تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۶ حوت ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۱۷
کد مطلب : 123424
خبرگزاری" آوا"در تمام بخشها، اصول و قوانین را رعایت می کند
رسانه های ارزشی و دینی وظیفه دارند با سیاست های نشراتی مبهم برخی از رسانه ها و همچنین انتشار برنامه های مبتذل و منافی با فرهنگ و عنعنات دینی و ملی مردم افغانستان مبارزه کنند.

مولوی طلب الدین قدیری؛ مسوول مدرسه «منهاجیه » قلعه موسی و خطیب مسجد جامع نور، در گفتگو با آوا، ضمن بیان مطلب فوق، از خبرگزاری صدای افغان (آوا) به عنوان یک رسانه رسالتمند، ارزشی و مطابق با فرهنگ مردم افغانستان یاد کرد و گفت: تلاش این رسانه درجهت ترویج فرهنگ اسلامی همیشه پررنگ بوده و قابل تقدیر است.

به گفته وی، خبرگزاری صدای افغان و روزنامه انصاف، افزون بر اینکه در تمام بخشها، اصول وقوانین اسلامی را رعایت می کنند بخشهای ویژه آیین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، بیانگر این است که این رسانه در شرایط کنونی کشور، رسالتمند عمل می کند.

او گفت: مبارزه با پدیده های منفی اجتماعی و منکرات، آگاهی دهی، روشنگری و دعوتگری درجهت معروف ها و پدیده های مثبت و سازنده، از دیگر فعالیت های این رسانه به شمار می رود.

آقای طلب الدین که درآستانه سیزدهمین سالگرد تاسیس خبرگزاری صدای افغان (آوا) صحبت میکرد، افزود: علما و دانشمندان وظیفه دارند که با رسانه های ارزشگرا همکاری کرده و با پدیده های ویرانگر و نشرات مبتذل و خانمان برانداز برخی از تلویزیونها مبارزه کنند.

این پژوهشگر و نویسنده دینی در ادامه سخنان خود گفت: رسانه ها به عنوان قوه چهارم، به همان اندازه که دربخش ارتباطات موثر و سازنده است، اگر کنترل نشوند به همان اندازه دارای اثرات منفی و ویران کننده است.

او، از نشرات برخی از تلویزیونهای افغانستان سخت انتقاد کرد و گفت: وزارت اطلاعات وفرهنگ وظیفه دارد تا هیئتی را تعیین کند تا رسانه ها را بررسی کرده و بر اساس قوانین کشور جلو نشرات مبتذل را بگیرند.

به باور وی، افغانستان یک کشورجنگ زده و آسیب پذیر است، بنا بر این مسوولین حکومتی باید شب و روز متوجه فعالیتهای دشمنان باشند تا دراین جنگ فرهنگی شکست نخورند.

او گفت: علاوه بر اینکه وضعیت سیاسی، امنیتی و اجتماعی کشور بهم ریخته می باشد، استخبارات تمام جهان در این سرزمین کار می کنند و وارد شدن پدیده های نفاق افگن و منافی با ارزشهای دینی و ملی مردم رو به افزایش است، به این لحاظ تمام مردم افغانستان به خصوص رهبران سیاسی متوجه این روند باید باشند.

او تاکید کرد: رسانه ها باید در مسیری سوق داده شود که انقلاب واصلاحات در درون رسانه ها بوجود بیاید و بجای سانسور پروگرامهای ارزشی پدیده های منفی را سانسور کنند.

او با تاکید بر اینکه اکثر ناهنجاریهای اجتماعی در افغانستان، به دلیل نشرات نسنجیده برخی از رسانه ها می باشد افزود: درحال حاضر و با درنظر داشت شرایط موجود، ایجاب می کند که یک کمیسیون متشکل از نمایندگان تمام رسانه ها ایجاد شود، تا هر ازگاهی چگونگی نشرات را مورد بررسی قرار دهند.

اوگفت: رسانه یک تکنالوژی بسیار حساس است، زیرا یک وقت یک مسئله بسیار کوچک انعکاس بسیار کلان و فراگیر پیدا می کند و باعث اختلال درنظم اجتماع می شود، بنا براین احتیاط لازم است تا نشرات سبب نفاق و ازهم گسیتخگی اجتماع وهمچنین خانواده ها نشود.

به گفته این عالم دینی، آزادی حق هر انسان است، اما این آزادی باید درچوکات قانون و ارزشهای دینی باشد و از بی بندوباری تفکیک شود، زیرا لجام گسختگی و بی بندوباری نه تنها آزادی نیست بلکه منافی با آزادی انسان است.

این درحالی است که به گفته طلب الدین، شکی نیست که امروز ابتکارعمل به خصوص دربخش رسانه ها در دست استکبار و قدرت های جهانی است، اما مسلمانان می توانند حد اقل از بسیاری پدیده های منفی و وارداتی پرهیز نمایند.

او تاکید کرد که مردم افغانستان باید متوجه باشند که دنیای غرب و ایادی آنان درداخل ازسادگی و بی آلایشی مردم سوء استفاده می کنند وآنان را به راه های می کشاند که اصلاَ خود شان متوجه نمی شوند.

به گفته او، هرچند درشرایط کنونی، سنگ اندازیها از داخل وخارج برای خراب کردن ذهنیت مردم صورت می گیرد، اما اگر مردم هوشیار باشند و دولت نیز احساس مسوولیت کند ناهنجاریهای اجتماعی قابل کنترل می باشد.

به گفته آقای قدیری، اگر قرار باشد رسانه ها دست به اصلاح بزنند حتا می توانند نشرات منفی پخش شده را با اصلاحات بازپخش کنند تا هم خود مصوون باشند وهم بهانه به دست دشمن نیفتد.
https://avapress.com/vdcdxs0foyt0xo6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما