تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۷ دلو ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۰۴
کد مطلب : 137709
تنها با قرآن آموزی می توان راه اعتدال راپیدا کرد

همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب(س) محفل انس با قرآن کریم از سوی شورای عالی قرآنی افغانستان با حضور قاریان برجسته کشور و حافظان قرآن کریم در کابل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آوا، حجت الاسلام و المسلمین عباس حسن زاده؛ رییس شورای عالی قرآنی گفت: امروز اندیشه های افراط و تفریط برخواسته از جهالت در افغانستان اذهان جوانان را به هر طرف می کشاند و فضای مسموم کننده را بوجود آورده است.
به گفته این فعال قرآنی، تنها از طریق قرآن آموزی و آشنایی با مفاهیم و دستورات این کتاب آسمانی می توان راه اعتدال را پیدا کرد و از گسترش اندیشه های انحرافی و غلط جلو گیری کرد.
حسن زاده از فعالین قرآنی خواست که در هر شرایط دست از ترویج فرهنگ قرآنی بر ندارند، زیرا امروز دست های پیدا و پنهان در صدد تضعیف فرهنگ قرآنی و به حاشیه کشاندن دستورات اسلام در جامعه است.
درهمین حال قاری عبد الکبیر حیدری نیز با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) گفت: آن حضرت تاکید کرده است که زمانیکه فتنه ها مانند ظلمت شب به شما روی آورد به قرآن چنگ بزنید.
او همچنان تاکید کرد: فعالین قرآنی و دار القرانها باید تلاش بیشتر کنند تا فرهنگ انس با این کتاب آسمانی بیشتر و فرا گیرتر شود.
به گفته او، متاسفانه فضای نا امنی که در کشور وجود دارد به برنامه های قرانی و دینی و همچنان قاریان توجهی جدی صورت نمی گیرد و از آدرس دولت نسبت به فرهنگ قرآنی اهمیت داده نمی شود.
او، همچنا خاطرنشان کرد: تمام فعالیتهای قرآنی موجود در افغانستان بر می گردد به افراد و اشخاص و به نخبگان قرآنی و دولت برنامه خاصی در این زمینه ندارد.
به گفته او، در حالیکه کشورهای اسلامی از آدرس دولت و پارلمان برنامه های قرآنی شان تمویل می شود.
حیدری تصریح کرد: در کشور مصر روند بر این است که برای یک قاری بین المللی حق که باید به او داده شود از سوی دولت الزاماً داده می شود و هیچ کوتاهی در این زمینه پذیرفته نمی شود.
اما به گفته این قاری بین المللی، قهرمان بودن مردم ما در این است که با وجود اینکه زمینه کاملاً فراهم نیست و امکانات کافی موجود نیست اما در عین حال جامعه قرآنی فعال است و قاریان و حافظان خوب می درخشند.
قاری حیدری از بانوی قهرمان حضرت زینب(س) نیز یاد کردو گفت: تمام مراسم های قرانی که امروز در کشورهای اسلامی به خصوص در افغانستان گرفته می شود از برکت این بانوی بزرگوار است.
به عقیده او، بحث کربلا تنها بحث جنگ نبوده بلکه زنده کردن سنت رسول خدا است که یکی از سنتها نبی مکرم اسلام(ص) تمسک به قرآن و پیروی از دسورات آن است که به اثر مبارزات خستگی نا پذیر حضرت زینب رونق پیدا کرد.
حجت الاسلام و المسلمین جعفر قندوزی نیز گفت: قرآن نسخه شفا بخشی است برای همه بشریت و نقطه ی مشترک است بین همه مسلمانها.
به گفته او، ما هر مقدار در قرآن فعال باشیم بیشترین خدمت را برای اهلبیت که این کتاب در خانه و در دلهای آنان نازل شده است کرد ایم.
به گفته قندوزی، قرآن کتابی است که در همه زمانها و در هر شرایطی و در ابعاد مختلف زندگی سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خانوادگی پاسخگوی نیازمندیهای انسان است.
اما به عقیده این کارشناس دینی، اگر امروز مسلمانان با این همه منبع غنی به بد بختی ها به سر می برند یگانه دلیلش دوری از قرآن و عمل نکردن به آن است.
همچنان او گفت: اینکه امروز از سوی دولت از نهضت قرآنی حمایت نمی شود شاید این هم به خیر مردم باشد زیرا معلوم نیست که اگر دولت حمایت کند برنامه ها پر رنگ تر و بهتر باشد.
افزون بر آن از این دولت مرده نمی توان انتظار داشت که از نهضت قرآنی حمایت کند.
به گفته وی، امروز مردم متدین درعرصه قرآنی بهترین راه کارها را دارند و در امور قرآنی حرف اول را می زنند.
به گفته او، علاوه بر اینکه پیروان اهلبیت درعرصه قرآنی فعال هستند در سایر عرصه ها نیز بهتر از دیگران از دین و ارزشهای دینی حمایت می کنند و هنوز شنیده نشده است که یک پیرو اهلبیت دست به انفجار و انتحار زده باشد و چهره خشین از دین دردنیا عرضه کرده باشد.

https://avapress.com/vdce7f8zojh8xfi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما