تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ ثور ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۲۴
کد مطلب : 141676
اتاق تجارت بین المللی و پیگیری مشکلات تاجران افغانستانی در جهان

مسوولین اتاق تجارت بین المللی در افغانستان می گویند که این نهاد در ماه های گذشته دستاوردهای خوبی داشته و توانسته به اکثر مشکلات تاجران ملی و بین المللی رسیدگی کند.


به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، عبدالقدیر بهمن، رییس هیأت عامل و مؤسس اتاق تجارت بین المللی در افغانستان، در مصاحبه با آوا، می گوید که این اتاق کم تر از یک سال می شود ایجاد شده و در این مدت توانسته به اکثر مشکلات تاجران ملی و جهانی رسیدگی کند.
به گفته بهمن، این سازمان در ۹۲کشور نمایندگی فعال دارد؛ به همین دلیل نیازی برای مراجعه به بخش خصوصی سایر کشورها نداریم و اتاق تجارت بین المللی کار را آسان ساخته است.
وی افزود: "ما با دنیا وصل شدیم و در حال حاضر بخش خصوصی می تواند تمام نهادهای تجارتی و شرکت های غیرانتفاعی را به شکل آسان و به قیمت ارزان، با تاجران و سرمایه گذران دنیا وصل کند".
از سوی دیگر، رییس اتاق تجارت بین المللی افغانستان اضافه کرد که برای اولین بار، خدمات حکمیت تجارتی را برای افغانستان معرفی کرده اند که این می تواند برای حل مشکلات در قراردادهای بین المللی، مؤثر واقع شود.
به باور وی، یکی از دلایل ایجاد اتاق تجارت بین المللی در افغانستان این است که آنها از این طریق مشکلات و معضلات تاجران افغانستانی را در کشورهای دیگر حل کنند.
بهمن حضور و فعالیت این اتاق را مؤثر خواند و گفت که اتاق تجارت بین المللی در افغانستان مؤثر می باشد، اما مؤثریت بیشتر به برنامه های اقتصادی حکومت و برابر بودن آن با معیارهای بین المللی، وابسته است.
آگاهان مسایل اقتصادی نیز به این باورند که عضویت افغانستان در اتاق تجارت بین المللی زمینه را برای مدرنیزه کردن تجارت و آشنایی تاجران افغان با قوانین و مقررات جدید بین المللی تجارت فراهم می ‌کند.
از سوی دیگر تاجران ملی می گویند که اتاق تجارت بین المللی در افغانستان برنامه های متعددی روی دست دارد و بعد از این، توانایی حکومت نیز مهم می باشد که تا چه قدر توانایی عملی شدن این برنامه ها را دارد.
درهمین حال، اسدالله کاکر، عضو اتاق تجارت بین المللی در افغانستان و تاجر ملی کشور به آوا، گفت که این اتاق توانسته مشکلات اکثر تاجران کشور را حل بسازد و سرمایه گذاری در افغانستان را افزایش دهد.
به باور وی، اگر این اتاق به صورت معیاری به کارهایی که مربوط این نهاد می شود، رسیدگی جدی کند، می تواند در آینده ها مشکلات اکثر تاجران کشور را حل بسازد.
کاکر از مسوولین اتاق تجارت بین المللی خواست که نمایندگی های شان را در ولایات افزایش دهند تا از این طریق به مشکلات سایر تاجران رسیدگی شود.
پیش از این، داکتر عبدالله عبدالله رییس اجراییه حکومت افغانستان نیز گفته که "ایجاد نمایندگی اتاق تجارت بین المللی، قدمی است که حکومت و مردم ما انتظار آن را می‌کشیدند و این کار به کمک تاجران و صنعت کاران افغانستان صورت گرفته است".
گفتنی است که تاجران افغان در ۵۱ کشور جهان تجارت دارند و سرمایه گذاری کرده‌اند، اما در حال حاضر افغانستان تنها در۱۹ عرصه خودکفا شده و می‌ تواند تولیدات مورد نیاز را در این عرصه‌ها تولید کند، اما با آن‌هم صادرات و واردات افغانستان تفاوت فاحشی دارند.
اتاق تجارت بین المللی بزرگترین مجمع تجارتی در سطح جهان است که در سال ۱۹۱۹ ایجاد شده است. مقر این اتاق در شهر پاریس فرانسه قرار دارد و بیش از شش و نیم میلیون شرکت از سراسر جهان عضویت این اتاق را دارند.

https://avapress.com/vdccmsqse2bq0e8.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما