تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۴ میزان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۰۱
کد مطلب : 76227
پولیس محلی را تجهیز کنید، جلو ناامنی‌ها گرفته می‌شود
اگر پولیس محلی دارای تجهیزات کامل و معاش کافی باشند، آنها می توانند جلو ناامنی ها را در اکثر مناطق کشور بگیرند.
به گزارش خبرگزاری آوا، فضل‌‌هادی مسلمیار؛ رییس مجلس سنا با تاکید بر مطلب فوق می گوید که پولیس محلی نیازمند تجهیزات و معاش خوب است و علت ناکامی آن هم نبود این دو گزینه است.
به گفته آقای مسلمیار، پولیس محلی نیز مانند دیگر ارگان های امنیتی در راستای محو ناامنی ها در کشور فعالیت دارد و باید به این ارگان نیز احترام گذاشته شود.
بحث ها در شورای ملی روی موضوع امنیت کشور پس از آن تشدید شد که روز گذشته وزرای دفاع، داخله و رییس امنیت ملی در پشت دروازه های بسته مجلس نمایندگان با اعضای این مجلس گفتگو کردند.
وزارت امور داخله تصمیم دارد؛ تا ۵ هزار پولیس محلی را به دلیل ناکارآمدی از وظایف شان برکنار کند؛ اما مجلس سنای کشور تنقیص پولیس محلی را رد کرده می گوید که آنها در برخی از مناطق و ولایات کشور بهتر از اردو و پولیس ملی در مقابله با طالبان عمل کرده اند.
محیی الدین منصف؛ عضو مجلس سنا می گوید که با توجه به اینکه پولیس محلی در برخی از مناطق کشور، موفقانه عمل کرده است؛ این نیروها باید تشویق شده و تعداد شان افزایش یابد.
به باور آقای منصف تنها پولیس محلی می تواند در برابر تروریست‌ها و طالبان هوشیارانه مبارزه کند؛ زیرا آنها با روستاهای شان بیشتر از دیگر ارگان های امنیتی آشنایی دارند.
وی می گوید که اگر این ارگان امنیتی مورد حمایت قرار گیرد، می تواند در برابر طالبان موفقانه جنگیده و جلو ناامنی ها را بگیرد.

افزایش و کاهش پولیس محلی

در همین حال شماری از اعضای مجلس سنا روی باقی ماندن پولیس محلی در برخی از مناطق کشور تاکید کرده می گویند که این نیروها ممکن است در بعضی مناطق کشور فعالیت شان موفقانه نبوده؛ اما در دیگر مناطق در مقابل طالبان پیروز شده اند.
این در حالی است که سناتوران ولایت بدخشان از موفقیت پولیس محلی در ولسوالی وردوج آن ولایت یادآور شده می گویند که تنها این ارگان امنیتی توانست با طالبان در آن منطقه مبارزه کرده و پیروز شود.
به گفته این سناتوران پولیس محلی در مناطقی که ناامن است باید افزایش یابد و در مناطقی که امنیت حکمفرماست کاهش یافته و پولیس ملی جایگزین آن شود.
گل احمد اعظمی؛ عضو دیگر مجلس سنا نیز بر ابقای این ارگان امنیتی تاکید کرد و گفت که این ارگان باید طبق ضرورت مناطق مختلف کشور فعالیت داشته باشد.
آقای اعظمی خواستار کاهش پولیس محلی در مناطق امن شده و بر افزایش این نیرو در مناطق ناامن تاکید کرد.

ادغام پولیس سرحدی به پولیس ملی
شماری دیگر از سناتوران می گویند که این نیرو باید در پولیس ملی ادغام شود؛ تا خلأهایی وجود دارد رفع گردد.
بلقیس روشن؛ عضو مجلس سنا می گوید بودجه ای که برای پولیس محلی صرف می شود اگر برای پولیس ملی مصرف شود بدون شک آنها می توانند امنیت مناطق شان را تامین کنند.
خانم روشن می گوید که با تشکیل این ارگان امنیتی، مردم افغانستان شاهد افزایش ناامنی ها در کشور بوده و این ناامنی ها روز به روز افزایش می یابد.
به باور وی اگر این نیرو در پولیس ملی ادغام شود، پولیس ملی می تواند در برابر طالبان ایستادگی کند و از سوی دیگر این نیروها قوی می شوند.
این در حالی است که حدود ۲۲ هزار پولیس محلی در روستاها و برخی از ولسوالی های کشور فعالیت می کند.

پولیس محلی به طور سلیقه ای ایجاد می‌شود

در همین حال برخی از سناتوران می گویند که ایجاد پولیس محلی در کشور به طور سلیقه ای بوده و امنیت و ضرورت در تشکیل آن هیچ نقشی نداشته است.
یونس تخاری؛ عضو مجلس سنا می گوید که سلیقه ها آنقدر بر وزارت داخله حکمفرماست که بعضی اوقات اگر بر ضد امنیت و منافع کشور هم باشد اجرا می شود.
به گفته وی در مناطقی که نیاز به تشکیل پولیس سرحدی نیست، این ارگان تشکیل می شود؛ اما در مناطقی که ضرورتی نیست بنا بر سلیقه ها و علاقه های مقامات این ارگان تشکیل نمی شود.
وی همچنین از وزارت داخله خواست؛ تا جلو ناامنی ها را گرفته و پولیس ملی را نیز تقویت کند.
این گفته ها پس از آن توسط سناتوران مطرح می شود که روز گذشته ارگان های امنیتی با اعضای مجلس نمایندگان در پشت دروازه های بسته گفتگو کردند و تاکنون مشخص نیست استدلال ها و راهکارهای آنها برای امنیت کشور در برابر پرسش های نمایندگان چه بوده است.
https://avapress.com/vdcd5x05.yt09x6a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

واقعا همین گونه است که اگر پولیس محلی دارای تجهیزات کامل و معاش کافی باشند، آنها می توانند جلو ناامنی ها را در اکثر مناطق کشور بگیرند.
طالبان با استفاده از سلاح های زیاد توانسته کشور افغانستان را ناامن کند
پولیس باد سلاح در اختیار داشته باشد تا امنیت را در مقابل تروریست ها و طالبان حفظ کند
با تقویت پولیس محلی و نیرو های امنیتی می تواند امنیت را به شهر ها آورد.
افغانستان به یک دولت مقتدر و با تدبیر نیاز دارد که با تقویت نیرو های امنیتی و پولیس کشور قادر به کنترول شهر های کشور بوده و بتواند امنیت را برقرار سازد.
نیرو های ملی باید در کشور تجهیز شود زیرا در عملیات ها در کشور با موفقعیت انجام وظیفه می کنند .
ادارات دولتی در افغانستان کارمندان وظیفه شناس و با ایمان ندارد .
نیرو های ملی باید از حقوق خوب و مزایا بر خوردار باشند .
دولت پلیس ملی را باید تقویت و تجهیز کند چون که این ها از کشور در مقابل دشمنان دفاع می کنند .