وسیعتری در جوامع آگاه انسانی پیدا خواهد کرد.

وی گفت که قیام امام حسین(ع) برای زندگی انسان‌ها در همه‌ی اعصار زیباترین، عالی‌ترین و روشن‌ترین درس‌ها و مهم‌ترین پیام‌های سرنوشت‌ساز در ابعاد مختلف مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خواهد داشت.

رئیس مرکز تبیان در هرات تاکید کرد که عاشورای حسینی چراغ راه انسان‌ها در مسیر بدست آوردن عزت و شرافت انسانی است.

هاشمی گفت: کوردلان با کشتار و ترور نمی‌توانند این چراغ هدایت و مشعل فروزان توحیدی را خاموش نمایند چون قلوب و دل‌های اهل ایمان مالامال و سرشار از عشق به حسین(ع) و اهداف ارزشمند عاشورا و کربلای آن‌حضرت است.

این فعال فرهنگی در غرب کشور گفت که احیاء امر به‌معروف و نهی از منکر یکی از محوری‌ترین عوامل قیام در واقعه عاشورا به بیان خود آن‌ حضرت است، و امام حسین(ع) بخاطر محقق شدن آن حاضر شدند هر بهاء سنگینی را بپردازند.

او همچنین با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا ما به‌عنوان پیروان آن‌حضرت بخاطر جلوگیری از شیوع منکرات در جامعه حاضریم تلاش جدی نمائیم و بهاء بپردازیم؟، افزود که امام(ع) در تبیین انگیزه قیام با فریاد رسا فرمودند، در بُعد مسائل سیاسی از سیره عملی جدّم پیامبر اکرم(ص) و پدرم علی(ع) عدول شده و انحراف صورت گرفته و من میخواهم سیره عملی جد و پدرم را احیاء کنم.

رئیس مرکز تبیان همچنین اذعان داشت که عاشورای حسینی هرگز به خاموشی نمی‌گراید، چون این حرکت تاریخ‌ساز یک انقلاب آگاهانه است، وقتی‌ که تاریخ وقایع، نهضت‌ها و انقلابات بشری را بررسی می‌کنیم، متوجه می‌شویم که تنها قیام امام حسین(ع) یک مبارزه صد در صد آگاهانه بوده است.

وی گفت: رهبر و پیشوای این قیام ذره‌ای از بی‌خبری و جهل مردم در شکل‌دهی این نهضت استفاده نکرده و تاریخ گواه بر این حقیقت است که امام حسین(ع) از آغاز حرکت تا رسیدن به سرزمین کربلا منزل به منزل به اصحاب و یاران آگاهی بخشی نموده، اهداف و انگیزه‌های قیام را تبیین و فرمودند "راهی که ما در پیش گرفته‌ایم راه شهادت و جانبازی در راه خداست".

وی گفت: نکته مهم دیگر در واقعه‌ی عاشورا این است که برای اصحاب و یاران امام حسین(ع) به هیچ وجه شرایط اجبار هم وجود نداشته است.

او با اشاره به شب عاشورا و زمانی‌که امام(ع) تمام اصحاب را در خیمه فراخواند گفت که امام حسین (ع) شب عاشورا مسابقه‌ای بسوی مرگ و شهادت برگزار نموده و خطاب به یاران‌شان فرمودند اگر شما با من نباشید کسی با شما کاری ندارد، لذا می‌توانید هر یک از شماها بسوی خانه‌ها و اوطان‌تان برگردید.

وی گفت: امام فرمودند بیعتم را از شما برداشتم، یعنی اینکه دیگر بخاطر آن بیعتی که با من نموده‌اید هم مجبور نیستید کنار من بمانید، حتی در بعضی نقل‌ها آمده که امام چراغ‌ها را خاموش نمودند، برای آنکه اگر کسی می‌خواهد برود از دیدن چهره‌ی آن‌ حضرت و رفتن خودش خجالت نکشد و راحت بتواند برگردد.

رئیس مرکز تبیان در هرات در پایان گفت که شهداء واقعه عاشورا و کربلا در کمال علم و آگاهی راه جهاد و مبارزه با استبداد را انتخاب نمودند و قهرمانانه وارد مصاف و مبارزه با دشمن شده و جاودانه گردیدند.

https://avapress.com/vdce7w8zzjh8x7i.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما