تاریخ انتشار :يکشنبه ۳۱ حمل ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۳۴
کد مطلب : 89925
در مراسم تجلیل از سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) عنوان شد:

دو طایفه بوی بهشت را نمی شنوند یکی عاق پدر و مادر و دیگر کسی که قطع صله رحم کرده است

دو طایفه بوی بهشت را نمی شنوند یکی عاق پدر و مادر و دیگر کسی که قطع صله رحم کرده است
سالروز ولادت بانوی نمونه اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) از سوی مسوولین مدرسه حضرت نرجس، مدرسه علمیه حضرت ولی عصر و لیسه خصوصی حضرت نرجس تجلیل شد.
حضرت آیت الله سیدحسین ساجدی یک تن از علمای برجسته کشور به مناسبت ولادت فاطمه زهرا و روز زن، به اهمیت مقام پدر و مادر که دو عضو مهم خانواده است اشاره کرد و گفت خداوند در قرآن کریم می فرماید: من شما را توصیه کردم که نسبت به پدر و مادر مهربان باشید و صدای خود را در برابر آنان بلند نکنید.
به گفته این عالم برجسته دینی، اگر کسی پدر و مادر خود را اذیت کند، روی خوبی را نمی بیند و نیز از امام جعفر صادق(ع) روایت شده که دو طایفه بوی بهشت را نمی شنوند یکی عاق پدر و مادر و دیگر کسانی که قطع صله رحم می کنند.
او گفت: خداوند در قرآن کریم فصل جداگانه ی را جهت اهمیت مقام مادر بیان کرده است و گفته است: زمانی که مادر حامله به فرزندی است، شب و روز در غم او است و بعد از آنکه متولد می شود، نیز همواره در فکر سلامتی او می باشد. بنابراین زحمات مادر را باید پاس داشت.
به گفته وی، از نگاه روایت نیز مقام مادر بس عظیم و بزرگ است. شخصی خدمت پیامبر(ص) آمد و گفت: یا رسول الله من گناه بزرگی را مرتکب شدم چه کار کنم تا بخشیده شوم؟ رسول اکرم فرمود: اگر مادر داری بگو در حقت دعا کند، زیرا دعای مادر در حق پسر سریعتر به اجابت می رسد.
او همچنان گفت کسی که مادر را اذیت می کند نظر به روایات، او شقی و بدبخت است.
آیت الله ساجدی گفت: فرزند نیز بالای پدر و مادر حق دارد که در مقابل باید نادیده گرفته نشود، یکی از حقوق مسلم فرزند بالای پدر و مادر این است که اسم نیکو بر او بگذارد و دیگر اینکه و او را تربیه اسلامی نماید تا برای خود و جامعه خود مفید واقع شود.
او گفت: در زمینه تربیت اولاد بهترین نمونه و الگوی خانواده، علی و زهرا است. زیرا آنان فر زندان را تربیت نمودند که چشم و چراغ جهان بشریت گردید.
آیت الله ساجدی تصریح کرد: در روز عاشورا امام حسین(ع) به مادرش زهرا افتخار می کند و نسبتش را به فاطمه می دهد. همچنین حضرت امام زین العابدین در مسجد جامع شام نسبتش را به فاطمه می دهد.
در همین حال داکتر جعفری کندوزی در سخنانی گفت: فاطمه زهرا(س) جایگاه ویژه ی در قرآن و حدیث دارد. در قرآن کریم خداوند می گوید: "لا اسئلکم اجراً الا مودة فی القربی" در آیه مذکور اجر و مزد رسالت و زحمات ۲۳ ساله پیامبر دوستی با اقربای پیامبر قرار داده شده است.
به گفته کندوزی، اکثر قریب به اتفاق مفسرین می گویند: مراد از ذوی القربی وجود مقدس فاطمه زهرا(س) است.
هم چنین او گفت در آیه تطهیر، مباهله، و آیات دیگر قر آن کریم نام نامی فا طمه می درخشد.
در متن روایت نیز توجه بیش از حد رسول اکرم به فاطمه زهرا را می بینیم که می فرماید: "فاطمه پاره تن من است".
عظمت فاطمه آنقدر بالا بود که مورد احترام پیامبر قرار گرفت. آن حضرت همواره به دخترش سلام می کرد و به احترام او از جایش حرکت می کرد.
به گفته وی، در مقام مادری نیز می بینیم که بهترین فرزندان را تربیت کرده و به جامعه تقدیم کرد و همچنن در مقام عبادت همین بس که امام زین العابدین می گوید کیست که مانند مادرم فاطمه، خدا را عبادت کند.
او در پایان گفت: تمام انسان ها به خصوص پیروان اهل بیت باید سیره عملی و گفتاری صدیقه طاهره را به عنوان شخص معصوم سرمشق و الگو در زندگی خود قرار دهد.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - کابل
https://avapress.com/vdccpoq4.2bqoi8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

با رعایت حقوق پدر و مادر و حقوق خویشاوندان بیاییم دنیای آخرت خود را به درستی تامین کنیم.