تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ دلو ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۴
کد مطلب : 137843
تصویب هشت قرارداد به ارزش ۳۵۰ میلیون افغانی در کمیسیون تدارکات ملی

نشست کمیسیون تدارکات ملی هشت قرارداد را به ارزش ۳۵۰ میلیون افغانی منظور کرد.

به گزارش خبرگزاری آوا ، کمیسیون تدارکات ملی به ریاست محمداشرف غنی رئیس‎جمهور، شام روز گذشته در ارگ، هشت قرارداد را به ارزش۳۵۰ میلیون افغانی منظور کرد.

در این جلسه پروژه تدارک ۶۸ قلم تجهیزات برقی مورد ضرورت دافغانستان برشنا شرکت برای ۱۰ قریه ولسوالی میر بچه کوت ولایت کابل، خدمات اتصال ۱۹ موقعیت شبکه فایبر نوری بخش‎های شهری دافغانستان بانک، تهیه و چاپ ۷۴۹۰۰۰ جلد کتب درسی مورد ضرورت معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف که به‎گونه مشروط تصویب شد و خدمات حفظ و مراقبت میدان‎های هوایی بین‎المللی هرات و قندهار تصویب شد.

همچنین ایم کمیسیون تدارک چهار عراده کرین برای ریاست‎های گمرک ولایات هرات و فاریاب و سه قرارداد مواد اعاشوی مورد ضرورت ریاست محافظت ریاست جمهوری را مورد تایید قرار داد.

کمیسیون تدارکات ملی هم‏چنان تمدید میعاد بدون افزایش قیمت قراردادهای اعمار سرک دایکندی الی شهرستان این ولایت، احداث سب استیشن‎های ولایات قندوز و بغلان و نیز چاپ بانکنوت‎های جدید افغانی را مورد تایید قرار داد.

علاوه بر آن پروژه‎های بند شورابه و بند کمال خان نیز در این جلسه مورد بحث قرار گرفته، فیصله گردید که بند شورابه به داوطلبی مقید گذاشته شود و در مورد بند کمال خان مداقه بیشتر از جانب هیآت مؤظف صورت گیرد.

در مورد پروژه دیزاین و اعمار بند خان آباد ولایت قندوز نیز فیصله گردید که داوطلبی مقید صورت گیرد و در شرط‎نامه معیارهای اهلیت داوطلبان به‏ گونه منطقی مدنظر گرفته شود، تا رقابت شفاف و عادلانه تامین گردد.

کمیسیون تدارکات ملی پیشنهاد وزارت ارشاد، حج و اوقاف را مبنی‏ بر آغاز پروسه تدارکات انتقال حجاج در سال ۱۳۹۶ مورد بحث قرار داده، فیصله کرد که روند متذکره از طریق داوطلبی مقید میان شرکت‎های هوایی داخلی آغاز گردد. در شرط‎نامه شرایط واضح و مشخص به شمول شرایط اطاعت از پرداخت مالیات مدنظر گرفته شود.

رئیس‎جمهور کشور، در این زمینه گفت: توجه حکومت به پروسه حج نه تنها باعث مؤفقیت پروسه در سال گذشته گردید، بلکه در هزینه مصارف حج کاهش نیز به ‏عمل آمد و توقع می‎رود که برای سال ۱۳۹۶ این پروسه هر چه بهتر و اقتصادی‏ تر انجام گردد.

در این جلسه تصمیم گرفته شد که پلان تجارتی دآریانا افغان هوایی شرکت در یک نشست جداگانه و طرح حمایوی شرکت‎های هوایی خصوصی داخلی، در شورای عالی اقتصادی مورد بحث و مداقه قرار گیرد. دآریانا افغان هوایی شرکت پس از شش سال زیان، در سال‎های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ دوباره به مفاد دست یافته است.

https://avapress.com/vdcdo50fsyt0sj6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما