تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ عقرب ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۲۸
کد مطلب : 79025
سازمان همکاری اسلامی برای کمک به مسلمانان روهینگیا میانمار اعلام آمادگی کرد

سازمان همکاری اسلامی روز یکشنبه در پایان سفر هیات بلندپایه این سازمان به برما/ میانمار برای بررسی وضعیت مسلمانان این کشور، آمادگی خود را برای ارایه کمک های بیشتر به مسلمانان روهینگیا به ویژه در منطقه ˈراخینˈ اعلام کرد.
به گزارش آوا به نقل از ایرنا، درگیری های بوداییان ساکن ولایت ˈراخینˈ و دیگر مناطق میانمار با مسلمانان ˈروهینگیاˈ ، در دو سال گذشته باعث آوارگی بیش از ۲۰۰ هزار نفر از ساکنان این کشور شده است.
پولیس و اردوی میانمار متهم به داشتن نقش اساسی در هدف قرار دادن مسلمانان روهینگیا از طریق بازداشت های دسته جمعی و خشونت هستند.
دولت میانمار که مورد تحسین امریکا و اتحادیه اروپا قرار گرفته است ،از سوی سازمان عفو بین الملل و دیگر گروههای حقوق بشری با انتقاد روبرو است و این منابع اعلام کردند، مسلمانان روهینگیا در طول سالیان طولانی تحت تبعیض سازمان یافته دولتی قرار دارند.
سازمان ملل متحد مسلمانان روهینگیا را بزرگترین اقلیت دینی جهان می داند. اکنون ده ها هزار نفر از مسلمانان روهینگیا به علت فشارهای دولت میانمار و خشونت های بوداییان در اردوگاهها زندگی می کنند.
هیات سازمان همکاری اسلامی در پایان سفر سه روزه خود ضمن حمایت از دولت میانمار برای برقراری صلح بین اقوام مختلف و گسترش همزیستی مسالت آمیز، خواستار تلاش دولت برای حفاظت از افراد غیرنظامی در خشونت ها و حصول اطمینان از احترام کامل به حقوق بشر و دادن آزادی های اساسی بویژه در مورد مسلمانان ˈروهینگیاˈ شد.
ˈاکمل الدین احسان اوغلوˈ دبیر کل سازمان همکاری اسلامی روز جمعه گذشته با هدف تلاش برای ایجاد صلح در استان راخین در غرب میانمار که مسلمانان در آن ساکن هستند، با ˈسای موآک خامˈ معاون رییس جمهوری این کشور دیدار و گفت و گو کرد.
دبیر کل سازمان همکاری اسلامی و معاون رییس جمهوری میانمار در این دیدار در مورد تلاش های صورت گرفته برای اسکان آوارگان مسلمان در استان راخین بحث و گفت و گو کردند.
هیات سازمان همکاری اسلامی همچنین با رهبران چهار گروه مذهبی به رهبری رییس گروه گفتمان مذاهب میانمار گفت وگو کرد.
ˈاحسان اوغلوˈ چهارشنبه گذشته در راس یک هیات بلندپایه از هفت کشور اسلامی و مسوولان کشورهای عضو گروه تماس برای پیگیری مسایل مسلمانان ˈروهینگیاˈ وارد میانمار شد.
در هیات همراه دبیر کل سازمان همکاری اسلامی ˈاحمد داود اوغلوˈ وزیر امور خارجه ترکیه و مقام های ارشد وزارت امور خارجه اندونزی، مالزی، عربستان سعودی، مصر، جیبوتی و بنگلادش حضور داشتند.
در طول این سفر صدها نفر از معترضان از جمله راهبان تندرو بودایی تظاهرات در سرک یانگون، ماندالای و چند منطقه دیگر میانمار علیه حضور هیات سازمان همکاری اسلامی به راه انداختند و این سازمان را متهم به دخالت در امور داخلی میانمار کردند.

https://avapress.com/vdccpxqm.2bqoi8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سازمان های همکاری اسلامی باید به کمک و یاری مسلمین بشتابد.
کمک و یاری رساندن به مسلمانان جهان وظیفه هر فرد مسلمان است.