تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۰ میزان ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۳۲
کد مطلب : 100303
غدیر سرچشمه همیشه جوشان ولایت است
غدیر، سرچشمه همیشه جوشان ولایت است که از سینه ی تفتیده ی (خم) به جام محبت دوست داران پیامبر(ص) و خاندانش جاری است، غدیر؛ شایسته هر ثنا است که وحی از او پیراست و محمد بدو آراست و اسلام از او بر خواست.
غدیر، تفسیر بدر و احد و شان نزول صفین و نهروان است؛ بدر عدالت می خواست، احد شجاعت آرزو می کرد، خیبر تماشای صداقت را انتظار داشت و غدیر؛ آمین گویان آن همه ثنا و دعا بود.
به گزارش خبر گزاری صدای افغان (آوا)، عباس حسن زاده؛ رییس شورای عالی قرآنی افغانستان با بیان مطالب فوق در سمینار (غدیر از دیدگاه متفکرین اسلامی) افزود که رخداد غدیر در ذی الحجه سال دهم هجری تنها یک حادثه تاریخی نیست و تنها نام یک سرزمین نیست؛بلکه یک تفکر است.
به گفته این فعال فرهنگی غدیر روز اکمال دین، اتمام نعمت و موجب خوشنودی خداوند(ج) است، این روز و این سر زمین نشانه ی است از تداوم خط نبوت و چشمه ی است که تا پایان هستی می جوشد.
آقای حسن زاده علاوه کرد: غدیر، نه تاریخ است نه جغرافیا و نه روایت بلکه ولایت است؛ پیشوند آن رسالت و پسوند آن امامت می باشد.
حسن زاده به پیام رسای پیامبر(ص) در روز غدیر اشاره کرد و گفت: این روز مهم و تاریخی از عظمت و ضرورت ولایت و ریشه ای این مسئله خبر می دهد.رسول اکرم(ص) در آن هنگام و در زیر آن آفتاب سوزان آن همه جمعیت را برای چه نگه میدارد وچه پیامی برای شان دارد؟.
به گفته حسن زاده، تعیین جانشین اساسی ترین پیام دین او بود و آن حضرت برعظمت و ضرورت آن واقف بود که مردم را جمع کرد و پیام آ سمانی خویش را به مسلمانان ابلاغ کرد.
او همچنان گفت: آنچه می توانست نقشه های منافقان را یکجا خنثی و اسلام را در چنین برهه حساسی حفظ کند؛ تعیین جانشین پیامبر(ص) و اعلان رسمی آن بود.
https://avapress.com/vdce778zxjh87xi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما