تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۳ قوس ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۴۹
کد مطلب : 53267
اولین سمینار علوم کمپیوتری در کابل برگزار شد
اولین سمینار علمی محصلان کمپیوترساینس موسسه تحصیلات عالی خاتم النبیین(ص) به منظور تبادل اطلاعات مدرن کمپیوتری و نرم افزار، روز دوشنبه در کابل برگزار شد.

این کنفرانس با حضور رؤسا و اساتید موسسات تحصیلات عالی خصوصی، موسسات آموزشی آزاد و نیز تعداد زیادی از علاقمندان و محصلین دانشگاه های کشور تدویر یافت.

عبدالقیوم سجادی؛ ریاست موسسه تحصیلات عالی خاتم النبیین(ص) با بیان اینکه عناوینی مانند عصر اطلاعات، تکنالوژی و فضای مجازی نشان دهنده دنیایی است که ما در آن زندگی می کنیم گفت:"در دنیایی که زندگی می کنیم به خوبی آشکار است که نه تنها رشته کمپیوترساینس تسهیلاتی را برای دیگر رشته های علمی تامین می نماید؛ بلکه تاثیرات همه جانبه را بر رشته های علوم بشری و تجربی ایجاد نموده است".

وی به کابرد و اهمیت علوم کمپیوتری اشاره کرد و افزود که امروزه علم سیاست، حقوق، جامعه شناسی، طب و سایر رشته ها متاثر از مباحثی است که دانشجویان کمپیوترساینس آنها را فراگرفته و در حیطه عمل پیاده می کنند.

سجادی علاوه کرد که در عرصه جهانی، وقتی صحبت از قدرت ملی به میان می آید که خود یک فاکتور اساسی برای جهان امروز و آینده می باشد، چهره نرم افزاری قدرت به مراتب مهمتر و برجسته تر از چهره سخت افزاری قدرت کشورها مشاهده می شود.

به باور وی، در دنیای امروز ابرقدرت های جهانی بر معیار بالا بودن تعداد عساکر و تسلیحات جنگی مورد ارزیابی قرار نمی گیرند؛ بلکه قدرتمندترین کشورهای دنیا آنانی هستند که نرم افزارهای کمپیوتری و تکنالوژی معلوماتی را بیشتر و با کیفیت بالاتر گسترش بدهند. همچنین قدرت در دست کشورهایی است که بیشترین توانمندی را در عرصه جهت دهی افکار عمومی از طریق استفاده از فضای مجازی و تولید نرم افزارهای کمپیوتری داشته باشند.

رییس موسسه تحصیلات خاتم النبیین(ص) در پایان گفت که انتظار می رود در عصر جدید که عرصه های سیاسی و اجتماعی در کشور ایجاد شده است، جوانان، سیاستمداران و نخبگان کشور، به آینده درخشان این سرزمین بیاندیشند و بیشترین تمرکز را روی تقویت پایه های قدرت نرم افزاری و تکنالوژی معطوف دارند.

در ادامه داکتر سید محمد هادی محقق؛ رییس دانشکده کمپیوترساینس دانشگاه پلی تکنیک کابل نیز بحث مفصلی را در رابطه با تاثیرات مفید علوم کمپیوتری بر زندگی جدید، مخصوصا تاثیرات این رشته در آموزش، ارائه کرد.

گفتنی است که طی این سمینار، دانشجویان، اطلاعاتی از جمله پول الکترونیکی، وایمکس، سیستم موقعیت یاب جهانی، خانه هوشمند، اندرویدها و ویروس های کمپیوتری را به اشتراک گذاشتند و در پایان برنامه نیز به بهترین مقالات، جوایزی اهدا شد
منبع : خبرگزاری آوا
https://avapress.com/vdccmiqp.2bq1e8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما